![]() |
klasnic , rozenhal , geremi , mevlut erdinc , kadlec bunlari transfer edebilsek super olur |
bi tane gerçek haber çıksın bebbe dışında acayip şaşırırım |
ya zaten 2-3 tane düzgün adamla anıldı takım onuda yalanladılar al klasnici işte bobo oynamıyo zaten defansada bi stoper bi sol bek kesin gerekli tabi birde topuzz gelse süper olurda bizim kiler becerirse.... :D |
Kolpa basın bunuda yazın. |
bi tanede adam giibi adamı alsınlar yine yalan |
vay be bende klasnic geliyo diye sevinmistim tüh ya |
bomba patlatak dedik elimizde patladı |
doğru olsa şaşardım zaten.... |
Ya arkadaşlar imza atılmadan hiç bir kaynağa hiç bir habere güvenmeyin..Hele hele Türkiyede bööle kaypak medya varken.. |
zaten dogru haber olsa şaşardım.bunlar ancak bebbeyi alırlar klasnıç hayal.klasnici alsa şu yönetim ilk defa tebrik edicem. |
beyler klasniç gelir ama bobo giderse ztn bobo kalıosa gerekte yok klasniç e |
boboyu satarlarsa ancak klasniç gibi adamla boşluğunu doldurabiliriz. |
bobo giderse kesin almalıyız.. |
Besiktas jagt Klasnic Türken bieten 2 Mio netto Von Werder berichten Klaus-Dieter Vollrath, CHRISTOPH SONNENBERG und MARKUS BALCZUWEIT War das 6:1 gegen Hannover sein letztes Heimspiel für Werder? http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...,width=147.jpg http://www.bild.de/BILD/System/Bilde...hrfachbild.gif Ivan Klasnic bejubelt seinen Treffer. Nach verschossenem Diego-Elfer nickte er im Nachsetzen cool zum 4:0 ein Ivan Klasnic (28) lässt Werder zappeln. Auch nach wochenlangen Verhandlungen hat sich der Stürmer (Vertrag läuft aus) trotz neuen Angebots (2 Mio Euro brutto) noch immer nicht mit Bremen geeinigt. Sportchef Klaus Allofs versichert zwar: „Wir sind weiter in Gesprächen.“ Aber das womöglich nicht mehr lange... Denn Klasnic liegen gleich zwei Top-Angebote aus dem Ausland vor. Türken-Großklub Besiktas Istanbul (3.) jagt Klasnic, bietet dem Kroaten satte 2 Mio Euro netto! Dazu ist Premier-League-Klub Wigan Athletic (14.) heiß auf Klasnic. Scouts aus England saßen beim 1:0 in Hamburg auf der Tribüne. Klasnic selbst hält sich bedeckt: „Ich sage zu anderen Vereinen nichts.“ Klar ist für ihn nur: „Bis zur Europameisterschaft will ich Klarheit!“ http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...x59-Werder.gif Und die EM rückt immer näher. Nur noch das Spiel in Leverkusen und für Klasnic und seine Kroaten beginnt die heiße Phase der Vorbereitung. Für eine Einigung mit Werder läuft die Zeit davon. Zumal sich die Bremer auch nicht länger von Klasnic hinhalten lassen wollen. Das Verhältnis zum Verein ist durch die Klage gegen Werder-Teamarzt Götz Dimanski weiter schwer belastet. Sein Kopfball zum 4:0 gegen Hannover war Klasnics 49. Liga-Tor im 150. Einsatz. Haben die Werder-Fans ihn dort zum letzten Mal bejubelt? |
Klasnic sakin ha almasinlar BJK ye hic faydali olmaz ikinci schindenfeld faciasi olur |
Klasnic i almayin Besiktasin paralarini cöpe atmayin lütfen klasnici almayin |
sinan engin demisse ilk defa dogru birsey demis nihayet defans ve orta sahaya adam lazim besiktasa |
komik ya kimi alsınlar drogbayı mı klasnicten iyisi saten gelmez bize:D:D |
tmm ulan sen istedin ya almıyoruz pascal tmm vazgeçelim ya :D:D:D |
ulan kimi alcanız ya:D |
Alıntı:
|
:D:D:D tmm anlaştık ya :D ben drogbayı ariyim bi hele :D |
ben iyice kafayi yedim,kim geliyo,kim gidiyo belli degil |
Alıntı:
|
Taraftarın istemediğini almak büyük hata .. Taraftar isme bakar, yıldız olsun çamurdan olsun der, bkz : Lincoln .. Taraftar önce eleştirir (Bobo) sonra göklere çıkartır, aman satılmasın bu nasıl yönetim der .. Taraftar yöneticileri küçümser, adam emekli oluncamı alıyorsunuz der (Georghe Hagi) sonra Galatasaray'a gelen en iyi yabancı oyuncu seçer .. Klasnic kaliteli bi adam, Beşiktaş'ta iş yapar, şayet gelirseki ben ihtimal vermiyorum .. Eleştirenlerin çoğu, bugün Bobo'ya olduğu gibi aman kalsın diyecektir . |
suana kadar basına yansıyanların en iyisiydi klasnic onuda yalanladılar :) |
klasnic kezin olarak werder bremenden ayriliyormus.bence yönetim kezin olalak almali...BOBO-HOLOSKO-KLASNIC |
hepsı yalan haber |
:motz: |
Alıntı:
|
klasnic artık kartal kartal klasnic i alıyormuş yanında yine bi sürü adam. say say bitmez beş sezondur olduğu gibi tabiki. ya neden adam gibi transfer yapamıyoruz biz klasnic iki kere böbrek değiştirmiş önce annesi olmamış babasının böbreğini almış.yanlış anlaşılmasın maksadım insanların hastalığı ile değil herkesin başına gelir. adam çıkmış ameliyattan ilk maçta iki gol atmış.okuduklarıma göre adam yürekliymiş aynı naoma gibi.bizimde böylelerine ihtiyacımız var. eğer öyleyse böyle üç transfer yeter gerisi hikaye |
alalım yeter ki dedikodu haber çıkmasın artık sıkıldım ya olmıyacak şeyler hakkında konuşmaktan attırın birine imzayı bu kadar zor mu ya |
İmzalamadan inanmayın :) |
klasnicbence çok yararlı olur bize keşke gelse |
Nasip kime niyet kime kısmet o derler başkası gelir yine |
yeter ki alınsın klasnic güzel oyuncu ama arkadaşın dediği gbi imza atmadan inanmamak gerek |
bende başlığa bakınca dedim ha tamam ama malesef.... |
ailton malınıda werderden almadılar mı adam gibi adam alsınlar ya. |
peki o zmn kimi alcaklar |
Klasnic tam bitirici forvet ustelik nobre gibi topla adam gecme konusunda hic sorunuda yok bizim alabilecegimiz en iyi forvet tabi bobo giderse gitmezse gerek yok |
| Türkiye`de Saat: 12:07 . |