![]() |
umarım biz yanılırız hayırlısı olsun ne diyelim ki!!1 |
yeni youla hayırlı olsun hiç bi farkı yokkkk!!!!!!! ama oynamadan göremeyiz şans wermek lazım bu arada yeni sezonda allah hepimize sabır wersin gene başladık saçma transferlere eziklerde eto-deco-kanoute konuşulurkenn bize bebbeyi alan yönetime sonsuz teşekkürr :(:( |
devrearası bilemedin gelecek sene gönderecek yerararız gitti paralar |
Alıntı:
|
adam gibi ön liberoooo |
Yazık ya.Hala uyanmadı yönetim.Resmen 2. youla vakası gerçek oluyor.Bu böyle daha ne zamana kadar gidecek hiç bilmiyorum... İnşallah bir gün de adam gibi kaliteli bir yıldızın geldiğini görürüm Beşiktaşa.Şimdiye kadar görmedim. |
Youla gibi ilk 11'in adamı olarak alındığını sanmıyorum, Youlaya verdiğimiz gibi yüksek bir mevlada ödemedik buna.Onun için elimizde patlasa ne olur patlamasa ne olur...Sinan Enin kendine güveniyor ve bir kumar oynuyor.Kaan Dobra tuttu, bu da tutacak diyor, Ertuğlul Sağlamda son zamanlardaki sakatlıkları, cezalıları düşündü herhal ve bu transfere izin verdi...Yani yedeğin yedeği olarak yapılmış bir transfer olarak görüyorum, olsada olur olmasada diyebilirim... |
yaw ne gerek ya, kendinisi kazikliyosunuz, bok iyi adam, 4 gol atmis ligde, bir tek türk oldu diye aliyosunuz akilsizlar |
Alıntı:
|
kakalamak için sadamı dorgba felan yapmışlar:D |
Türkiye`de Saat: 09:02 . |