![]() |
Gelme aman gelme |
Alıntı:
|
helal sana hocam ya:D |
avcı demirörenden beşiktaşlı çıktı:D |
iyiki vermemiş yoksa bu yönetim alırdı bebe'yi |
Ya bırakın işte adamın peşini, adamlar da vermiyor, bu kadar ısrarın anlamı ne? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
helal be avcı hocam supersın ben takımda cakma Turk gormek ıstemıorum ezıklerden farkımız olsun nobrede gıtsın |
bakın ben size gelecek seneye olacakları anlatayım:bebbe 2-3 maç çok ii top oynayacak takımında goller atacak yada attıracak sonra birilrini ağzından taraftar tepkisi nedeniyle alınmayan adama bakın bjk büyük topçu kaçırdı vs vs... bu adam anadoluda her takımda oynar ama kafaya oynayan takımda bırak yerinin olması tesislerin önünden bile geçemez avcı kaçırma sakın bu adamı bırakma bize... |
aman ha abdullah hoca sakın bırakma bu adamı.ben bebbe mebbe çekemem seneye.psikolojim allak bullak olur bu adamın yüzünden.hem bu adama yılmaz vural hoca a. gücü ndeyken çökmemiş miydi yaw?hatta bizim adem dursun a da çökmüştü.demek ki dengesiz bu bebbe laftan anlamıyor. |
bebe belediyeye lazım,temizlik işçisi olarakdakullanabilrler. |
yilin transferi suya dusuyo ya yazik vallaha oysaki ben muhtesem yeni sezon formamiza BEBBE yazdirip kuala lumpur sokaklarinda hava atacaktim. Yalniz yonetimimizi tebrik etmek lazim koca ligde bebbe cevherini bir biz farkettik bobo yu aratmaz hicmerek etmeyelim hatta BOBO formalarinin O LARI yerine E yapip biz de tasarrufa gidelim yonetim ucuzuna kacacaz diye yirtiyo bir tarafini biraz da biz tasarruf yapalim bakalim nasil oluyo |
OLMADI abdullah hoca...s.e ve saglam nasil ceplerini doldurur sonra.biraz daha dayan... |
Bebbe işine Demirören eli http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c30997.jpgANKARAGÜCÜ’NÜN Kamerun asıllı Türk futbolcusu Bebbe, Beşiktaş’ta oynamak istediğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdi. Normal şartlarda dün Kartal’a imza atması beklenen golcü oyuncu, yeşil-turunculu ekibin yöneticileriyle sorununu halledemediği için Beşiktaş’a imza atamayınca bunalıma girdi. MENAJERİNİN daha önce Belediyespor’la protokol yapması nedeniyle, anlaştığı ve oynamak istediği Kartal’a imza atamayan Bebbe, anlayış bekliyor. Belediyespor teknik heyeti Türk vatandaşlığı da bulunan ve yabancı kontenjanında görünmeyen Bebbe’de ısrarcı olurken, Başkan Demirören’in devreye girerek bu düğümü çözmesi bekleniyor. |
bu kazma hiçbi işe yaramaz ama galiba nobreyi satacaklar yedek olarak bunu düşünüyorlar |
ulan başlayacam bebbesinden de mebbesinden de!gelecek 2 maç gol atacak sonra adi medya ve koca kafa sinan göklere çıkarcak.sonra da kötü maç oynayınca vay efendim kim al dedi bu oyuncuyu diye yerden yere vuracaklar. |
boyle adamlar alınıpta yedekte duracagına bızım batuhan adem buyuk kenan ozer can erdem gokhan aydas naıl tılbas gibi bir sürü gencımız var onlar dursun daha iyi be :mad: |
Alıntı:
|
YASS NIE KI ABI BELEDIYEDIR ZATEN BEBBE NIN yeri birakin bunalimda kalsi n cozmeyin ya delimisiniz divanemisiniz ben anlamadim ya |
demirörenin elini 5 yıldır görüyoruz. pek hayırlı işlere uzanmadı şimdiye kadar. bebbe yi çok izlemedim,başarılı olup olmayacağına dair bir fikrimde yok. hayırlı olur inş |
yürü be avcı kim tutarseni |
yaw bırakın girsin bunalıma belki futbolu bırakırda kurtuluruz bebekmidir neyse. |
aman gelmesin bobo yeter |
bu transfer allahın izni ile gerçekleşmeyecek abdullah avcı inşallah kabul etmezde bizimkiler vazgeçer. |
Bu transferin ne olduğu belli değil..Net bişey diyen yokki..Adamın opsiyonlu sözleşmesi varken Ankaragücü ses çıkarmıyoda Abdullah Avcı'ya ne oluyo ya..Adamdaki yüzsüzlüğe bak..Al Bebbe'ni hayrını gör:D |
Alıntı:
:) Hayrı varsa görür.. |
Bebbe Mebbe yok.. Bu konu kapanmalı artık. |
ertuğrul alsın bu adamı bir yerde saklasın giderkende yanında götürsün gittiği anadolu takımında oynatır beşiktaşı ne sanıyor bu adamlar ya |
Zaten artık Türk statüsünde de değil...Geçmiş olsun...Hayırlısı olsun...Hayırlıysa beri hayırsızsa geri :D |
Mod kardeş, bu konu kapandı artık, yok edelim. Burda durması bile sinir edici... |
yaw ne gereksiz transfer girişimi. |
Bebbe Kamerun Milli Takımını seçtiği için artık yabancı statüsünde de sayılmıyormuş.Yani artık bu transfer olmaz.Modlar mümkünse silebilirler mi?Arkadaşların dediği gibi görmek bile sinir bozucu. |
rüştüyü bebbeye değişmem |
he ya utanc verici bir transfer düsüncesi komik ve rüya gibi |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |