![]() |
adam fena topcu degil..ben sahsen cok begnmiyorum(almanyadan her hafta bakiyorum maclari)ilk önce bunada diyim böbrek hastalik var..yeni bir böbrek koymuslar..Ilcalar kulaniyor..vve bende bunun bilyorum ya futbol kapisite düser yada böbreki yine bozulur... |
klasniç gelsin yeter bobo yu satarlarsa 2 tanede stoper. |
imzayı göriyim ben garanticiyim kesin olsun öyle...:D |
http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın 15 Mayıs 2008 16:13 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0515161330.jpg Bugün Almanya’nın Bild gazetesinde yer alan habere göre Werder Bremen’in Hırvat yıldızı Ivan Klasnic’in sezon sonunda takımından ayrılması kesinleşti. Klasnic, Werder Bremen’e 2001 yılında geldi ve şu ana kadar 150 Bundesliga maçında forma giydi. Klasnic Bild’e verdiği röportajda “Werder Bremen’de çok güzel 7 yıl geçirdim” derken, takımından ayrılma nedeninin parasal konularda anlaşmazlık olduğu belirtildi. Haberde Bremen’in Hırvat forvete yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği, aynı parayı Beşiktaş’ın da vermeye hazır olduğu yer aldı. Klasnic'in Beşiktaş'a gideceği haberleri daha önce de Alman basınında yer bulmuştu. MARATON.COM.TR |
arkadaşın dediği gini imza atmadan inanmam |
Gelirse çok iyi olur...Tabi forvete şu an için gerek yok, ama biliyoruzki kesin olarak bizimkiler Boboyu satacak.Bobonun yerinede alınacaksa böyle biri alınmalı bence...2 verin, olmadı 3 verin, ne de olsa daha para gitmeyecek bu transfer için...Yararının çok olacağını düşünüyorum ben... |
bence sağlık sorunu yüzünden almıyacağız... |
bize faydalı olacağını düşünüyorum alınmasında fayda var |
biz bu adanın klas kısmını bile almayız bu böyle biline bebe ıvır zıvır gelir sezona girilir |
klasnic mutlaka alinmali. cok yürekten oynayan biri, taraftarin sevgilisi olur bunu idaa ediyorum |
zaten yönetim askıya almış bu transferi olmadı yaniii |
3 tane adam izleyip almak bu kadar zor birşey mi kardeşim yaa. o kadar kişi bir karar verip beğenip alamıyorlar. karar veremiyorlarsa taraftarlara oylamaya falan sunsunlar ne bileyim. bir iş bu kadar uzatılmaz ki.. |
bence cok iyi bir golcü keske bizde oynasa ama inanmam gelecegine , hem bobo ve holosko varken klasnic e niye taktilar anlamadim bize defans lazim forvet degilki...bobo mutlaka kalmali ama eger bu yamuk yönetim boboyu satarsa ozaman klasnici alirlarsa süper olur |
kağıt daki imza olmadan ianamayın |
pek yaralı olacagını sanmıom ama hayrlısı dielim |
yok kardeşim ya ne klasnici yalanladılar bu haberi sinana enginin haberi bile yokmuş |
St.pauli den ayrılırken seyirciden bahsedip tribünlere bakıyorum müdürle işçi yan yana bir baha böyle bir klüpte oynayacağımı sanmıyorum diye bir sözü var.Bu adam Pascal kadar olmasada şuanki yüreksiz futbolcularımızın yanında şeker olur.Yürekli taraftar için oynayan kazanmak için savaşan gerekirse sertlik uygulayan asla pes etmeyen bir oyuncu.Beşiktaşa gelmesi Bobo nun tamamen satılmasına bağlı ama Bobo nun satılmasına karşıyım o birkaç sene sonra avrupanın en iyi forveti olucaktır...23 yaşında milli bir forveti 10 milyon euro gibi komik bir rakama hayatınız boyunca bulamazsınız.Tabiki Fransız klüpleri üşürür bobo ya böyle kelepir oyuncu nerde.Yönetim uyan satma şu adamı madem satıyorsun 10 milyona satılıcak oyuncu değil.Satılması için hiç uygun zaman değil.Bir şampiyonluk yaşatmadan gidemez.Bir avrupada başarının üstüne Bobo ya 20 milyon euro dan aşağı teklif gelmez.Yönetim hayatının en büyük hatasını yapıyor.Carew de yaptığı kurnazlığı burda saflığa çeviriyor. |
Alsınlar bakalım...! |
benim anlamadıgım su adam bobrekrekleri rahatsız oldugu hakde futbol oynuyor |
klasnic cok klas oyuncu.ama gelmez hem BEBBBBBEEEEEE var:)hatta bremen de kuzenim var besiktasin yeni NOUMA si olur diyor. |
her zamanki gibi kolpa haber .. bizim yönetim böyle futbolcu alabilirmi hiç |
Klasnici keşke getirebilsek kalite adam ... |
adamin hastaligi tamamen bitdi sayilir. yaklasik 2-3 aylardir sahada yine ve 100% kapasite ile. gelirse süper bir transfer olur. |
Alıntı:
|
ameliyattan cıkması eski sağlıgna kavuşamicak diye bişi yoktur hastalığı gectiğse ve oynamaya başladıysa dmekki sorun yoktur inşallah daha iyi olur sağlık açısında |
imzayı görmeden inanmam birde sağlık durumuna çok dikkat edilmeli gordon gibi hastalığı yüzünden elimizde patlamasın. |
Klasnicc mesut özile türkiyeyi ve beşiktaşı sormuş haberiniz olsun |
Ivan Klasniç bitti-bitiyor! Ivan Klasniç bitti-bitiyor! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...snic1605bb.jpg Bild gazetesi, Beşiktaş-Klasniç yakınlaşmasına geniş yer veriyor... 16.5.2008 Bild gazetesi, Beşiktaş-Klasniç yakınlaşmasına geniş yer veriyor... Dün yayınlanan haberde, Hırvat futbolcunun kulübü Werder Bremen’le ipleri tamamen kopardığı ve artık kulüp arayışına başladığı belirtildi. Genç futbolcuya en yakın takım olarak, yıllık 2 milyon Euro ödemeyi kabul eden Beşiktaş gösterildi. Siyah-Beyazlı teknik heyet, ancak Bobo’yla yolların ayrılması halinde Klasniç’i kadrosunda görmek istiyor. Marsilya’yla büyük ölçüde anlaşan Bobo’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. |
milyon kere verildi konu. |
yav bu ne ya 4tane yabancı aldık eldede 7 tane var hıguaın de doncek 12 yabancı olcak ıımıs hangılerıını turk yapcaz |
hava hakımıyetıde ıyı ıyı topcu ... |
imzaya bakarım kardeşim ben gerisi yalan |
Ya bu Werder Weremem takımından adam almayın yaw..Uğursuz gelio(Bknz Ailton) |
ya aıltonu ıbrahım akın yedı yaw... |
Alıntı:
|
bitti bitiyor bi bitemedi zaten |
Alıntı:
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok konusunda kulüpleriyle anlaşırken, futbolcularla anlaşma sağlamak için görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Zapotocny'nin yanı sıra bonservisi bu kulübün elinde bulunan Sivok konusunda İtalyan kulübü ile anlaşmayı sağladıklarını belirterek, ''Futbolcularla da anlaşmaya çalışıyoruz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta bu oyuncuların transferleri netlik kazanır'' dedi. Engin, sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Mehmet Yozgatlı'nın yanı sıra Baki Mercimek ile de yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi. |
hadi be yönetim bitir şu transferide alkışlayalım ilk defa sizi.. |
bu adam iyi adam da gelmez türkiyeye... |
şu anki durumda bence almamalıyız ama boboyu satabilirsek neden olmasın |
| Türkiye`de Saat: 15:37 . |