![]() |
Alıntı:
kesinlikle öyle...orantılı mantık kullanıp 15 milyonluk şehrin tüm hayatını felç edecek bir hareketle taksimde diretilmeseydide o zaman yine bunu yapan polise getirilen eleştirileri hepimiz alkışlasaydık... |
Alıntı:
evet sevmiyorum hatta nefret ediyorum |
Gidilmeyecek diye uyarıldı... YASAKLANDI... uy kardeşim, gitme, kır bacaklarını otur evinde... yada gidiyorsan sonuçlarına katlan.. ONLAR BİLİYORDU GİTTİKLERİNDE BUNLARIN YAŞANACAĞINI. bile bile gittiler.. Konuşturmayın insanı yaa |
Alıntı:
Saygı duyarım arkadaşım sevmek zorunda değilsin... ama TEPKİN YANLIŞ HA BENİM BABAMA KÜFÜR ETMİŞSİN HA POLİSLERE. |
hakları kardeşim eylem yapıcaklar iyi ya kır bacaklarını evde otur bırakın bu işleri kardeşim her zaman işçinin emekçinin devrimcilerin yanındayım varmı ötesi |
Sakin olun arakadaşlar olaylarda iki tarafta suçlu ama neticede yasak bir bölgeye girmek isteyen emekçiler var yıllardır izin verilmemiş bu insanlara emekçilerin aralarına saklanıp olayları bu hallere getirenler utansın |
Alıntı:
Helal olsun ilker işte cevap budur ya adamı deli ediyorlar galiba tersten kalkmişlar |
bence işçinin emekçinin yanında olmak demek olmayanları hakkını gasp etmek demek değildir...eyleme provakasyon korkusu ile katılmayan ve sendika üyesi olmayan kaç işçi emekçi evine,hastanesine,işine gidemedi o gün?...yapılan eyleme sonuna kadar katılıyorum..bu hükümetin yaptıkları bini aştı...ama orantılı güç bekleyeceksen orantılı tepki koyacaksın...Türkiyenin en kalabalık şehrini alt üst etmekse orantı...polisin içinden çıkan çürük yumurtaları atarsak dışarı...poliste gayet orantılıydı...her camiada çürük yumurtalar var...hepsine mal etmek yanlış |
Alıntı:
hiç kusura bakma onur ama:orda toplanıp polisi taşlayanlarda senin gibi ARTİST ler işte... |
Alıntı:
Alla allaa :) anlamıyorsun. ben sana hakkını savunma demiyorum. eğer Taksim yasağı günler önce söylenmeseydi, Taksimde eyleme yasak getirilmeseydi ve bu görüntüler herşey yolunda giderken, taşkınlık yokken polis tarafından yapılsaydı ben yine bu denli tepkili olmazdım.. Ama sen hem hata yapıp, hem bizim polisimize küfür ediyorsan, beddua ediyorsann kusura bakma beyefendi her zaman karşında olurum/z |
Türkiye`de Saat: 02:29 . |