![]() |
koyar koyar hic merak etme |
golleriyle kendini sevdirecek hele bir de fenere gol atarsa bu iş tamamdır.desteek . |
haydi ferreria koçum be.... |
o artık BEŞİKTAŞ ın başarısı için ter dökecek..sahip çıkalım.. |
rahatsızım ama inşallah iyi olur katkı sağlar ancak şu nouma için yapılan besteyi kullanmayalım sakın. |
Ben Nobreye Samsun maçından sonra gıcık olmuştum ama şimdi benimsedim adamı adam isim bile deiştircek.Bide şu var Nobre eziklerde çuvalla gol attı.Burda formunun tepesine çıkarsa gol kralı olur |
sırtında beşiktaş forması taşıyan her futbolcuya destek vermek bizim görevimiz. ayrıca nobre tam beşiktaşın aradığı tipte bi golcü....... |
besiktas formasini giyen birisine laf solemek beşiktaşlilik degildirr sonuna kdr nobreyi desteklemeliyizz... |
asla içime sindiremiyorum ve sindirmicemde bence nobre tam bir fiyasko bizde hiç başarılı olamaz.eziklerde bütün takım onun üstüne oynuyodu ve ondan çok başarılı oluyodu bizde sağ ve sol kanat da o kadar iyi değil anlicanız bence tam bir fiyasko bidahaki sene gene göndermeye yer ararız gitti paralar.başkanım biraz daha dikkat transferde!!! |
beyler benimde içime sinmiyo ama o artık beşiktaşın futbolcusu kabullenmemiz lazım |
Türkiye`de Saat: 11:32 . |