![]() |
O polis aranıyor O polis aranıyor 1 Mayıs'ta ORATILI GÜÇ (!) kullanan polislere İstanbul Emniyeti'nden soruşturma geldi. http://www.besiktasforum.net/forum/i...ews/109832.jpg Olaylı geçen 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda emir ve yetki dışına çıkıp orantısız güç kullanan polislerin teşhisi için İstanbul Emniyeti'nde iç soruşturma başlatıldı. Olaylarda Cumhuriyet gazetesi muhabiri Ali Deniz Uslu'nun kolunu kıran ve bir bayan göstericiyi yerde tekmeleyen polislerin teşhisi için kamera görüntülerini inceleyen emniyet, dün kutlamalar sırasında bölgede görev yapan polisleri soruşturmanın yürütüldüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne çağırarak ifadelerine başvurdu. 26 YUNUS İFADE VERDİ Vatan caddesinde bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gelerek MOBESE ve güvenlik kamera görüntüsü teşhisine giren 26 motorize polisin, Cumhuriyet gazetesi muhabiri Ali Deniz Uslu'nun kolunun kırılması olayının yanı sıra, gösteriler esnasında yere düşen bir bayan göstericinin kafasına tekme atılması olayları kapsamında teşhise tabi tutuldukları öğrenildi. Başında üç emniyet müdür yardımcısının bulunduğu idari soruşturma komisyonuna ifade verdiği öğrenilen 26 polisin yanı sıra, değişik birimlerdeki memurların da bilgi ve ifadesine başvuruluyor. Görüntülerden yapılan teşhisler sonrasında, gazeteci Uslu'yu copla döverek kolunu kıran polislerin motorize ekiplerde, yere düşen bayan göstericinin başına tekme atan polisin ise Çevik Kuvvet'te görevli olduğu tespit edildi. Teşhis sonrasında kimlikleri belirlenecek olan polislerin alacağı cezanın komisyonun vereceği karara göre netleşeceği öğrenilirken, olaylarda sopa, değnek gibi aletler kullanan polislerin de belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Sabah http://www.ensonhaber.com/images/news/109834.jpg |
allah belanı versin be adam vurulur mu öyle s....siz |
Bulunmaz geçen seneki tokat atan bulundumuki o bulunsun |
ulan onu bana getirseler varya herseyi göze alır beynine sıkar paşa paşa yatarım |
Alıntı:
Beddua etme arkadaşım.. birçok olayda birçok poliste şiddet gördü o zaman neden kimse tepki göstermedi.. evet savunmasız birine yapılan hareket doğru değil ama bu boyutta yorum yapmanı doğru bulmuyorum |
ben yanlış bişey söylemedim herkes biliyor kimin ne olduğunu sen rahat ol yeter |
Alıntı:
rahat olamam... 1- BEŞİKTAŞ HAKKINDA KONUŞTURMAM 2- POLİS HAKKINDA KONUŞTURMAM sevmiyor olabilirsin ama hakaret boyuna ulaşmasın lütfen... !!! |
hareket kınanacak bir olay ama sonunun böyle olacağını önceden bizde o eylem yapanlarda biliyordu...o gün orada taş atanların kaçı işçiydi acaba?...herşeye medyanın size sunduğu gibi tepki vermek yanlış...polis dediklerimizde birimizin babası,öbürümüzün kapı komşusu..başka gezegenden gelmediler...orada eylem yapanlarla aralarındaki fark birilerinin eylemci diğerlerinin yetkili olmasından ibaret... |
orantılı güç kullanmak yerine orantılı mantık kullanmayı deneseler nasıl olur. böyle bir orantılı güç görmedim ben! |
verebilecekleri 25.bin polisin içinden taş çatlasa böyle örnek en fazla 5 tane çıkar zaten.önünü arkasını bilmeden atıp tutmak kolay tabi size,2 polisin yaptığı şeyden etkileneip nasıl bütün polislerden nefret edecek duruma geliyorsunuz anlamıyorum.kanun var kitap var kardeşim polis yapmıcaksın diyorsa yapmıcaksın bukadar basit.anarşik ruhlar hepsi...eminim haketmişlerdir... |
Alıntı:
kesinlikle öyle...orantılı mantık kullanıp 15 milyonluk şehrin tüm hayatını felç edecek bir hareketle taksimde diretilmeseydide o zaman yine bunu yapan polise getirilen eleştirileri hepimiz alkışlasaydık... |
Alıntı:
evet sevmiyorum hatta nefret ediyorum |
Gidilmeyecek diye uyarıldı... YASAKLANDI... uy kardeşim, gitme, kır bacaklarını otur evinde... yada gidiyorsan sonuçlarına katlan.. ONLAR BİLİYORDU GİTTİKLERİNDE BUNLARIN YAŞANACAĞINI. bile bile gittiler.. Konuşturmayın insanı yaa |
Alıntı:
Saygı duyarım arkadaşım sevmek zorunda değilsin... ama TEPKİN YANLIŞ HA BENİM BABAMA KÜFÜR ETMİŞSİN HA POLİSLERE. |
hakları kardeşim eylem yapıcaklar iyi ya kır bacaklarını evde otur bırakın bu işleri kardeşim her zaman işçinin emekçinin devrimcilerin yanındayım varmı ötesi |
Sakin olun arakadaşlar olaylarda iki tarafta suçlu ama neticede yasak bir bölgeye girmek isteyen emekçiler var yıllardır izin verilmemiş bu insanlara emekçilerin aralarına saklanıp olayları bu hallere getirenler utansın |
Alıntı:
Helal olsun ilker işte cevap budur ya adamı deli ediyorlar galiba tersten kalkmişlar |
bence işçinin emekçinin yanında olmak demek olmayanları hakkını gasp etmek demek değildir...eyleme provakasyon korkusu ile katılmayan ve sendika üyesi olmayan kaç işçi emekçi evine,hastanesine,işine gidemedi o gün?...yapılan eyleme sonuna kadar katılıyorum..bu hükümetin yaptıkları bini aştı...ama orantılı güç bekleyeceksen orantılı tepki koyacaksın...Türkiyenin en kalabalık şehrini alt üst etmekse orantı...polisin içinden çıkan çürük yumurtaları atarsak dışarı...poliste gayet orantılıydı...her camiada çürük yumurtalar var...hepsine mal etmek yanlış |
Alıntı:
hiç kusura bakma onur ama:orda toplanıp polisi taşlayanlarda senin gibi ARTİST ler işte... |
Alıntı:
Alla allaa :) anlamıyorsun. ben sana hakkını savunma demiyorum. eğer Taksim yasağı günler önce söylenmeseydi, Taksimde eyleme yasak getirilmeseydi ve bu görüntüler herşey yolunda giderken, taşkınlık yokken polis tarafından yapılsaydı ben yine bu denli tepkili olmazdım.. Ama sen hem hata yapıp, hem bizim polisimize küfür ediyorsan, beddua ediyorsann kusura bakma beyefendi her zaman karşında olurum/z |
boyalı su sıkarsa kardeşim taşta atarım gerekeni yaparım |
boyalı su sıkacak pozisyona getirirsen, su da sıkarlar, gaz da... Senin canını canı pahasına koruyan adama elin kalkıyorsa o eller kırılır öyle veya böyle...!!! |
kırılsın bizde hakkından geliyoruz herşey karşılıklı |
Konu hakkında yapılacak çok yorum var ama karşımda düşüncesini mantıklı bir açıklama ile savunacak biri yok.. daha neyin ne olduğunun farkında bile değilsin :) Polise bişi olmaz.. Kasma kendini |
Alıntı:
burcucum o elleri kırmakla bitmezki kafaların değişmesi değişmiyorsa kırılması gerekiyor.onlara vurulunca insan hakkı şu bu...polise karşı gelince hak hukuk unutuluyo ama... |
inş.en kısa zamanda yakalanır ve bu yaptıklarının cezası verilir.. |
inşallah assınlar |
:)))))))))))))))))) çemberin ya içindesindir ya dışında... dışındasınız arkadaşlar.. bilmediğiniz şeyler hakkında bilinçsiz yorumlar yapıyorsunuz... |
Uzatmayalım arkadaşlar isterseniz |
Alıntı:
yuh yani...pes.allah akıl fikir versin ne diyim |
Alıntı:
özgürlükten,insanların hürce hakkını savunmasından bahsederken ida zihniyetine kaydı konu:)... darbede oldunmu?:)..askerler polis karakollarınada el koysunmu:) |
neyse konuyu saptırmayalım askerlere can kurban asıl ülkeyi koruyan onlar bunların hepsi gereksiz ancak rüşvet yemeyi bilirler |
Alıntı:
Ya explorer arkadaş kendini düşüncesini savunacak söz bulamıyor... assınlar diyip 0-5 yaş grubu yorumlar yapıyor... onu anlamak için uğraşma... ona kalsa polis teşkilatını komple ortadan kaldırsınlar der :) ki rahat rahat atlarını oynatabilsinler... PEH |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşim konuşmanı düzeltirmisin çocuk sensin sen kim oluyorsun da bana o lafi yapistiriyorsun muhattabim degilsin hem savunacak kişi bulmasam nolcak kendim size yeterim siz rahat olun |
:) İYİ HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR.. BU KONU HAKKINDA YAPILACAK FAZLA YORUM YOK BEŞİKTAŞ'IMA BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.. HERKESE MUTLU GÜNLER |
Fazla uzatıldı arkadaşlar boşuna kırıyorsunuz birbirinizi herkes emir kulu bunu unutmayın bazı şeyler yalnış oldu olmasaydı iyiydi ama oldu |
Alıntı:
bende uzatılmaması taraftarıyım...açıkçası askerim kadar polisime bende değer vermem...o konuda arkadaşla hemfikiriz...de işte..özgürlük neferleri genelde idam olaylarının karşısında dururlardı ondan garipsedim:)... bencede konuyu kapatmak en güzeli...fazlaca saptı hedefinden...yalnız korkarımki bu sözün üstüne birileride "oh olsun Deniz Gezmişlere iyiki asılmışlar" der ki o zaman bende sabredemem benim gibi düşünenlerde:)... asmak kesmek kelle uçurmak..maksat ne olursa olsun kötü şeyler... |
Hee bu arada şunu da söylemeden gitmeyim... bende sizin düşüncelerinizi destekliyorum. bende sizin savunduğunuzu savunuyorum... benim tepkim POLİSE VERİLEN TEPKİ... tekrar hoşçakalın :) |
arkdaslar lütfen gerginlik yaratmayalım yoksa konu kapatılacaktır |
Türkiye`de Saat: 15:26 . |