![]() |
bobo gitmeden kimse gelmez boboyu satmak hata olur yerine kaliteli bir isim alınamaz |
içimden bir ses bu adam gelecek diyor hayırlısı bakalım |
Bende genelde bu yönetime güvenmem ama banada sanki gelecekmiş gibi geliyor :) |
Alıntı:
|
Böbrek nakli yaptıran bize kazık olcak dedigin oyuncu iylesmesinden sonra cıktıgı ilk macında 2 gol atıp 1 de asist yapmıs ki ben bunu baz alarak söylemiyorum klasnic bize gelirse cuk diye oturacak bir oyuncu inan bende dünya yıldızlarını takımımda görmek isterim ama Türkiye'ye gelebilcek en iyi forvetlerden biridir bobo nun satılmasına karsıyım ama illada gitcem diye tutturuyorsada iyi bir fiyata satılsın tabi(klasnic alınacaksa) saygılar |
cook kalıtelı bır oyuncu klasnıc ve bıze cook yarar ama bobo varken luzumsuz bır transfer olur bobo satılırsa klasnıcın alınması dogru bır karar olur klasnıc lnırken cook ıyı bır tedavıden gecırılmelıdırrrrrrr sonra dan bır hastalıgı ve sakatlıgı cıkmasınnn |
ins gelir bana da gelcek gibi geliyo hemde bjk boboyu marsilyaya 8 milyon euroya sattı!!!!! |
insallah gelir bizde dünya yıldızı getirmis oluruzzz |
ya enteresandır banada gelecek gibi geliyor :D |
Sözleşmesi bitmiş olması bizim için büyük avantaj, Klasnic belki Türkiyeyi tercih etmeyebilir ama yılda 2.5-3 milyon Euro verebilirsek kesin gelir bence...Hem Boboyu yüksek bir mevlaya satıp onun yerine onun kadar iyi belkide daha iyi, çok da pahalı olmayan bir oyuncuyu almış oluruz...Boboyu 8-9'a sattığımızı düşünürsek, o paraylanda savunmaya 2 adam aldık mı tamamdır...Yönetimde elini biraz cebine atıp ön libero işini halletti mi seneye iyi bir kadro kurabiliriz bence... |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |