![]() |
Kartal'da Delgado sancısıhttp://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gifhttp://www.vatanim.com.tr/pics/news/80384000.jpg Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü 22.06.2006 Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü. Siyah-beyazlıların, futbolcuya gelen talepler sonrasında ücreti 4 milyon Euro'dan tekrar 5 milyona çeken Basel ile uzlaşamadığı belirtildi. İkinci başkan Murat Aksu ile görüşen Tigana'nın, "Delgado'nun bonservisini mutlaka alın. O benim sistemimde 1 numara olur" dediği öğrenildi. Aksu'nun ise "Basel indirime yanaşmıyor. Gelecek yıl serbest kalacak bir oyuncu için bu para çok fazla. Insua'yı alalım" dediği, buna rağmen Tigana'nın Delgado'da ısrar ettiği bildirildi. Siyah-beyazlıların önümüzdeki hafta İsviçre'ye giderek Basel yetkilileri ile tekrar masaya oturması bekleniyor. kaynak:vatan |
Bu nasıl habercilik anlayışı, anlamak güç. Biz bıktık bu haberleri okumaktan ama onlar hala aynı masalı yazmaktan usanmadılar 2 aydır. Bu kadar zaman geçti bir tanesi de gidip bir röportaj yapmadı Delgado ile. Menecerlerin uydurduğu dedikoduları haber diye yayınlamaktan başka bildikleri bir şey yok. |
Kartal, Delgado'ya uçtu! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Erdil Arpacı, sabah saatlerinde Mathias Delgado'nun transferi için İsviçre'ye gitti. Son 1 aydır siyah beyazlı takıma kazandırılması için büyük çaba harcanan Arjantinli orta saha oyuncusu için, kulübü Basel'le son bir görüşme yapacak olan Aksu ve Arpacı'nın, şartları sonuna kadar zorlayacakları ve iki gün içinde bu transfere son noktayı koyacakları öğrenildi. Yaklaşık 10 gün kadar önce Beşiktaş, Delgado ile her konuda anlaşmaya varmış, ancak Basel kulübü 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmeyince, bu transfer çıkmaza girmişti. 20 Haziran Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlamak için Türkiye'ye gelen Jean Tigana, öncelikli olarak Arjantinli futbolcunun transferinin bitmesi konusunda yönetimle görüştü. Son iki gündür yapılan yapılan toplantılar sonucu Beşiktaş yönetimi kesin kararını verdi ve maddi konuları bir yana bırakarak, sadece Delgado'ya siyah beyazlı formayı giydirmek için tüm şartlarını zorlamaya karar verdi. Bugün akşam saatlerinde Zürih'de Basel kulübünden yetkililer ile biraraya gelecek olan Murat Aksu ve Erdil Arpacı'nın, Delgado'nun bonservisinde 4.5 milyon Euro'ya kadar çıkmayı düşündükleri öğrenildi. 22.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif DHA |
yaaaaaaa tutun kulağından getirin şu adamı |
yeter abi ya artık bitirin şu tranferleri,yalan transfer haberlerinden bıktım.. bu arada günün komik haberi ezikler mourinho teklifte bulunmuş:))) |
Kara Kartal Delgado'yu bitirdi...http://www.internetspor.com/v3/resim...634delgado.jpg22 Haziran 2006 10:45 Beşiktaş, transferi arapsaçına dönen Delgado'nun işini sonunda bitirdi. Basel ile uzun süredir devam eden pazarlıklar sonunda meyvesini verdi. İşte ayrıntılar...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Basel ile 3 milyon 750 bin euro bonservis bedelinde anlaşıldı. Arjantinli pazartesi ya da salı günü Türkiye'de olacak. Beşiktaş, transferi arapsaçına dönen Matias Delgado'nun işini sonunda bitirdi. Delgado'nun kulübü Basel ile uzun süredir devam eden pazarlıklar sonunda meyvesini verdi. Siyahbeyazlılar İsviçre kulübüyle 3 milyon 750 bin euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcuyla daha önce protokol yapılmış, bu anlaşmanın hayata geçmesi için Basel ile pazarlıkların bitmesi bekleniyordu. BASEL'DE BU SEZON 18 GOL ATTI Artık Delgado'nun Beşiktaşlı olması için önünde hiçbir engel kalmadı. Pazartesi ya da salı günü Türkiye'de olması beklenen Delgado'nun siyah-beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Basel formasıyla 18 gol attı. Bu arada Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Siyah-beyazlılar dün ilk kez topla çalışma yaptı. Teknik direktör Tigana yönetimindeki antrenmanlarda futbolcular paş ve şut çalışmasıyla birlikte çift kale maç yaptı. Öte yandan ülkesinden dönen Kleberson da dün itibariyle idmanlara katılmaya başladı. Kaynak: Sabah Haber: Raşit Ateş |
Alıntı:
:D :D :D :D işte bu harbi komikmiş |
Alıntı:
|
ligtv nin haberine ne göre pazarlıklar şu sıralar devam ediyomuş beşiktaş bu tarnsfere nokta koyup yarın delgadoyu getirmeye çalışcakmış |
Alıntı:
heyt be bitirin şu işi artık...king abi biz ikimiz 1 aydır çok uğraştık bu transfere:D ben 75 msj yazmışım sen 48 bu topice:D :D yönetim yerine biz olsak çoktan bittiydi.. |
bu iş ammada uzadı alamıyacaklarsa başka oyunculara baksınlar. |
Alıntı:
|
Also, hüt stoht in dr zytig, dass Besiktas 2 funktionär gschickt het, die treffe sich hüt in zürich mit dä fcb-lüt. Besiktas sig sich mit Delgado einig, aber nonig mit em FCB. FCB verlangt 5 mio EUR, Besiktas isch bereit, bis uf 4.5 mio EUR z'goh |
Alıntı:
|
inşallah bu haber kesin doğrudur gelirsede inşallah bize çok çok yararlı olur |
almaca degil bu isvicreli Alıntı:
gazetede yaziyormus ki besiktas 2 yönetmen göndermis onlar da zürich de basel konusacakmis. bjk delgadoyla anlasmis ama besiktas 4.5 mio veriyormus ama basel de 5 isttiyor( arkadaslar aradaki farka bakin allahim ya verin su 500.000 € bitsin ya) |
jayırlısı ile bu iste bitrse solada kapo muthis olacak bu is kadro super olucak runje serdar zan toraman uzulmez burak kleberson delgado kapo bobo nobre |
Arkadaşlar size bu sefer kesinlikle belirtiyorum ki delgado transferi sonuçlanmıştır. İki kulüp yöneticileri arasında küçük pürüzler kaldı. Bunlarda ödemeler ve teminat mektupları falan... Ama benim size vermek istediğim haber delgado haberi değil... Birkaç gün önce ipuçlarını verdiğim bir oyuncu, bana özelden yazan bazı arkadaşlara belirttim ama ister inanın ister inanmayın Pablo AIMAR kulübümüzün kapısından döndü desek yanlış olmaz. Size olayları kısaca anlatacak olursam; Jean Tigana'nın yakın dostu olan Arjantin milli takım teknik direktörü Pekerman, bu oyuncuyu Tigana'ya tavsiye etti ancak hocamız hem Aimar'ın sezon içinde geçirdiği menenjit hastalığı hemde psikolojik olarak henüz kendine gelemeyişinden dolayı Aimar'a soğuk baktı. Bu arada Aimar'ın eski takım arkadaşı olan Carew'i araya sokan yönetim Aimar'ı büyük ölçüde ikna etti. Hatta Aimar'a verilecek ücret bile artık anlaşma noktasına gelmişti. Fakat Tigana bu oyuncunun hem Valencia hemde Arjantin milli takımındaki performansını yeterli bulmadığından kesinlikle ona sıcak bakmadı. Tigana'ya göre Delgado çok geleceği olan ve başarıya aç bir futbolcu, bu yüzdende başka bir isim dahi düşünmedi. Delgado transferinden sonra bir süre kimse transfer beklemesin, çünkü dünya kupası yüzünden piyasa çok yüksek ve tüm kulüpler italya'daki şike davasını bekliyorlar eğer bahsi geçen juventus,milan,sampdoria ve fiorentina düşerse piyasa inanılmaz bir şekilde canlanacak. Beşiktaşımızında oradan takip ettiği 4-5 oyuncu var. Eğer bu takımlar düşerse iyi bir hatta iki futbolcu alabiliriz... FORZABEŞİKTAŞTAN ALINTI VE ÇOK ÇOK SAĞLAM BİR KAYNAK... AİMAR I 1 HAFTA ÖNCE BURDA TAHMİN ETMİŞTİM AMA BİR ARKADAŞ DALGA GEÇMİŞTİ:) ŞİMDİDEN DUA'YA BAŞLIYALIMDA ŞU JUVENTUS,MİLAN,FİORENTİNA,SAMPTORİA DAN BİRİLERİ KÜME DÜŞÜRÜLSÜN:D :D :D ... |
enterasan ama güzel haberler |
abi bu transfer bitti görürsünüz en geç 2 temmuz öncesi delgado istanbul hava limanına inecek ! |
Sadece Delgado"mu!! Arkadaslar Aylardir Delgado"dur Tutturduk Sizce Delgado Yetecek Bi Soyle Geriye Cekilip Bir Dusunun Gidenler Vaken Bile Eksikleri Sonra Gidenleri Bir Dusunun Ve Gelenleri Sizce Orta Sahaya 1 Tane De Turk Tecrubeli Bir Adamda Alinmasi Gerekmez Mi Bence Gerekir Ornegin: Yildiray/gokdeniz Gibi Sizce? |
Yildiray Türkiye'ye dönmez ama Gökdeniz iyi olur (ama o ingiliz bir takimla anlamis heralde)! Ortasahaya transfer sart! |
ben de uzun zamandır düsünüyorum bunu sadece delgado ile olmaz bu iş , sakatlanınca ne yapacagız.gecen sene sergen ve tümerin olmadığı maçları bi düsünün , o zaman takım hiç tad vermiyor |
Alıntı:
|
ali tandoğan var ya daha noolsun =)=)=)=)=)=) |
hayırlısı olsun |
bence delgadoyu almayacaklar o sadece aldatmaca biz kimi istediysek hemen alıyorlardı yöneticiler bence bu sefer istemiyorlar delgadodan daha iyisini alacaklar |
delgado&insua güzel ikili olur demi???? |
bence aimar derim delgadodan daa ii delgado olmazsa aimar olsunn |
sabir arkadaslar sabir!! |
Alıntı:
Bencede Sabır Arkada$lar..! |
sabreden dervis beklemekten gebermis |
Kartal Delgado Beşiktaş 2’nci Başkanı Murat Aksu İsviçre’ye gidip Arjantinli’yi bitirdi Siyah-Beyazlılar, haftalardır sürdürdüğü transfer harekatına noktayı koydu. Aksu, dün İsviçre’de Basel ile masaya oturarak 4 milyon euro’ya Delgado’yu bonservisiyle aldı. Arjantinli, pazar günü İstanbul’da.. kaynak:star |
bitse artık şu işya gel artık GELGADO |
Yildirayi İsterİm Ama Bakalim Obİzİ Veya TÜrkİyeyİ İstermİ GÖkdenİzİ İstemem Yolu AÇik Olsun |
eger bu transfer gerceklesirse bunda MURICELAGO kardesin 2.5% payi var :D , insallah gelir |
Ya Hay BaŞliyayim Delgadosunuda Transferİnİde....bu Ne Ya 2 Aydir Delgado Delga...bu Kadar Kasmaya Adam Gİbİ Yildiz Alsalar Barİ...peeeh |
kardeşler delgado 10 numara olur peki nobreyi aldık.sağ kanada da adam lazım değil mi sizce |
şöyle bir baktımda takım baştan aşağı değişiyor inşallah hayırlısı olur delgadoyu bekliyoruz kesin oldu herhalde birde şu büyük yıldız alıncakmışya ülker tarafından o da olsun bakalım bu sene hayırlı olur inşallah |
Delgado her an bitebilir Beşiktaş İkinci başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı dün gittikleri İsviçre'de temaslarını sürdürüyorlar. Matias Delgado'nun bonservisi konusunda anlaşmak için İsviçre kulübü yetkilileri ile Basel'de biraraya gelen Aksu ve Arpacı dün gece geç saatlere kadar görüşmelerine devam etti. Net bir sonuca ulaşamayan siyah beyazlı ekip Basel'in bonservis konusunda indirime gitmemesi üzerine çıkmaza girdi. İsviçre ekibinin 5 milyon Euro'nun tamamını bir seferde vermeyen hiç bir kulüp ile pazarlık masasına bile oturmadığı öğrenildi. Murat Aksu ve Erdil Arpacı transferi kesin bitirmeyi ve hafta sonu Delgado ile İstanbul'a dönmeyi düşünürken, Arjantinli futbolcuya başka kulüplerin tekliflerinin de olduğunu ortaya çıktı. Basel bu sebepten dolayı bonservis ücretini indirmemek konusunda kesin kararlı bir tavır ortaya koyuyor. Son olarak 6 Avrupa kulübünün Delgado konusunda Beşiktaş ile yarışa girdiği ve özellikle Marsilya'nın transferde Beşiktaş'ı en çok zorlayan takım olduğu öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş 2004 - 2005 sezonu başında 3.5 milyon Euro'ya Celta Vigo takımında transfer ettiği Juan Fran'ı bedelsiz olarak elden çıkarmayı düşünüyor. Siyah beyazlı ekip geçen sezon başı Ajax'a kiraladığı İspanyol futbolcuyu biran önce elden çıkarıp yabancı kontenjanında yer açmayı düşünüyor. 23.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
| Türkiye`de Saat: 18:11 . |