![]() |
Gustave Bebbe Transferi (Tek Başlık) Siyah beyazlı yöneticiler Başkent’te karşılaşma öncesi A.Gücülü idarecilere sezon başında Türk vatandaşı olarak Alper Aydın adını alan Bebbe’yi kadrolarında görmek istediklerini söyledi. Sarı lacivertli yöneticiler ise Kamerunlu oyuncuyu verebileceklerini fakat karşılığında milli kaleci Rüştü’yü istediklerini belirtince, görüşmede kısa süreli bir sessizlik hakim oldu. Menajer Sinan Engin, "Bebbe çok iyi bir oyuncu" diyerek görüşmeye son noktayı koydu. http://www.ankaragucu.org.tr/dosya/bebbe2.jpg |
ne bebbesi yahu |
hayırlısı neyse o olsun bence:D |
youla faciası aklıma geldi bir an |
turkse bi kosede durmali bence ama turk statusunde oynuyorsa yoksa ne bebbesi kardesim derler adama ayrica bebbeye karsilik kaleci istiyorlarsa atilla ozmeni versinler ne rustusu yaw :D |
lan gerizekalı bunlar ya hala ne forveti:)kaleci verip forvet alıyolar 11 tane forvetle çıkcaz nerdeyse |
Süper fikir... Budur işte yılın transferi... |
yok bebbe gelecekse turk statusunde diye, ben oynarim daha ii! rustuyu vercekler bide!!! |
rüştü bebbeye 100 çeker hem bizim zaten kalecimiz yok bi de rüştüyü verirsek tam olur |
Rüştü yılda 1,5milyon dolar alıyor fakat A.G bu parayı karşılayamaz. |
Ne Bebbe'si saçmalamasınlar.Yıldız alacağımıza ne adamların peşinde koşuyoruz yaw. |
güleyim bari kaleciye karşılık bebbe :D saçmalıyorlar |
ne bebbesi ya adam gibi yıldız forvet alsınlar |
rüştüyü veriyosalar versinlerde bu bebbeyi almasınlar hiç yakışmaz tam bir çirkef bu adam yerden 1 kere kalkmıyodu geçen senelerde sürünüyodu yerlerde gelmesin bu adam |
Bebbelere balooon...Alın alın..yıldız sözü verip alacağınız adam buysa seneye UEFA bile mucize olur.. |
Alıntı:
|
:) yok artık. |
birak ya komedi herhalde bu baska topcu mu yok tövbe ya bebbeymis yok bide jabayi alalim iyi olur |
Ne bebbesi yaa :):D |
bebbe kim ya ?? |
rüştü şuanda durmalı ama hkaani versinler :D |
Bu kolpa basinda calisanlar acaba yazdiklari haberlere okuycu gözüyle hic bakiyorlar mi? yada bunlara kendileride inaniyorlar mi merak ediyorum. Yillardir cümleler,kelimeler hatta basliklar ayni.. kolpa basin.. Y.D istifa!! |
ypsinlar kalecide almasinlar hatta kaleye sinan gecsin |
bizim yönetim bu bebbede ne buluyo anlamadım. |
NOBREDE TÜRK AMA FATİH TERİM ALLAH KERİM HİÇ GÖRMÜYOR MERT NOBREYİ GİTMİŞ EZİKBAHÇENİN AURELLOSUNA TAKMIŞ GERİZEKALI HERİF ADAM RESMEN MİLLİ TAKIMA AL DİYE BAĞIRIYOR BU TERİME SİNİRLENMEMEK ELDE DEĞİL YAHU |
yuh daha neler |
bebek falan istemiyoruz biz:D |
RUSTU GITSIN BENCE RUSSTU 2 SENE OYNAR BEBBE EN AZ 10 SENE OYBNAR |
bebbeye karşılık baki bile verilmez.. |
akılı olun ya 11 forvetle mi çıkças ya kartalımda defans zayıf defans alın forvet değil |
Bebbe’de işlem tamam Beşiktaş, Bobo’yu satması halinde gelecek parayla kadrosuna katmayı düşündüğü Ankaragücülü Bebbe konusunda kulübü ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören bir süredir Kamerunlu futbolcu konusunda pazarlıkları sürdürdüğü Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile prensip anlaşmasına vardı. Aradaki pürüzleri gideren ikili her konuda el sıkışırken bu oyuncunun bir aksilik olmaması halinde önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceği belirtildi. http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...7_mf39577.Jpeg |
yeni bir youla vakası..büyükseniz büyük düşüneceksiniz...neden korkuyorlar maliyetten mi?...maliyeti yüksek bir adam getirdiğinizdede forma satışları ile karşılığını alıyorsunuz zaten...ligin vasat altı takımlarında top koşturan adamların alınıp baş tacı yapılmasından sıkıldım taraftar olarak...böyle politika olmaz...carew'i getirdiklerinde kaç kuruş zarar ettiler? |
dikkat edin transferi biz yapmıyoruz.sağolsun medya bobo yu satıp 5 kuruş etmez bebbe yi beşiktaş a satın almış bile.helal olsun işbirlikçi medya böyle devam!:congrats: |
umarım dediğin gibidir...bir youla vakasına daha yürek dayanmaz |
bu adam youla bile yapmaz |
İstemem bobo kesinlikle kalmalı |
inşallah yalan haberdir bebbe kim bobo kim yaa. |
Explorer adas cok güzel yazmıssın .. maliyette niye korkuyorlar anlamıyorum.. dediğin gibi parası fln cok kolay cıkıyo zaten ama gelde bunu yönetime anlat.... BEBBE YE BOSUNA PARA VERİCEKLERİNE HİGUAİN TAKIMA KAZANDIRILSIN DAHA İYİ....... TURK OLMASI NEDENİYLE İYİ İNS COK PARA VERMEMİŞİZDİR.. HAYIRLISI OLSUN NE DİYİM BU YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMADIM.. |
büyük takımsan büyük düşüneceksin kardeşim...yoksa bırakıp gideceksin işi bilene...carew den sonra yıldız transferi yok hala...belkiyoruz..bakalım ne olacak... |
Evet arkadaslar Besiktas´i mahalle takimi yapmakda bir adim daha!! |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |