![]() |
tamam gereksiz transfer yeterince oldu artık yapılmasın ama bebbe de kötü bi oyuncu değilki.alalım kadro geniş olsun hiç değilse... |
bebe Türk statüsünde oynuyor...Ankarada çok maçını seyrettim güzel futbolcu... bjk medyası(varsa tabi) bu oyuncuya niye karşı çıkıyor anlamıyorum.bebe iyi bir altarnatif..Türk diye alınıyor yabancı kontenjanına dahil değil..... |
iyi bir yedek olur ... |
İnadına Bebbe Engin, “Kaan Dobra’yı aldığımda herkes beni eleştirmişti. Bebbe düzeyinde ise Türk oyuncu yok” dedi. Engin, oğlunun F.Bahçe’de oynayamayacağını da sözlerine ekledi...Protokolü bozsun... BEŞİKTAŞ Menajeri Sinan Engin Maraton Com’a olay yaratacak açıklamalarda bulndu. İşte Engin’in bomba gibi açıklamayarı: “Kaan Dob.ra’yı aldığımda herkes beni eleştirmişti. Sonra ne oldu herkes beni gördü. Bebbe de bir alternatif oyuncudur. Hem de Türk. Bu düzeyde bir türk oyuncu yok. Bebe’de hemfikir olduk. Sonra öğrendik ki İstanbul BŞB ile protokol yapmış. Devreye girdik ve Bebbe’ye sorduk. Doğru olduğunu öğrenince askıya aldık. Dedik ki; ‘protokolünü boz gel’. Kendisine lig bitince teklifimizi sunacağız.”...Topuz çok para...“MEHMET Topuz için teklif edilen bir 12 milyon Euro var. Bizim başkanın sağı solu belli olmaz. Gece canı sıkılır sabah alır. Rakam biraz yüksek ama dediğim gibi başkanın sağı solu belli olmaz. Delgado Türkiye’deki yabancıların hepsinden bir adım önde. Şimdilik satmayı düşünmüyoruz. Daha işimiz var Delgado’yla. Ancak satılmayacak futbolcu yok. Serdar Özkan ve Holosko’yla ilgili çok ciddi teklifler var. Avrupa ve Rus takımlarından özellikle. Serdar ve Toraman Avrupa’da raheat oynar...Oğluna ambargo... “AZİZ Yıldırım bu sene başarılı olamadı şampiyon olamadı. Türkiye’de öyle değerlendiriliyor ya. Şampiyon değilsen başarılı değilsin. Fenerbahçe’de çalışmam söz konusu değil. Ben başkanımdan memnunum. Aziz Yıldırım’ın tarzını bilmiyorum. Oğulum hasta Beşiktaşlı. Fenerbahçe ve Galatasaray değil ama Beşiktaş’tan sonra Trabzon’da oynamasını isterim.Ertuğrul Sağlam çok akıllı bir teknik direktör. Çok akıllı, düzgün, dürüst. İşine karışmaya gerek yok. Daha iyi yerlere gelecek inşallah. Çok uyumlu çalışıyoruz.” ...Servet iyi olurdu... “SERVET’İN bizde olmasını çok isterdim bu sezon. Çok beğeniyorum. Yürekten oynadı çok. Satılmayacak futbolcu yok. Bobo için bize gelen bir teklif yok. Gökhan Zan’a yakında teklifimizi sunacağız. Anlaşırsak olur. Roberto Carlos bir marka. Sakatlık ve hastalık oldu. Üst üste maçlar oynadı. Carlos olmak kolay değil. ‘Baba’ isimler almayacağız. Bakın ‘Baba’ isimler zor oynuyorlar Türkiye’de. Lincoln işte ‘baba’ isim. Aldık işte Ricardinho’yu kaç maç oynadı? Rico takımdaki düzeni bozuyordu. Karakter sorunu vardı.”...Anamızı ağlattılar...“BU sene en büyük hayal kırıklığımız, çok basit hatalardan goller yedik. Şanssız goller yedik. Müthiş art niyetli hakem hataları var. Ben art niyet görüyorum. Oftaş maçında Serdar Özkan düşüyor, görmüyor vermiyor. Bilerek vermiyor bana göre. Fenerbahçe-Kayseri maçında verilen penaltı da bu değil mi? 6 haftada ligin kaderini değiştirdiler. Bir Hakan Sivriselvi ligin kaderini değiştirdi. Beşiktaş’ın maçını yöneten hakemin hakemliği bitiyor. Ama Beşiktaş da bitiyor. Bizim de anamızı ağlatıyorlar.” |
boboyu gönderin yerine bebbeyi alın seneye kesin şamiyon oluruz hemde namağlup şampiyon oluıruz hatta belki hiç berabere kalmadan rekor puanla şampiyon oluruz |
Alıntı:
|
yok artık ya almayın bu adamı |
bebbeyi alacaklar ama taraftar tepkisini azaltmaya çalışıyorlar bence. bu kadar basiretsiz bir yönetim daha yoktur dünyada... |
bu bebbe gelicekmi gelmicekmi anlamadım.ama kontejyanı bebeyle doldurmak hata gibi geliyor bana |
ya amada cimriler yaa, buna az da olsa para verip oynatmiyasaginisa, o parayi bir yildiz forvet in üstüne koyun, güya cok paralari varmis ve istedikleri her oyuncuyu alirmisiniz, sizde bu akil ve cimriklik olursa BOK bir iyi ocuncu alirsiniz. |
Abicim öyle oyuncular alacaksın ki bobo yedek kalacak..son 15 dakka felan girecek oyuna.. bebbeyle mebbeyle uğraşırsak seneye biz terenennenni.. |
ulan daha dün yalanlamadınızmı yalancı herifler |
Bu yönetim ne yapıyor varmı izahı? |
sıcak gelişme arkadaşlar bebbe perşembe günü imza için geliyormuş şimdiden hayırlı olsun |
Alıntı:
isgal etmeyecek. belki faydali olur kim bilir |
SİNAN ENGİN BEBEYİ DEĞİLDE BABAYI ALSIN . ANANI AL GİT SİNAN ANANIDA....... |
bunlar akillanmiyacak yaa,bize yine hüsran var |
Bebbe Kartal'da ne yapar? Aykut Kocaman: Öncelikle çok iyi niyetli ve çalışkan. Sürati ve gücüyle rakip stoperleri epey hırpalar. Hakan Kutlu: Attığı değil, attırdığı gollerle öne çıkar. Adından çok söz ettirir. İyi karakterli biri. 14.5.2008 Bir kere çok kuvvetli bir oyuncu. Teknik vasıfları çok üst düzeyde değil. Ancak hala Konyaspor’da tanıdığım Bebbe ise, ‘müthiş iyi niyetli ve takımı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan bir futbolcu’ diyebilirim kendisi için. Kuvvetiyle, süratiyle rakip stoperleri çok hırpalayan, her tarafa koşan bir oyuncu. Hem ikili mücadelelerde, hem zıplama yeteneği ile rakip stoperleri zor durumda bırakır. Topla ilişkisinin çok iyi olduğunu söylemek biraz zor. Gol yüzdesinin yüksek olmadığını da biliyoruz. Ama takım içindeki çalışkanlığı ve tamamlayıcı özellikleriyle faydasının da çok yüksek olacağını düşünüyorum. Türk vatandaşı olması da, ayrı bir avantajı olsa gerek.” Aykut KOCAMAN (Konyaspor’dan hocası) Bebbe’yi şöyle tarif edebilirim, kelime anlamına göre motorik bir oyuncu. Yani bu ‘dinamo’ anlamına gelir. İstatistiklerine bakarsanız, az gol rakamı görürsünüz. Ancak ben tek forvet oynattım ve ona gol atma görevi vermedim. Bebbe’nin işi rakip sahada top saklamak ve kanatlardan bindirme yapan futbolcularıma pas vermekti. Beşiktaş’a transferi resmi olarak gerçekleşirse Holosko ile birlikte oynayacak. Attığı değil, Holosko’ya attırdığı gollerle konuşulur. Hem seyirciler, hem de eleştirmenler ‘Bu ne biçim transfer’ diyebilirler. Ama görecekler ki, yeri gelecek en fazla konuşulan isim olacak. Çok iyi karakterli. ‘Bir Türk gibi yaşayan en iyi yabancı’ diyebilirim.” Hakan Kutlu (A.Gücü’nden hocası) |
Tarfatardaki bu önyargı olduktan sonra Drogba olsa farketmez |
Bebbe hiç bir işe yaramaz. Youla dan beter olur. Youla Beşiktaş a geldiğinde nasıl katkı sağladı ise, Bebbe de o kadar sağlar. Kısaca hiç bir işe yaramaz. Beşiktaş'ın en güçlü yanı forvet hattı idi, ama şimdi o hattı bozmak için çabalıyor Sinan Engin-Ertuğrul Sağlam muhteşem ikilisi. Bobo'yu hain ilan ettiler ve göndermeye çalışıyorlar. Yerine Bebbe yi alıp Beşiktaş'ı güçsüzleştirmeye çabalıyorlar. Cisse yi de gönderirler, Bobo da gider. Hızlarını alamazlar, iyi defans yapamıyor diye sıra Delgado ya gelir. Sonrasında da Tello yu göndeririler. Beşiktaş'ı yönetenler kapasitesiz olunca olacak olanlar bunlar. Beşiktaş elindeki her değeri elinden çıkartmaya çalışıyor. Ricardinho karaktersiz oldu, Bobo takımı sabote etti, peki Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ne yaptı yada Yıldırım Demirören? Beşiktaş'ın kaliteli yöneticilere, teknik direktöre, menejere ve oyunculara ihtiyacı var. Bebbe asla böyle birir değil, olamazda. Bobo Beşiktaş a geldiğince Brezilya genç takımında oynamış bir oyuncu idi. Bebbe nin oynadığı takımlar orta da. Durmadan başka konuşan bir menejerin Beşiktaş'ta işi yok. TV 8 de atıp tutmaya benzemez Beşiktaş menejerliği. Delgado ya kötü futbolcu diyen kim di sormak gerek Sinan Engin'e. Bir sene sonra Delgado kral oldu. bir haber daha vereryim size Denizli den bir oyuncu almaya çalışıyorlar. Bedavaya Beşiktaş a önerilmiş, bu oyuncu izlenmiş ama beğenilmeyerek hakkında olumsuz rapor verilmiş bir oyuncu. sayın Sinan Engin de bonservis parası ödeterek bu oyuncuyu Beşiktaş a getirtmeye çalışıyor. Belki de oyuncu transferlerinden komisyon alıyordur Sinan Engin. Ceyhun'u Trabzon a kaptırıyorsun, sonra çıkıp ahkam kesiyorsun. yetenekli gurbetçiler komisyon vermedikleri için mi transfer edilmiyorlar bir sormak gerek aslında... Bebbe işe yaramaz. Forvete ihtiyacımız yok. bu takımın forvet hattına Adem'i de eklersek çok daha iyi bir forvet hattımız olacak. Problem forvette yada defansta değil ortasaha da. Bunu göremeyen beyinlere duyurulur. |
Mantıksız işler bunlar adam sanki sezon boyunca 20 gol 15 asist yaptı bizde kaçırmayalım diye alıyoruz bebbe istemiyoruz seni paraları çar çur etmeyin |
bunlar yine ufaktan 10 tane fubolvu alacaklar hepsi birden 1 futbolcu edemeyecek o kadar adam alacaginiza 1 tane FUTBOLCU ALIN ve Al yapımızdanda takviye edin cocuklar kendini kanitlamak icin ellerinden geleni yaparken bizde zevkli bir takim izleyelim....... |
bu adamı bende beğenmiyorum ama oynamadan adamı astık bu adam sahaya nasıl çıkacak merak ediyorum hayırlısı |
Alıntı:
|
belki işimize yarar ya adamı heme astık kestik. |
banada biraz saçma geldi adam tek forvet oynatıyor gol atma görevi vermiyor :D |
10 uncu sınıf aadamlarla uğraşmaktan bu hala geldik. |
önümüzdeki sene forvetlerimizle çok dalga geçerler bobo-bebe... Bebe den ne köy olur ne kasaba.Yedekte bekler anca.Elinde batuhan olan biri neylesin bebeyi...Yazık günah batuhana.Çalış çabala ama bebe denen ne yedüğü belirsiz adam gelsin formanı kapsın.Çok yazık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adamı güzelce ambalajlayıp bize satmaya çalışıyorlar... bizden başka kıyak alıcı bulamazlar ne de olsa.. |
bu yönetim ne biçim yönetim böle bebbe kim allah aşkına beşiktaşı anadolu takımına çevirdiler ne bu rezillik daha neler görecez bakalım tüpçüden |
klasnic gelecekse bobo 12-13 milyon gibi bir rakama satılabilir.bebbe onların alternatifi olabilir.bunların yanına bir stoper,kadlec(ya da yabancı sol bek) ve sivok ya da bajramoviçi alırsak (ki tercihim bajramoviç tir. hem sözleşmesi bitiyor hemde çok daha iyi bir oyuncu) transferi noktalayabilirz.bu kadro gerçekten rahatlıkla şampiyon olabilecek kalitede.. |
Bobonun gönderileceğini varsayarak onun yerine bir golcü aldığımızı düşünelim.Gündemdeki isim Klasnic mesela...İkili forvet oynayacaksak eğer bu ikili Klasnic-Holosko ikilisi olur.Tek forvet oynayacaksak da Klasnic ilerde Holosko sağda oynar...Bunların yedekleride Nobre ve Bebbe olur.Bence çok mantıklı, o kadarda absürt bir şey değil bence...Batuhanı oynatmanın erken olduğunu düşünüyorum, en azından bir anadolu takımına kiralayım bir sene, oynasın orda.Gs'ın Ardaya yaptığını yapalım yani...Boboyu satıp, onun yerine Bebbeyi almayacaklardır zaten, bu kadar da şey! değillerdir...Yedeğin yedeği olarak alırlar, çok parada vermeyecekler zaten, türkiye kupası,uefa kupası ve lig...3 kulvarda oynayacağız, şans bulabilir yani...Son haftalara girilirken gördük, Holsoko cezalı, Bobo sakat, Btuhan milli takımda, Nobrede zar zor iğneylen çıkmıştı maça, bir forvetle zor çıakbildik yani...Seneyede aynı durumlarla karşılaşabiliriz... |
Bu sene bizim en güçlü hattımız forvet hattı idi. Niye bu hattı bozmaya çalışırlar? Bebbe denen adam anca Ankaragücünde yedek oynar. bu hedeflerle alakalı. başınızdaki antrenör Avrupa da adı geçen 2. sınıf bir antrenör bile olsa bu adamı Beşiktaş a getiremezler, ama her şeye evet diyen bir antrenörümüz olduğunu varsayarsak bunlar gayet doğal. Şu anda Beşiktaş ı zirve hedefinden uzaklaştırmaya çalışan bir grup boş kişi tarafından yönetiliyor Beşiktaş. Bobo'bun satılmaya çalışılıp, boş bir oyuncunun alınmasıda bunun göstergesi. Defansa 3 yabancı almaya çalışmakta büyük başarı. Yanlış tespit, hatalı transferler, seneye gene hüsran bizi bekler gibi görünüyor. |
Bebbe yarın siyah-beyaz SİYAH-BEYAZLI ekibin prensip anlaşmasına vardığı Ankaragücü’nün forvet oyuncusu Bebbe yarın kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza atacağını söyledi. Daha önce menajeri ile İstanbul’a gelerek Sinan Engin ile görüşen, ancak İstanbul BŞB ile ön sözleşme imzaladığı için transferi askıya alınan Bebbe ile tüm pürüzler giderilince iş bitti. MENAJERİNİN İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile imzaladıağı sözleşmeyi fesh eden Kamerun asıllı Türk futbolcu, yarın kendisini 3 yıllığına Beşiktaşlı yapacak imzayı basın önünde atacak. Beşiktaş’a geleceği için çok mutlu olduğunu söyleyen ve Alper Aydın adını alan Bebbe, golleriyle taraftarların gönlünde taht kuracağını söyledi. http://www.gazetespor.com/v2/haber_resim/18679.jpg |
inşallah yanılırız ve iyi bir transfer olur bize katkı sağlar |
hayırlısı bakalım inşallah yeni youla olmaz |
seni getirenide seni izleyenide senin alınmanı isteynide sana para verenide tövbe tövbe ya yeter artık yeni youlalar zaferler tamerler veyseller cağdaşlar kürşatlar istemiyor yeter artık yeter adam gibi topçu getirin yetmedi mi bu taraftarı üzdüğünüz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr |
bebeye siyaz beyaz bize mor günler yine |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |