![]() |
Ivan Klasnic Transferi (Tek Başlık) Klasnic imzaya kaldı iddiası http://image.haber7.com/haber/51417.jpg Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in başarılı oyuncularından Ivan Klasnic'i transfer etmek istediğini ileri sürdü ve siyah-beyazlıların futbolcuya yıllık iki milyon Euro net gelir teklif ettiğini iddia etti! 13 Mayıs 2008 16:54 Beşiktaş Klasnic'in takımıyla olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erdiği ve şimdiye kadar yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını belirten yetkililer, ünlü futbolcunun takımıyla yollarını ayırabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Alman Bild gazetesinin haberine göre, Bremen'in Klasnic ile anlaşması için önce Beşiktaş'ı devre dışı bırakması gerekecek. Gazetenin haberinde, Beşiktaş'ın Hırvat asıllı futbolcuya yıllık iki milyon Euro net gelir teklif ettiği ileri sürüldü. Gazetenin haberinde ayrıca, 28 yaşındaki Klasnic'i transfer etmek isteyen ikinci bir takımın olduğu, bu takımın da İngiliz liginde mücadele eden Wigan Athletic olduğu kaydedildi. Ajansspor |
Önce defans ön libero sol bek!! |
Bobonun gönderileceğini düşünürsek, Klasnic onun yerine alınabilecek isimlerin başında gelebilir bence.Hem de bonservis bedeli yokmuş, böyle oyuncuyu kırk yılda bir bulursun.Wigan'a kaptırmamak için 2 değil 3 verin, ne de olsa başka bir maliyeti yok adamın...Bobodan kazanacağınız paraylanda stoper ve sol bek transferlerini yaparsınız, alın işte cepten hiç para çıkmadı!..Daha ne istiyorsunuz... |
wigan'da ne yapacak bize gelsin :) |
Alıntı:
|
hmm ...ben hic begnmiyorum..adam bi oyniyor bi oynmiyor...hic calismiyor ..Nobre,Holosko gibi...asist pek yapmiyor..daha iysini bulmak lazim tabikii eger Bobo satilirsa yoksa forvete adam lazim degil... |
yılda 2 milyon euroyu kaçırmaz klasniç hemen atlar gelir. |
Alıntı:
|
imzayı bi atsın bakalım çünkü ben hiç sanmıyorum |
Wiganı bırak gel bak:D |
gelse iyi olur... |
bu adam türkiye de iyi is yapar, senelerdir bremende oynuyor ve almanyada top oynamak öle kolay deildir. bence gelirse süper olur |
İyi bir transfer olur |
2006-07 Werder Bremen GER A 12 1 2005-06 Werder Bremen GER A 30 15 2004-05 Werder Bremen GER A 28 10 2003-04 Werder Bremen GER A 29 13 2002-03 Werder Bremen GER A 13 2 2001-02 Werder Bremen GER A 23 1 2000-01 St Pauli GER B 31 10 1999-00 St Pauli GER B 32 8 1998-99 St Pauli GER B 24 8 1997-98 St Pauli GER B 8 0 |
klasnic iyi futbolcu gelsin ama bu konu hakkinda topic acilmisti bile gereksiz olmus bu |
2 sezondur bi istikrarsizlik var adamda gecen sezon 13 mac bu sezon 15 mac oynamis sadece gerci yinede 15 maca 7 gol sigdirmis |
istikrarsız olmasının en büyük sebebi böbrek nakli idi ve öncesindeki hastalığı idi . Şuanda harika bir dönüş yaptı weder bremende böbrek naklinden sonra çok iyi toparlandı ve 7 gol attı. |
wigan bize göre küçük takım ama ingiltere liginde olduktan sonra adamlar için farketmiyor tuncay örneği küme düşmemeye oynayan takımda oynuor ama ingiltere ligi die forslu oluo işte bakalım bekleyelim görelim... |
bizim taraftari gorse bir hayran kalir wiganda ne isim var der sonra :) |
İvan Klasnic savaşı AVRUPA’nın dört bir köşesinde transfer taarruzunu sürdüren Kartal Werder Bremen’in Hırvat golcüsüne cazip teklif yaptı. Bild’e göre Wigan Atletic de 1.86 boyunda ve 28 yaşındaki yıldızla görüşüyor. Ancak Beşiktaş her an işi bitirebilir... Klasnic’in kontratı sona erdi ancak kulübüyle anlaşamadı. Bunu fırsat bilen siyah-beyazlılar, Werder Bremen’de 150 maçta 49 gol atan Klasnic’e Beşiktaş forması giydirip, F.Bahçe ve G.Saray’dan önce sükse yapmak niyetinde... |
bobo gitmeden kimse gelmez boboyu satmak hata olur yerine kaliteli bir isim alınamaz |
içimden bir ses bu adam gelecek diyor hayırlısı bakalım |
Bende genelde bu yönetime güvenmem ama banada sanki gelecekmiş gibi geliyor :) |
Alıntı:
|
Böbrek nakli yaptıran bize kazık olcak dedigin oyuncu iylesmesinden sonra cıktıgı ilk macında 2 gol atıp 1 de asist yapmıs ki ben bunu baz alarak söylemiyorum klasnic bize gelirse cuk diye oturacak bir oyuncu inan bende dünya yıldızlarını takımımda görmek isterim ama Türkiye'ye gelebilcek en iyi forvetlerden biridir bobo nun satılmasına karsıyım ama illada gitcem diye tutturuyorsada iyi bir fiyata satılsın tabi(klasnic alınacaksa) saygılar |
cook kalıtelı bır oyuncu klasnıc ve bıze cook yarar ama bobo varken luzumsuz bır transfer olur bobo satılırsa klasnıcın alınması dogru bır karar olur klasnıc lnırken cook ıyı bır tedavıden gecırılmelıdırrrrrrr sonra dan bır hastalıgı ve sakatlıgı cıkmasınnn |
ins gelir bana da gelcek gibi geliyo hemde bjk boboyu marsilyaya 8 milyon euroya sattı!!!!! |
insallah gelir bizde dünya yıldızı getirmis oluruzzz |
ya enteresandır banada gelecek gibi geliyor :D |
Sözleşmesi bitmiş olması bizim için büyük avantaj, Klasnic belki Türkiyeyi tercih etmeyebilir ama yılda 2.5-3 milyon Euro verebilirsek kesin gelir bence...Hem Boboyu yüksek bir mevlaya satıp onun yerine onun kadar iyi belkide daha iyi, çok da pahalı olmayan bir oyuncuyu almış oluruz...Boboyu 8-9'a sattığımızı düşünürsek, o paraylanda savunmaya 2 adam aldık mı tamamdır...Yönetimde elini biraz cebine atıp ön libero işini halletti mi seneye iyi bir kadro kurabiliriz bence... |
Klasnic iddiası yalan! Beşiktaş'ta transfer çalışmaları son hızla devam ederken, ortaya pek çok isim de atılıyor. Basında yer alan haberlere göre Ankaragücü'nün golcüsü Bebbe perşembe günü Beşiktaş'a imza atarken, Çek oyuncu Kadlec için de girişimler sürüyor. Alman gazetesi Bild'in, bugün bazı gazetelerimize de yansıyan haberine göre ise siyah beyazlılar Werder Bremenli Ivan Klasnic ile anlaşmak üzere. "Klasnic konuşulmadı bile" Bu haberler üzerine telefonla ulaştığımız menajer Sinan Engin, haberlerde adı geçen futbolcuların hiç biriyle ilgilenmediklerini açıkladı. Engin, "Klasnic gündemimize dahi gelmedi. Bu futbolcuyu kendi aramızda dahi konuşmadık. Kaldı ki biz zaten gole dönük bir oyuncu arayışında değiliz. Bizim tüm arayışlarımız defans bölgesiyle ilgili." dedi. "Şu anda Türkiye'den hiçbir oyuncuyu düşünmüyoruz" Sinan Engin, adı siyah beyazlılarla anılan diğer oyuncular ile ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Bebbe konusunda yeni bir gelişme yok. Bu oyuncuyla perşembe günü anlaşma imzalayacağımız şeklindeki haberler tamamen gerçek dışı. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki şu anda tümüyle dış piyasaya yönelmiş durumdayız. Türkiye'den hiçbir oyuncunun transferini düşünmüyoruz. Transfer çalışmalarımızın sürdüğü ülkeler ise İngitere, İtalya ve İspanya. Dolayısıyla Çek Cumhuriyeti'nden Kadlec'in gündemimizde olduğunu belirten haberler de doğru değil" Barış ÖZKAN/kanaldhaber.com.tr |
OHHH... Yüreğime su serpildi biraz olsun... |
buyur burdan yak |
Sağ gösterip sol vuracaklar...İnş. yanlış yere vurmazlar bu sefer!..Boboyu gönderdiğimiz takdirde Klasnic'i kaçırmamalıyız bence, bundan iyisini zor buluruz, hem para da gitmeyecek daha ne istiyorlar ki... |
gündemimizdeki transfer besiktas gündemindeki bu transferler eger transfer edilirse besiktasa yararı olurmu |
Tam iyi oyuncu bulmusken tepiyorlar, bunlar ne biçim insan anlamis degilim. |
BENDE ŞAŞIRMISDIM BÖLE IYI OYUNCUYU ALMAZDIE HAKLIYMISIM |
Kadlec, Sivok, Klasnic, Uğur gibi isimler bize yararlı olabilir bence, nokta transferler yapmış oluruz hatta.Ama stoper transferi için Zapotocny değilde başka bir isim üzerinde yoğunlaşırsak daha iyi olur, önceden gündemimize gelen Haggui olabilir mesela...M.Topuz ismide geçiyor, o da alınabilirse çok iyi olur, alternatifi bol iyi bir ortasahamız olur böylece...Tabii bu isimleri alabilmek için biraz paraya kıymak lazım, umarım artık paraya kıyarlarda seneye adam gibi bi kadro kurarlar... |
ZAPATOCNY İİ ADAM |
ohhh...merakla bekliyorum :D...ya bu uydurma haberdir..sanki s.e. durmadan haberlerle telefonlasioyr..ve s.e. demedimi türk oyuncu göndericegz ve onun yerine türk oyuncu alicagz...ben hic birsey anlamiyorum..hepsi yalan..artik beklemek lazim ne oyuncular transfer edicekleri.. |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |