![]() |
ne güzel işte gitsin bizde yerine iyi bir golcü adam alalım |
ilerde şu kdr mukdr ederi birakalm bobo ii adam ama bnce drogba gelcekk ... |
Ne Güzeli Var mı Adam Zaten Bizim Değildi ki :D Kurtulmuş Gibi :) Yerine Daha İyisi Gelebilecekse Neden Olmasın.. Mafya Usulü Futbol Oynatmıyoruz İsteyen Gider.. |
insallah kalir ya cünkü BOBO her gecen gün Takimadaha iyi alisti cok süper bir oyuncu aslinda |
bencede pisman oluruz bobo giderse .... jason roberts i almak isterlerse bobo kalsin diyorum |
ulan bobo kalmasına kalsında delgado 5 o 4 bobo kimki daha bu kadar para yapıo üstüne biraz daha koy yıldız al daha iyi bence. ama bobo kesinlikle yararlı bi futbolcu. kalmasını isterdim. |
bobo gelecek vaad eden bir futbolcu..yaşı da genç..inşallah kalır takımımızda.. |
bobo gibi genç bi oyuncuyu takımdan göndermek yanlış. çok kısa sürede takıma alıştı ve daha iilerini yapabilir bence.daha doğru dürüst transfer yapmadan eldeki iyi oyuncuları göndermek noluyo anlayamadım ben :confused: |
Hayalci arkadaşlarımız rüya göredursunlar, Bobo (U21 de görev yapmış gelecek vadeden bir brezilyalı) giderse yerine ingiltere 2. ligi forvetleri ayarında bir adam (Jason Roberts), veya muadili biri gelecektir. Bir Carew daha alabileceğini hiç sanmıyorum yönetimimizin. O bir kere olurdu. Ha Boboyu opsiyonsuz kiralık olarak elimizde tutmamızın bize bir faydası var mı? Yok tabii. İnşallah 25 yaşın altında yetenekli bir oyuncu alınır Bobo satın alınamıyorsa. Ama kimse öyle drogbaymış cisseymiş falan hayal kurmasın, cm de bile olmaz o transferler... |
bencede bobo gitsin diyenler pisman olacaklar..adam plajydan geldi, bir iki hafta icinde bize takima hersey alisti ve gollerini atmaya basladi, adam tekniyide güzel, psalari güzel, bence büyük yetenk... |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |