![]() |
ben çok tekrarlıyorum ama abiler bizim şamp. oynamamız için delgado felan yetmez.2 tane bizi taşıyacak star lazım.çünkü rakiplerin yabancıları bizden çok daha iyi ve bu ligde kimin yabancıları iyiyse o şamp. olur bence trasnferin özeti budur |
hadi bakalım delgado sıra sende türkiyeyi ayağa kaldırma zamanın geldi sen 5 milyon eurodan bile fazlasın bunu göstyer bize hadi kocum ı love you delgado forza delgado :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir´de unutmayalimki Bobo brasilyan Ümit Milli takiminin degisilmez forvetti ve de Kaptan´i. Bu nedemektir??? Brasilya´nin en iyi altyapi oyuncularindan biri. Belki´de en iyisi. Bence kesinlikle kalmali yoksa sonra Inter´de veya Real Madrid´de izlersek cok pisman olacagiz ve keske 4 milyonu versek´te tutsaydik adami diyecegiz. |
bence daha iyi forvetler alınabilir aynı parya |
bobo gidiyo çok üzüldüm. ya takım zaten çoluk çocuk takımı sırtlayacak adam lazım gidenlerden daha iyisini almıyosan niye satıyosun.(carew) |
almazlar inş bence boboyu...zor ama fatih tekkeyi alıp yabancı hakkını defansta kullanırsak çok daha iyi olur.. |
bence daha kaliteli bi forvet alinacaksa bobo gitsin yoksa bobo kalsin...ama yinede tiganaya bagli heralde... |
Türkiye`de Saat: 00:56 . |