![]() |
Bebbe’de işlem tamam Beşiktaş, Bobo’yu satması halinde gelecek parayla kadrosuna katmayı düşündüğü Ankaragücülü Bebbe konusunda kulübü ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören bir süredir Kamerunlu futbolcu konusunda pazarlıkları sürdürdüğü Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile prensip anlaşmasına vardı. Aradaki pürüzleri gideren ikili her konuda el sıkışırken bu oyuncunun bir aksilik olmaması halinde önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceği belirtildi. http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...7_mf39577.Jpeg |
yeni bir youla vakası..büyükseniz büyük düşüneceksiniz...neden korkuyorlar maliyetten mi?...maliyeti yüksek bir adam getirdiğinizdede forma satışları ile karşılığını alıyorsunuz zaten...ligin vasat altı takımlarında top koşturan adamların alınıp baş tacı yapılmasından sıkıldım taraftar olarak...böyle politika olmaz...carew'i getirdiklerinde kaç kuruş zarar ettiler? |
dikkat edin transferi biz yapmıyoruz.sağolsun medya bobo yu satıp 5 kuruş etmez bebbe yi beşiktaş a satın almış bile.helal olsun işbirlikçi medya böyle devam!:congrats: |
umarım dediğin gibidir...bir youla vakasına daha yürek dayanmaz |
bu adam youla bile yapmaz |
İstemem bobo kesinlikle kalmalı |
inşallah yalan haberdir bebbe kim bobo kim yaa. |
Explorer adas cok güzel yazmıssın .. maliyette niye korkuyorlar anlamıyorum.. dediğin gibi parası fln cok kolay cıkıyo zaten ama gelde bunu yönetime anlat.... BEBBE YE BOSUNA PARA VERİCEKLERİNE HİGUAİN TAKIMA KAZANDIRILSIN DAHA İYİ....... TURK OLMASI NEDENİYLE İYİ İNS COK PARA VERMEMİŞİZDİR.. HAYIRLISI OLSUN NE DİYİM BU YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMADIM.. |
büyük takımsan büyük düşüneceksin kardeşim...yoksa bırakıp gideceksin işi bilene...carew den sonra yıldız transferi yok hala...belkiyoruz..bakalım ne olacak... |
Evet arkadaslar Besiktas´i mahalle takimi yapmakda bir adim daha!! |
Türkiye`de Saat: 01:44 . |