![]() |
Insuayı Delgadoyla karşılaştıran arkadaşlar için Delgadoya ilişkin birtakım bilgilei gönderiyorum....Yetenek olarak elbetteki Delgado http://www.joggeli.ch/saison0304/kader/delgado.jpg alınırsa sizce Tigana onu Beşiktaş'ınAimar'ı yapabilir mi? Tam İsim: Matias Emilio Delgado Doğum T: 15.12.1982 Doğum Y: Ajantin Milliyet: Arjantinli ,İtalyan(Çifte vatandaş) Boy: 183 cm Kilo: 77 kg Forma No: 20 Mevki: Orta Saha / Oyun Kurucu Uluslar arası maçlar U21: 5 Sözleşme Bitim T: 2007/08 (Basel) Piyasa Değeri: 6.000.000 euro Maç İstatistikleri: http://www.transfermarkt.de/index.ht...pieler_id=8886 Kariyer: Sezon Kimden: Kime: 03/04* Chacarita junior FC Basel 01/02 Argentinos junior Chacarita junior 99/00 River Plate Buenos AiresArgentinos junior http://www.fotogalerie-rv.ch/Sport1/fuss/13230.jpghttp://editora.elmundodeportivo.es/m...CONPS1.EPS.jpg http://www.fotogalerie-rv.ch/Sport1/fuss/13232.jpg http://www.fotogalerie-rv.ch/Sport2/fuss/26556.jpg |
insua iyi topçu ama delgadonun yeteneğine sahip olmadığını düşünüom delgado heran oyunun kaderini deiştiriblcek yetenek. sergen yok tümer yok oyunu eline alabilcek bi adam lazım ve bence o adam DELGADO... |
Delgado Ulan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
bence 2 side alınmalı.2 arjantinli yan yana tango yaparlar..ama 1 i alıncaksa ilk tercih delgado olmalı hem yası genç hemde avrupa tecrübesi var.. |
arkadaslar biz burda bosuna yirtiniyoruz.. yönetim bildigini okur!! |
kardeşim emeğine sağlık teşekkür ederim! İkiside iyi futbolcu! İnşallah en hayırlısı olur! |
hakikaten baydii bu transfer artikk ya robertse verilmeyen paradan verelim artiralimmm alalimm kal geldii 2-3 haftadirr aslmicaksakda baska adamlari isteyelimmmmm olsun bitsinnn ama delgadoyu bitirinn artik sabrimizz kalmadii.. |
bence insua delgadodan daha akliteli ama uyum sorunu mutlaka yaşar buraya gelirse.zaten kötü bi avrupa macerası yaşamış.bu yüzden delgado daha mantıklı. |
ya arkadaslar bu yönetim hic bir sey alamaz ne delgadosu hayal bunlar adam 6 milyon dolar peki birsey soruyorum nobreye 4 milyon dolar verebilen yönetim neden 6 milyon dolari veremiyor aslinda bunlar hep palavra haberler yine giderler ya eski bi fenerli yada eski bir cinconlu birini alirlar orta sahaya demedi demeyin bakin chisse , wiltford , falan derken gele gele nobre geldi ben herzaman dedim bu yönetim besiktasli degil bunlar besiktasi batirmak icin isbasinda baska bisey degil , star alacagiz diye bagriyorlar gidiyorlar birkac türkiyeden futbolcu aliyorlar tamam simdi dünya kupasi baslayacak simdiye kadar iyi futbolcu alamadilar bundan sonra hic alamicaklar cünkü iyi futbolcularin kupadan sonra fiyatlari ikiye katlanacak.... en BÜYÜK BESIKTAS varmi ITIRAZI olan |
abi hangisi olursa fark etmez ! ayrıca insua malagada başarılı olamamış olabilir burdada başarılı olamayacak diye bişey söz konusu değil örnek alex ! |
Insallah Olur Eger Bu Oyuncuyu Alirsak Delgado Kesin Gelir Akradaslar Bak Görün Besiktas Cok Akilli Transfer Yapiyor Helal Ya Insallah Olur Ya Insallah Hadi Yönetim Göreyim Sizi |
ferres arkadaşıma katılıyorum seneye gene bizim için hüsran beşiktaş gibi bi takım nasıl 6 milyon veremez delgadoya ya insua ondan daha pahalı söliiim bunlar yine bakacaklarki olmuyo aynen kendilerine ve juan frana benzeyen bi kazma getircekler arkadaşlar bu yönetim çoktan vadesini yitirmiştir seçimde bunlara oy veren beşiktaşlı değildir çünkü ben bu yönetimdeki bazı kişilerin bjkli olduğunu düşünmüyorum saygılarımla arkadaşlar |
şimdi işte ezikbahçe nin yönetiminden sinir oluyom ama adamlar çok iyi yapıyo işlerini bizimkiler kulübe bomba döşediler yazıklar olsun |
abi bu yönetim delgado veya başka iyi bi yabancı alamaz anca 2-3 olcak ki 4 ü 6 yı juan fran gibi yıldızları getirmek için kulllanıyorlar.siz hiç merak etmeyin delgadoya ne gerek juan fran hem oyun kurar hem de sol kanadı kontrol eder müthiş bi hızı da var zaten kaplumbağa hızı artık seneye uefa yı alırız |
biraz sabredin hemen ne bu tepki hele bir maçlar başlasın o zaman kötü olursa herkes zaten tepkisini koyar ancak şimdiden böyle düşünen arkadaşlar sadece kendilerine çok zarar veriyorlar |
ne tepkisi koymayalım yönetimde vizyon diye bi şey yok ki sen 6milyon veya 5 milyondan aşağı oyun kurucu bulamazsın bu oyuncular zaten nadiren yetişiyo o yüzden parayı verip almak lazım anladın mı arkadaşım |
Insua bence cok daha ii bi oyuncu ama avrupada basarılı olamayanlardan o da tipik arjantinli delgadonun uyum sorunu yok Allah yonetıme kolaylık versın hangısı hayırlı olucaksa o olsun ama ınsua uyum sorununu cozebılırse bence cok daha ii |
Alıntı:
|
bu delgadoya bu kadar nasıl güveniyonuz arkadaşlar anlamıyorum. delgado cuk oturacak diye vahiy gelmiş sanki. |
Bncede Tek Hedefimiz Delgado Olsun 2 Topcu Alacagimiza 1 Tane Alalim Kaliteli Olsun Derim! Oda Delgado |
bu delgadoyu çok büyüttünüz yoksa banamı öyle geliyor bu kadar büyütmüye gerek yok olsaydı beşiktaş ilgilenemezdi çünkü çoktan kaparlardı yani bulunmayan hint kumaşı degil bi sabredin gelirse gelir gelmezse alternatifi vardır muhakkak delgado gelebilir ama adam daha gelmeden şaha kaldırdınız bide oynamayaz uyum sorunu yaşarsa ailton gibi seyreyleyin gümbürtüyü ailton gelince almanya gol kralı dedik tozunu attırır bu ligin dedik yani abartmayalım arkadaşlar geldimi oyununa bakın ondan sonra süper diyelim |
DELGADO tigana onu uçururr... |
arkadaslar basel de adam gibi adam bir DELGADO var; ama yönetim uyanik davranamadi olay medyatik olunca adamlar uyandi simdi delgadonun gelisi zora girdi ama keske gelse.. ben zürich de yasiyorum ve ciplak gözle de cok izledim adam tek kelime ile transfer BOMBA si olacak alinabilirse.. insallah alinir.. BESIKTASIM BENIM BIRICIK SEVGILIM.. |
Arkadaslar Ben Size Dedim Ya Bu YÖnetim Ancak Bir Oyuncuyu TÜrkiyeye Getirince Imza Attirirlarya Pasfotomacda Dogumu Oldugu Icin Gelemedim Yaziyor Dogum Bittikten Sonra En Kisa Zamanda Gelecegim Yaziyor Hadi Hayirlisi Ama Bence Bu Is Olur Tigana Cok Istiyor YÖnetimde BÜtÜn Istedigi Oyunculari Almak Istiyor |
inşallah alırlar benim artık sabrım kalmadı yeter ulannnnnnnnnnnn gelllllllllllllllll |
delgado beşiktaşımıza cuk diye oturur ne sergeni ararız ne de tümeri benden sölemesi |
Kimin hayırlı kimin hayırsız olduğunu anlamak için istihare namazına mı yatsak.. içinizde varsa gönül kapısı açık biri bi yapsa delgadomu ınsua mı diye. valla şaşırdık bizde...:) :) :) |
delgado çünkü avrupa tecrübes var 3 yıl insua olmaz bence |
Alıntı:
SONUNDA GERCEKTEN TANIYAN BIRI CIKTI....DOSTUM EGER DEDIGIN GIBIYSE HIC KACIRMASINLAR DAHA NEYI BEKLIYOLAR |
arkadaşlar biraz mantıklı olalım.biz şuan delgado ya da başka bir isimle anlaşmış olsak dahi sözleşme imzalayamayız.çünkü halen bizimle sözleşmeli gözüken üç futbolcu(juanfran,ailton,pancu) var.bizim ilk önce bunlardan kurtulmamız lazım.kurtulmak derken bu adamlar bize büyük paralarla geldi.dolayısıyla en az zararla bunları göndermemiz lazım.Bunları transfer etmek isteyen adamlar da salak değil.bizim bunları kesin göndereceğimizi biliyolar.dolayısıyla işi ağırdan alıyolar bana kalırsa.yönetimde aceleci davranmayıp ilk önce bunları en az zararla gönderdikten sonra yeni transferi yapacaklar.yoksa hiç şüpheniz olmasın delgado yada en az onun kadar kaliteli olduğu kanıtlanmış bir oyun kurucu ile birlikte gene taraftarın mutlaka heyecanlanacağı ve mutabakata varacağı bir başka isim beşiktaşımıza gelecek.bundan kimsenin en ufak bi şüphesi olmasın.bize düşen destek olmak. |
kardeşim delgado yine bi derece nedir bu hırvat Leko fln.Benim tek adayım Andres D Alessandro.Arjantinli 10 numarayı versek bizi taşır taşır... |
D Alessandroyı alsınlar 10 numara adam gözden de düştü 2 sene önce Valencia |
2 sene önce Valencia peşindeydi adam kendisi yer bulamam deyip Wolfsburg a gitti.Şimdi hiçbir kulüple adı anılmıyo.İşi biliyolarsa alırlar delgado defansive oynayabilicek bir oyuncu eger 2 sini alırlarsa ortasahada başka problem kalmaz Uefa yı da kaldırırız... |
Besiktas kurnazlik yapiyor gündeemi degistirmek icin bu lekoyu aldilar arkadaslar ;) yani bir bildikleri var |
Bence delgado doğum dan sonra kesin istanbula gelip imzayı atacaktır katılıyormusunuz????? |
Alıntı:
|
inanın çocuklar:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Arkadaşlar Cisse Ayapni Kirdi :( Ona Bi Geçmiş Olsun E Mail I Atalim Ve Böylece Onu Ne Kadar çok Sevdiğmizi Gösterelim Ve Ona En çok Değer Veren Taraftarin Bjk Taraftari Olduğnu Anlasin Umarim Bi Gün Bjkimiza Gelir Ve Futboluyla şovlariyla Taraftari Ve Camimizi çoşturup Bize şampiyonluklar Kazandirir Biliyorum Bu Bir Hayal Ama Güzel Bi Hayal Deil Mi? :) Kimbilir Belki Bi Gün Gerçekleşir Bizim Maillermizin De Etkisiyle Ha Arkadaşlar Ne Dersiniz? http://www.besiktasforum.net/forum/i...ser_online.gif http://www.besiktasforum.net/forum/i...reputation.gif |
| Türkiye`de Saat: 22:42 . |