![]() |
bu ne yaaaaa arkdaslar birileri bizmle dalga gecio ve cok sayın baskanımız!!! bnn icine dahil olark gururumuzu uc paralık edio baskan bey yeter gercekten yeterrr defolun gidin artk manisa macına herkesi bekliorz arkdslar ya gondericez yada biticez:S |
bu kazmayı alcak bunlar ama manisa maçının geçmesini bekliyorlar heralde tepki olmasın diyye..allah belanızı versn be haysiyetsiz herifler çekip gidin artık içine ettiniz takımın |
bebe kim ya daha ne kadar dolduracaksınız bu takımı takozlarla yeter artık |
BOBOYU SATMAYALIM :call2::dancing2::star:BEBEK İSTEMİYORUZ BOBOYU SATMAYALIM LÜTFEN:goodnight::goodnight::goodnight: |
offffffffff bebbe fln beşiktaşa lazım degil bizim yöneticiler ya kör ya kör yaa forvete ihtiyaçmı var?? bobo nobre holosko süperLer.bebbeymiş önce defansı düzeltde forvet kalsın Sinir ediyolar manisa maçında zaten boboyu satanı bizde satarız diye bir pankart açılcakmış Açılmasada açaLım |
Heytt be Bebbe sen neymişin be abi... |
Bebbe'yi Beşiktaş'a transfer etmeye çalışanların yaptıkları resmen sabotaj. Beşiktaş'ın dibini oyuyorlar. Bebbeymiş. Bu transferi isteyen kim? Sinan Engin yada Ertuğrul Sağlam bu kadar aptal mı? Ceyhun Gülselam gibi yetenekli gurbetçi gençleri kaptır sonra git bursa amatör kümeden boş bir transfer yap. Adem Büyük'ü kullanmayo niye düşünmez ki,. Gerçi Adem Büyük diye bir oyuncumuzolduğunu bile bilmiyordur Ertuğrul Sağlam. Ne günlere kaldık. Teknik direktörümüz olacak şahsiyet buyurmuşlar ki, Yabancı transferini Türkiye den yapalım, tanımakla zaman geçirmesinler Türkiye yi. Saçmalık, hatta aptal saçmalığı. Bu kadar bilgisiz, cahil varken Beşiktaş teknik heyetinde seneye küme düşmemeye oynayacağız gibi görünüyor. Bursa Bosh dan bir oyuncu, Ankaragücünden Bebbe, Türkiye den yabancı oyuncular. Ya bu adamlar dalga geçiyor yada kafalarına bir şey düşmüş yada rakip takımlar tarafından satın alınmışlar, Beşiktaş'ı kötü duruma sokmaya çalışıyorlar. Çare belli; en erken zamanda kongreye gidilmeli, başkan ve yönetim disiplin kuruluna ihraç istemiyle gönderilmeli, teknik heyet ve idari menejer in kulüple ilişkisi kesilmeli. Yoksa Beşiktaş'ın başı daha çok ağrıyacak. |
sanki bebbe çok büyük bi futbolcu birde kaos yaşatıyor sabır sabır ya sabır |
Neden Bebbe? Neden Bebbe sorusunun cevabı yeni alınca forvetin Türk olmasında gizli galiba.Tello,Delgado,Cisse,Holosko,Bobo beş yabancı futbolcu.Bunlardan hiçbirisini ilk 11 den kesilmeyeceği aşikar.Kaldı geriye bir yabancı stoper etti 6.Elde Gordon var +1, birde yabancı solbek +2. İşte size 8 kişilik yabancı kadrosu..Yabancı solbek ile stoperi aynı anda oynatmak için üstte saydığımız yabancılardan hangisini keserdiniz.Bobo satılırsa yerine yabancı golcünün geleceğini düşünürsek yerli forveti neden aradıklarını anlarız..Bobo satılmazsa kadroya yabancı forvet takviyesi yapılamaz..Bebbe olur yada bir başkası kadroya katılcak forvet yerli olacaktır.Bu kadroya baktığımda yabancı önlibero hikayelerininde yalan olduğunu anlayabiliriz.Biraz beyin cimnastiği gerçekleri yansıtıyor galiba.. |
Bu adam iş yapmaz sanmam olmasın istemiyorum onu holosko gibi kendisini ispatlamış oyuncu lazım bize |
s.e nin acıklaması Bobo satılırsa Bebbe yi düşünüyoruz ondan tüm teorin cöküyor türk forvet alınıcaksa mevlütü al, adem büyüğü geri getir sacma sapan t.c statüsü var diye cöp bir transfer yapma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence bobo muhtemelen satılacak geriye tello delgado holosko cisse kalıyor.Bu doğrultuda stopere ve sol beke birer yabancı ile bu işi kapatırız. Ön liberoda cissenin önüne topuzu koyarız. Benim kadrom 4-4-1-1 taktiğinde kalede rüştü sağ bek kurtuluş stoper zan(toraman) ve yabancı sol bek yabancı ön liberolar topuz ve cisse sağ açık serdar sol açık tello forvet arkası delgado ve tek forvet holosko bu taktiği holoskoyu sağa cekip serdarı yedeğe alıp tek forvet nobrede yapabilirsiniz.Bence duruma göre değerlendirilir bu alternatifler tabii holosko tek santrafor oynayabilir mi tartışılabilir. |
Alacaklarsa adam gibi turk oyuncu alsinlar.Yonetim biraz fedakarlik yapsin boboyu satmasin ve onun kadar da ii bi oyuncu alsin.O zaman sampiyonluk hayal olmaz.2. veya 3. sinif oyunculari alacak bi takim olmayi haketmiorz. |
Alıntı:
veya Bobo kalırsa yine Bobo Nobre Holosko Batuhan varken 5. bir adama ne gerek var |
Alıntı:
Neden gerekli çünkü ikili forvet sistemine göre oynuyoruz..Bir ceza bir sakatlık takımın belini büker..Alternatif bir isim uygun fiyata olacaksa neden olmasın.Örneğin Adem Büyük. |
Alıntı:
|
Alıntı:
önce alternatifi olmayan yerlere (Cisse) adam alsınlar Bu Bebbe yi alıp para vereceğine 5. santrafor olarak kiralık gelicek Gökhan Güleçi veya Adem Büyük bile aynı vazifeyi görür |
Higuain'i unutmayalım ayrıca Gordon'da gitmeli. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet birde higuain var |
Alıntı:
Holosko tek santrafor oynayamaz , bu sistemde sag acıkta oynayabilir orda da performansı cok düşüyor seneyede e.s nin böyle oynatıcagını ve orta sahadaki sorunların devam edeceğini düşünüyorum -------------------rüştü-------------------- serdar-----toroman-------yabancı-----yabancı serdar-----cisse----------delgado-----tello -----------holosko--------nobre------------ |
Alıntı:
|
Alıntı:
transfer yapmak için en iyi oyuncularımızdan birini satıcaklarını düşünüyorum ayrıca kalırsa muhtemelen e.s nin oynatmayı düşündüğü --------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------delgado-------tello --------holosko(bobo)------nobre----------- sistemde Holosko ile değişmelide oynayabilir bana kalsa ben Delgado yu yedege cekip, Cisse nin yanına 2 yönlü Giunti gibi birinin alınmasını isterim -------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------yabancı-------tello -----------holosko------bobo----------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
dunki basın toplantısında Higuain in düşünülmediğini belli etti bir de ertugrul sağlam |
O zaman şöyle bi kadro olabilir... -----------------Rüştü----------------- -Serdar-Toraman-Song-'-Haggui-Kadlec- -Serdar-Cisse-Delgado-/+/-Yıldıray-Tello- ---------Holosko---Bobo/Nobre--------- |
yaw batuhan warken ne bebbesi? |
şampiyon olamamak için bebbe!avrupada 8 yemek için bebbe!kulübümüzün bebbe tercihinin sebebi bu olsa gerek. |
batuhanda israr edilmeli bebbe mebbe hikaye bu arada besiktas alt yapisindan a takima cikarilan 10 tane futbolcu olmus ertugrul hoca doneminde demekki ertugrul hoca dogruyu gormus bizim basarimiz ozumuzde sakli herzaman boyle oldu bunu yapan biri cikarsa yine boyle olacak bize bir sene sampiyon olup sonraki sene yatacak kadro lazim degil bize 10 senelik bir kemik kadro lazim boyle bir kadro kurarsak 10 sene her alanda basariya kosabiliriz bu kemik kadroyu olusturacak yetenekte gencler var elimizde holosko serdar kurtulus serdar ozkan aydin karabulut toraman delgado bobo batuhan ve sayisiz alt yapi futbolcularimiz var bunlarla cekirdek bir kadro olusturup etrafini tecrubelilerle suslersek bence harika bir kadro cikartacagiz ortaya ben ertugrul hocanin bunu yapacagina inaniyorum hayirlisi bakalim |
bebbe yerine batu var, gerekirse de adem büyük alınır. |
bu ne yaww bebe de kımm bıze adam gıbı transfer lazımm forvetımız zaten ııııı bebenın yerıne altyapıdan bır futbolcu oynatsak daha ııdrr yonetım adam gıbı futbolcu alsınlar |
Bebbe bitiyor Belediye ile yaptığı ön anlaşma nedeniyle transferinde pürüz çıkan Bebbe'nin, menajerine "Bu işi çözün. Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta Ümraniye'ye getirttiği ancak bonservis sorunu nedeniyle anlaşamadığı Bebbe ile yaşanan sorunun bu hafta içinde çözüleceği belirtildi. Siyah-beyazlılar Bebbe (Alper Aydın) ile her konuda anlaşmış, ancak menajerinin Belediye'ye imza attığı için transferi gerçekleşememişti. Yıldız futbolcuya konuyu çözmesi için üç gün http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dsüre veren Beşiktaş yönetiminin bu tavrı üzerine Bebbe'nin menajerini arayarak, "Bu işi hemen çözün. Başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum. Tek isteğim önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giymek. Ne gerekiyorsa yapın" dediği ifade edildi. |
ulan adi medya beşiktaş kulübü böyle bir transfer görüşmesi yok diye açıklama yapıyor bunlar hala idda ediyor ki bebbe beşiktaş da diye.topunuzun allah belasını versin! |
aslında bebbe iyi alternatif olabilir. bu hafta çok güzel gol attı. |
şimdi bebbe beşiktaş'a transfer mi değil mi anlamadım bir türlü. gerçek nedir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
üzülerek söylüyorum seneye beşiktaş forması giyecek... |
Bebbe Beşiktaş'a imza atıyor 13 Mayıs 2008 Salı 13:17 Beşiktaş'ın prensip anlaşma-sına vardığı A.Gücü'nün forvet oyuncusu Bebbe'nin perşembe günü imzayı atıyor Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ankaragücü'nün forvet oyuncusu Bebbe'nin perşembe günü kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Lig TV'nin haberine göre siyah beyazlılar Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Tuna ve Oftaş'ın defansında görev alan İlhan için de önümüzdeki günlerde Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın kapısını çalacaklar. |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |