![]() |
Alıntı:
özgürlükten,insanların hürce hakkını savunmasından bahsederken ida zihniyetine kaydı konu:)... darbede oldunmu?:)..askerler polis karakollarınada el koysunmu:) |
neyse konuyu saptırmayalım askerlere can kurban asıl ülkeyi koruyan onlar bunların hepsi gereksiz ancak rüşvet yemeyi bilirler |
Alıntı:
Ya explorer arkadaş kendini düşüncesini savunacak söz bulamıyor... assınlar diyip 0-5 yaş grubu yorumlar yapıyor... onu anlamak için uğraşma... ona kalsa polis teşkilatını komple ortadan kaldırsınlar der :) ki rahat rahat atlarını oynatabilsinler... PEH |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşim konuşmanı düzeltirmisin çocuk sensin sen kim oluyorsun da bana o lafi yapistiriyorsun muhattabim degilsin hem savunacak kişi bulmasam nolcak kendim size yeterim siz rahat olun |
:) İYİ HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR.. BU KONU HAKKINDA YAPILACAK FAZLA YORUM YOK BEŞİKTAŞ'IMA BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.. HERKESE MUTLU GÜNLER |
Fazla uzatıldı arkadaşlar boşuna kırıyorsunuz birbirinizi herkes emir kulu bunu unutmayın bazı şeyler yalnış oldu olmasaydı iyiydi ama oldu |
Alıntı:
bende uzatılmaması taraftarıyım...açıkçası askerim kadar polisime bende değer vermem...o konuda arkadaşla hemfikiriz...de işte..özgürlük neferleri genelde idam olaylarının karşısında dururlardı ondan garipsedim:)... bencede konuyu kapatmak en güzeli...fazlaca saptı hedefinden...yalnız korkarımki bu sözün üstüne birileride "oh olsun Deniz Gezmişlere iyiki asılmışlar" der ki o zaman bende sabredemem benim gibi düşünenlerde:)... asmak kesmek kelle uçurmak..maksat ne olursa olsun kötü şeyler... |
Hee bu arada şunu da söylemeden gitmeyim... bende sizin düşüncelerinizi destekliyorum. bende sizin savunduğunuzu savunuyorum... benim tepkim POLİSE VERİLEN TEPKİ... tekrar hoşçakalın :) |
arkdaslar lütfen gerginlik yaratmayalım yoksa konu kapatılacaktır |
Türkiye`de Saat: 04:32 . |