![]() |
Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar, 103 yıllık Beşiktaşta taraftardan transfer için para toplandığı nerede görülmüş? Noumada olduğu gibi; Biz isteriz yönetim alır. Yönetimin istediği oyuncuyu biz mi alacağız artık? İstesek 20 milyon dolar basıp alırız delgadoyu o sorun değil, transfer uzuyorsa emin olun başka sorunlar vardır. |
bizim transfer için para toplamamıza bence gerek yok mecburlar 2 kaliteli yabancı almaya bu tür konuşmalarla ezikleri güldürmeyin delgadoyu bence mecbur alacaklar |
herkez kombine alsın o zaman almayanlarda storelerden alışveriş yapsın çıkartırız bu parayı |
benden 5 ytl çalışır |
külübün hesap numarası var da bende yollasak anlamaz gerzekler büyük bi kampanya yapmak lazım ama böle ezik delgado için falan deel değeri enaz 10 milyon dolar eden büyük yıldız için olmalı yoksa taşşak geçerler bizle |
herkes bişi söylüyor en iyisi sabır etmek... |
beyler sakin olalım yönetimin beşiktaşı en az bizim kadar sevdiğini bilerk konuşalım yönetimin en iyisini yapacağına ve DELGADOYU alacaklarına inanıyorum............... |
bu ne 370 tane mesaj kapatın şu konuyu delgado imza atarsa yaparız yorumu. her an gelişme vardiye bakıyoruz zaten sadece mesaj atmak için kimse yazı yazmasın delgado konusunda. |
bence çok iyi düşünmüşünüz. yoksa bu yönetimin bi cacık yapcaı yok. herkes koysa 20 milyon yıldız futbolcular getiririz. hem biz mutlu oluruz hemde yönetim. dandik adam istemioz. |
yilan hikayesine donustu olay , ama bence bu sezon 10 numara alinmasin burak oynasin orda onumuzdeki sezon delgado serbest kalacak bildigim kadariyla onu parasiz aliriz :D |
cok ii olur bence , cisse yi getiririz :D |
Alıntı:
bu ara aldık aldık bence |
10 numara almazlarsa bu sene gene biz verem oluruz bu seferde 5. oluruz söliiim |
Alıntı:
|
insua yla zaten anlasmislar yillik 850 bin dolar kulubune de 4 milyon dolar odenecek eger delgado olmazsa |
29.05.06 12:02 Gemäss türkischen Medienberichten soll der Argentinier in der neuen Saison bei Besiktas Istanbul spielen. Delgado bald bei Besiktas? Der 23-jährige Spielmacher des FC Basel Matias Delgado steht gemäss einer Nachricht vor wenigen Minuten aus der Türkei kurz vor der Unterschrift mit Besiktas Istanbul. Für den Torschützenzweiten d er Axpo Super League soll Besiktas 5 Millionen Euro geboten haben. Delgado ist auch bei Stade Rennes, Wolfsburg und Trabzonspor ein Thema, oder eben ein Thema gewesen... bunu bi zag=hmet almanca bilenler cevirsin icimden bir his sanki delgado besiktasi tercih etti , digerlerini kabul etmedi gibi seyler yaziyo dio ama cevirin sunu .... kaynak basel forumu |
bu arada bence o foruma topluca bi girelim orayi biraz hareketlendirelim |
beşiktaşma vallah billaha canım feda ama bu yönetim bu parayıda fenerden topçu alarak yada çapulduları toplayarak harcar |
madem herkes yardım etmek ıstıyo o zaman kombıne alın ve storelerden alısverıs yapın arkdslar |
Abi bizde bunu düsündüydükte, hatta bjkye email bile attik, ama chatteki bagzi sahislar acayip karsi ciktiydi, hatta o kadar büyük tartisma olduki chat kapandi ve daha halen kapali yanlis görmediysem. Delgadoya bes paa etmez diyolar. Ah bu kampanyaynan bi riquelmeyi alabilsek, süper olur be. Bide tavsiyem var. Hesapnosu iyi olmaz bence, cünkü, 2 ytl yatirmak isteyenler icin degmez, banka yolu. Herkesde bi cep telefonus olduguna gör ( yani olmasi lagzin ( bebelerde bile var:-) ) Bi mesaj hatti acilsa ( Bjktvde reklami olsa) Her masaj 50 yeni kurus yada 1 ytl olsa. Herkes mesaj gönderir. Cünkü evinden bile gönderebilir. Avrupadakiler bile gönderir. Bence bu daha iyi. Ne dersiniz arkadaslar? Saygilarila |
arkadaslar ben ikildim valla yaw...artik bitsede su 10 numara meselesi bi rahatlasak...ama benim icime doguyo...yonetim bi son dakika golu atacakmis gibime geliyo...hadi hayirlisi...insallah kendi kalemize atmayiz:) |
Alıntı:
|
''arkadaşlar bu transfer bitti sayılır ancak bazıları ki bunlara ben beşiktaşın içindeki pislikler ve hainler diyorum, trnasferi baltalamaya çalışıyorlar. Beşiktaş basel ile anlaşmışken araya başka kulüplerin girmesini sağlayan beşiktaşlılar var. Ben böyle insanların kulüpten biran evvel uzaklaştırılmalarını istiyorum. Ayrıca Delgado olmama ihtimaline karşın yedekte tutulan oyuncular çok önemli isimler, bunların arasında hele biri var ki, bence keşke o gelse. Ve bu oyuncu medyaya yansımamış bir isim şu ana kadar. Bu transferin bittiğini açıklayan kişiydim ve bu transfer bitmediği için günlerdir size olan mahçubiyetimden dolayı yazı yazamıyorum. Ama bunları bilmek her beşiktaşlı'nın hakkı diye düşünüyorum.......'' * * * ''Hayır hala delgado bize çok yakın ama bazı hainler fiyatın düşmesini engelliyorlar. Bu hainleri açıklamayı çok isterim, ama inanın ki açıkladığımız anda ortalık karışır, sadece bu kadarını söyliyim. Ayrıca medyada gündeme gelmeyen, bahsettiğim oyuncu içinde aynısı gerçekleşir. Çünkü bu forum çok yakından takip ediliyor. Benim burada milne ile yazdığım haber daha gazetelere yansımadan, internet sitelerine geçti. Bu yüzden yazdıklarıma dikkat etmek durumundayım.........'' * * * arkadaşlar bu yazı forzabeşiktaş'tan alıntıdır..baltinok1903 adli arkadaş yazmış...ulan şu içimizdeki irlandalılardan bir türlü kurtulamadık be... |
ya arkadaş buolay 2sene önceki franın olayına döndü inşallah yine k:eek:azıklanmayız:confused: :confused: :confused: |
insallah bu olay sonuclanir artik |
ya bu delgadoyu mutlaka almalıyız yönetim gerekeni yap biz de kombine ve formalarda gerekeni yaparız merak etmeyin alın şu adamı ama 6 ama 5 farketmez zaten bu tip oyuncuları daha ucuza bulmak imkansız bulunan oyuncuda istikrarsız olur delgadoyu almalısınız yoksa prestijinizi de iyice kaybedeceksiniz yönetim olarak |
delgado çok iyi bir futbolcu ona iyi demeyen geri zekalıdır ben de bunu söliiim kim sölemişse uydurmuş kardeş delgado tümörden iyi futbolcu bana sorarsan sergenden de iyi futbolcudur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Göndermek istemeyen göndermez, göndermek isteyende köntürü bitene kadar gönderir .... Cünkü toplanacak para sadece ve sadece transfer icin... Nouma bile gönderiri :-) ... |
yuuuuuuuuuuuuuuh ya saçmalamayın arkadaşlar eziklerin ağzına mı düşmek istiyorsunuz desinler taraftardan para istiyolar |
Alıntı:
|
sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba? |
sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba? |
herkes yorumlarına biraz terbiye sınırlarında yaparsa sevirinizz... |
ya abi cok iyide organizasyon nasıl olacak |
arkadaslar ben size bir hesap numarasi vereyim herkes oraya yatirsin sonra ben yonetime iletirim :) |
ben kabul etmiyorum böyle bi kampanyayı çünkü cincona yardım die inönüye kumbara götürdüğümüz zamanları biliyorum ve onların durumuna düşmek istemiyorum |
olmaz öleşey 103 Yillik Beşiktaş Trnasfer Yapmak Tan Acizmi .103 Yillik Beşiktaşimizin Parasi Olmaz Olurmu .ha Yok Illede Kulübe Destek Olmak Istiyosaniz Kombine Alin Store Lerden Alişveriş Yapin Ama Yok Hesap Açip Para Toplayalim Yok Mesaj Hatti Açalim Demekgibi Hata Lara Düşmeyin .103 Yillik Kulübümüzü Dilenci Gibi Kimse Dilendiremez . sayin Moderatörler Lütfen Böyle Kulübümüzü Aşağilayacak Konularin Açilmasina Izin Vermeyin . |
Alıntı:
sonderece dogru |
| Türkiye`de Saat: 08:31 . |