![]() |
nasıl anlamak ıstersen oyle anla dostum hem ben daha kalıtelı demedım deha kalıfıye dedım bjk tv de reha muhtarla baslandı sımdıkı ekıp yenılenmedı benım fıkrım yenılenmelı daha kalıtelı spor programı yapılabılır basın trıbunu gıbı |
ıkısıde aynı seyy. yapılan yayın akısını ve verılen sacma sapan yarısma programlarını bende ıstemıyorum ıkımızde aynı dusuncedeyız.ama burada ezıklerı ovecek sozler kullanmayalım |
Bu arada bjk tv dekı ıddaa programı cok saglam ızlemeden oynamıyorum genelde tahmınlerı tutuyor :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok be abı ızlemıyorumda bızde dıgıturk var elım alısmıs sureklı bjk tv yı acıyorum belkı bıseyler yakalarım dıye ama gece hep cınko denk gelıyo :D |
Alıntı:
aynennnn |
..demekki kanalımızın yayınlarının kötü olduğu konusunda herkes hemfikir..ancak arkadaşlar sizden istediğim-acizene-kesinlikle BEŞİKTAŞ ın yayınlarından başkasını takip etmeyin..ne internetten ne de tv den..ne kadar kötü olsa da uyduda da "izlenme oranı" var biliyorsunuz..chingo bile olsa açın BEŞİKTAŞIMIIZ kanalını en azından izlemesek de izlenme oranımız artsın..internette de yanlışlıkla ya da sadece bakmak amacıyla da olsa girip ne eziklerin ne de cin con ların trajını arttırmayın boş yere..BEŞİKTAŞ bize yeter..sahip çıkalım..BEŞİKTAŞ TV hakkında da ne yapabiliriz biraz da bunun üzerinde görüşlerinizi bekliyoruz..bu gidişe bir dur diyelim..sesimizi duyuralım..ben çanakkaledeyim ne yapabilirsem ardıma koymam..sağlıcakla kalın.. HEP DESTEK,TAM DESTEK... |
Kendi Takimnin Maç özetlerini Vermeyen Bir Kulüp Tv Si Olurmu Arkadaşlar.işe Yarar Bir Karakartalforum Var Başkada Bişey Yok.izlemk Istiyorum Ama Bişey Yokki.canli Antreman Yayinlasinlar Daha Reyting Yapar |
ya kapatılsın ya doğru dürüst yaın yapsın |
Türkiye`de Saat: 08:04 . |