![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet birde higuain var |
Alıntı:
Holosko tek santrafor oynayamaz , bu sistemde sag acıkta oynayabilir orda da performansı cok düşüyor seneyede e.s nin böyle oynatıcagını ve orta sahadaki sorunların devam edeceğini düşünüyorum -------------------rüştü-------------------- serdar-----toroman-------yabancı-----yabancı serdar-----cisse----------delgado-----tello -----------holosko--------nobre------------ |
Alıntı:
|
Alıntı:
transfer yapmak için en iyi oyuncularımızdan birini satıcaklarını düşünüyorum ayrıca kalırsa muhtemelen e.s nin oynatmayı düşündüğü --------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------delgado-------tello --------holosko(bobo)------nobre----------- sistemde Holosko ile değişmelide oynayabilir bana kalsa ben Delgado yu yedege cekip, Cisse nin yanına 2 yönlü Giunti gibi birinin alınmasını isterim -------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------yabancı-------tello -----------holosko------bobo----------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
dunki basın toplantısında Higuain in düşünülmediğini belli etti bir de ertugrul sağlam |
O zaman şöyle bi kadro olabilir... -----------------Rüştü----------------- -Serdar-Toraman-Song-'-Haggui-Kadlec- -Serdar-Cisse-Delgado-/+/-Yıldıray-Tello- ---------Holosko---Bobo/Nobre--------- |
yaw batuhan warken ne bebbesi? |
şampiyon olamamak için bebbe!avrupada 8 yemek için bebbe!kulübümüzün bebbe tercihinin sebebi bu olsa gerek. |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |