![]() |
ben 3 hafta sonra istanbuldayim, ilk isim dolmabahceye gidip stadda dokunmak..hehe.... sonra bjk storea gidip kendime bir forma ve bir atki alacagim, ve soguk almanyada gecirdigim her gün giyneceyim.....söz, transfer olsun olmasin, sadece besiktas icin.... |
sadece Besiktas icin. Helal Vallah |
walla ben kosovadayim ama bende gene de soz vermek istiyorum , ama turkiyeden siparis edemiyoruz , sadece soyle deyebilirim , eger turkiyeye gelirsem soz alacam bi tane forma |
ben su an polonyadayim ve kismet olursa insallah haftaya tukiyedeyim(kayseri) ve besiktasimizin formasii ve urunlerini kesinlikle alacam...her yil oldugu gibi...zaten o sanli formayla buralarda dolasmak benim icin inanilmaz bir gurur kaynagi...zaten arabamin arka tarafi tamamen besiktasimizin urunleriyle kapali:)hepinize sevgiler... |
bnde sapina kdr soz veriorum drogba,juninho,riquelme gibi klas unlu isimler gelirse birer tane formalarindan alcam,oss olmasinad ragmen kombinemide alip beşiktaşimizi desteklerim.. |
abi ben iyi futbolcu getirselerde getirmeselerde her sene mutlaka en az bir forma alırım,,iyi futbolcuda getirirlerse bu sene 2 tane alacam söz:) |
Yönetim Gider Yıldız Futbolcu Gider Hayat Biter Beşiktaşlılık Bitmez.. Lisanslı Ürün Hepimizin Takıma Olan Borcu.. Eh Transfer Olursa Tetikler Olayı O Ayrı Mesele.. |
gücü yeten her BEŞİKTAŞ lının boynunda bir yüktür bu..takımına,BEŞİKTAŞINA,SİYAHINA,BEYAZINA sahip çıkalım bu takımın..hiç kimse gelmemiş olsa takımımızı yalnız mı bırakıcak yani..herkes en az bir forma alsın bu sezon başında... HEP DESTEK,TAM DESTEK... |
söz kardeşim onlar yeterki kaliteli oyuncu getirsin |
Delgado geldi bakalım forma alacanmı?? Forma almak için sebebe bak senin gibiler yüzünden forma satışı yerlerde sürünüyo. |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |