![]() |
Alıntı:
|
ya önemli olan bu değil kardeş..sen beşiktaşlısın...beşiktaşı destekliceksin...yönetimi beyenmesen bile sonuna kadar destekliceksin..kendi tarftarına eziklerin herneyi olursa olsun övmiceksin..bizde klebersonu getirdik..carew i getirdik..pek işe yaramadı ama ailton u getirdik..bunlarda kolay alıncak adamlar değildi...ama yönetim aldı..sen yine gidceksin store den formanı alcaksın alışveriş yapcaksın,sonra yönetimin yapacağı transferi bekliceksin...bu işler böyle...delgado falan filan boş işler bunlar..gelmiosa basel alsın müzeye koysun...bizi bağlamaz ne delgadolar gelir ne delgadolar gider... |
Alıntı:
|
Son dakika... Murat Aksu eli boş dönüyor Kartalhaber.com Delgoda transferinde son dakika gelişmelerini sizlere aktarıyor. aktarıyor. İşte Delgado transferinde perde arkasında yaşananlar; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta yaşanan gelişmeleri anında sizlere doğru ve anında aktarmaya devam ediyoruz. Perşembe günü Delgado'nun transferi için İsviçre'ye giden Murat Aksu, İsviçre'den eli boş dönüyor. Baselli yöneticilerle kıran kırana pazarlıklar yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, bu futbolcu için 4 milyon 500 bin euro verebileceklerini belirtti. Baselli yöneticiler 5 milyon euroda ısrar edince görüşmeler tıkandı. Baselli yöneticilerin ayrıca parayı bir hafta içinde peşin almak istemesiyle görüşmeler tıkandı. Delgado transferinden sonuç alamayan Murat Aksu, İsviçre'den eli boş dönmek zorunda kaldı. Aksu'nun bu akşam Yıldırım Demirören'le durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi |
değerlendirsinler Durumu Bakalim...ellerim Bomboş Yğreğimde Bir Sizi... |
ayin 20'si geceli yil oldu, bakalim ellerimiz daha ne kadar bos kalacak... |
20 si 30 u önemli değil önemli olan alınan futbolculaırn biran önce kampa yetiştirilmesi ! |
eh biz ne diyoruz? Ayin 20si zaten kampin baslama tarihi'ydi, simdi yurt disi kamp tarihi yeni hedef olarak gösteriliyor... |
Ya arkadaslar cok kızgınım kımse bana kızmasın bu yonetimden bir bok olmaz rizeden antepten futbolcuyu herkes alır eger besiktas baskanıysan buyuk futbolcu alacaksın topcunun ısmınden korkucaklar...ısmı cısmı belli olmayan delgadonun haberını forumda 20 bın kisi okumus neredeyse stadin yarısı taraftar daha ne yapsın 5 mılyon eoruluk delgadoya bile razı ama onu bıle 2senedir alamadılar yazıklar olsun size rezıl ettınız bızı |
artık delgado haberlerinden sıkıldım gelecekse gelsin şu isviçrelilere kıl oluyorum ya son yıllarda amma karşımıza çıktılar |
Ya arkadaslar cok kızgınım kımse bana kızmasın bu yonetimden birşey olmaz rizeden antepten futbolcuyu herkes alır eger besiktas baskanıysan buyuk futbolcu alacaksın topcunun ısmınden korkucaklar...ısmı cısmı belli olmayan delgadonun haberını forumda 20 bın kisi okumus neredeyse stadin yarısı taraftar daha ne yapsın 5 mılyon eoruluk delgadoya bile razı ama onu bıle 2senedir alamadılar yazıklar olsun size rezıl ettınız bızı |
Delgado transferi sıkıntı yarattı Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde bulunan Mattias Delgado’da bir türlü mutlu son yaşanmadı. İki günden beri Arjantinli oyuncunun bonservis sorununu çözmek için İsviçre’de bulunan 2. Başkan Murat Aksu, Basel ile prensip anşmasından öteye gidemedi. İsviçre kulübü, Delgado için Kartal’dan 5 milyon Euro talep edip, ödemeyi nakit olarak istedi. Pazarlıklar netice vermeyince Aksu dün İstanbul’a eli boş olarak döndü. Ancak Delgado ile yıllığı 1.5 milyon Euro’ya anlaşan Beşiktaş, yapılan protokol gereği bir hafta içinde istenilen bedeli ödediği taktirde bu oyuncuyu renklerine katmış olacak. Basel aksi taktirde, Delgado’yu isteyen, İspanyol, İtalyan ve Fransız kulüpleri ile pazarlığa oturacağını bildirdi. İmdada Ülker yetişti Delgado’nun transferinde nakit sıkıntısı yaşayan Beşiktaş’ın imdadına ana sponsor olan Ülker grubu yetişti. Norveç’te bulunan başkan Yıldırım Demirören, Tigana’nın ısrarla istediği Arjantinli futbolcu için icra kuruluna, “Bu işi çözün” talimatı verdi. Bunun üzerine Ülker Grubu’ndan Ali Doğan ile görüşen yöneticiler 5 milyon Euro nakit sözü aldılar. Ancak, sponsor firmanın Delgado’nun satışının 5 milyonun üstüne çıkması durumunda, artan miktarın yarısını istemesi sıkıntı yarattı. Diğer sponsor firmalar ile birlikte yeni arayışlara giren Kartal, bu transferi kredi almayıp borç altına girmeden bitirmenin planlarını yapıyor. Bugün İstanbul’a dönecek olan Demirören’in transfere son noktayı koyması bekleniyor. ---Superspor--- |
vallahi ben bu isten birsey anlamiyorum, ya medyayi mesgul edip baska birisini getirecek bunlar yada hakikaten yine hersey hüsranla sonuclanacak.... |
Alıntı:
|
Arkadaslar kimse kızmasın ama bu yonetımle bır bok olmaz...rızeden antalyadan futbolcu yu herkes alır sen besıktas klubu baskanıysan alıcaksın kalıtelı futbolcu rakıpler adından bıle korkar ama sen yaptın taraftarın bu forumda bıle 20 bın kısının okuyup kabul ettıgı adı sanı duyulmamıs delgadoyu bıle alamadın 5 mılyon euro veremedın sımdı bu taraftara alacagın futbolcuyu nasıl kabul ettıreceksın...allah takıma ve taraftara zeval vermesın hepımize sabır versın |
İşte bahsettiğim doğacak sıkıntı buydu,Basel çok kurnazdır, talipleri arttırdı Marsilya ve Rennes'de Delgado'yu istiyorlar,özellikle Rennes çok ciddi,Kim Kalsström'un yerine Delgado'yu düşünüyorlar... |
delgado ya bye bye diyebiliriz artık yani..kimse talip değilken alamadık şimdi daha zor almamız.bu kadar beklersen olacağı bu,,2 aydır bekliyoruz.. |
bizimkilerin müthiş transfer politikası bekle fiyatı düşsün.. Sanki adamların elinde Ailton var.. |
desene gene yalan oldular |
adamlar transfer yapmayı bilmiyolar ya demirören kandi tüp şirketini de beşiktaşımız gibi yönetsin 2 günde iflas eder ben artı orta alana doğru düzgün futbolcu alınacağını tahmin etmiyom çünkü piyasada bize en uygun delgadoydu insua felan zaten hayal bak söliiim gelecek sene bu yönetim ve tigana yolcudur bence inşallah başarılı oluruz ama başarı zaten iyi transferden geçer |
yeter yaaa rezil oluyoruz yok efendim bjk alirmis istedigi futbolcu ahha bok alir...ulan 1 bucuk ay oldu hala ayni bok yok calismalar sürüyormus!!! ya vallah rezilik baska birsey demiyorum.... bide unutmadan forum bazi ark. yazmisda dün Hayirli Ugurlu olsun yada Delgado yla dönecek muart askus diye yau yeter hep ayni bos bosuna haber umut veriyorlar millete birakin su seyleri!!!!!!!!!! :mad: |
arkadaşlar lütfen kullandığınız usluba biraz özen gösterin.. |
Alıntı:
|
yonetim allah belani versin , rennes delgadoyu alirsa ne diyeceksin taraftarina , adam buyuk yildiz deil onu da alamiyorsun , 500.000 dolar daha veremiolar nebicim buyuk kulubuz biz , ezikler appiah icin 8 milyon veriolar biz 500.000 daha veremiyoruz . ama delgado gelmezse onun cok buyuk bir star olmasini isterim ,isterim de yonetim ne yaptigini nasil almadigini bir dusunsun ... |
Ya arkadaslar delgodo isi iyice mide bulandirdi artik, bende alinmasini istiyorum ama, Basel adami vermek istemiyor cünki taraftardan cekiniyor sevilen bir oyuncu onun icin isi bayira sürüyor . Bizim yönetimde ciksin durumu anlatsin bizde meraktan kurtulalim, ondan baska oyuncumu yok sanki. ama yok biz alicaz diyorsa bassin parayi bir an önce isi bitirsin artik. Bir sooonuc istiyoruz!!!! :confused: Saygilar |
valla almasınlar daha kımseyı buneya gelıyo geldı ucakda kutpat cat gene puruz cıktı bıktım valla geldı gelecek lerden gelmesınler artık almasınlar kımseyı:@ |
gelmesin be üfff ya verem olacam bu yüzden valla her gün her gün....alsınlar başka birini.. |
inuayi alsinlar ozaman , delgado icin cok bekledik artik gozumden dusmeye basladi |
Alıntı:
|
bence artık bu topic i kapatalım abi..bundan sora delgado yu alamayız..fiyatı 6.5milyon euro ya çıkmış marsilya rennes wolsburgde araya girince,,,,bu basel az ******** değilmiş nede olsa isviçreliler vuruşturdular 4 kulübü arttırdılar fiyatı...başka sahillere yelken açmamız gerekecek bu saatten sonra... |
ah be yonetim , simdi gidip gallardoyu getirmeye calisacaklar 32 yasindaki adami , boyle bisey olmaz ya ... prestijimiz yerlerde :( |
ya iki yildir bir is beceremediler, bu yil mi becerecekler? Ama neyse, yinede yorum yok... |
Destan haline gelen Delgado topic'ine ilk kez yorum yazıyorum.Arkadaşlar afaki yorumlar yapıyorsunuz.Her duyduğunuza inanıp sağa sola sövmeye başlıyorsunuz.Forumun yaş ortalaması sanırım 20'nin altında.Medya'da her gün Delgado ile ilgili 10 tane haber görüyorum,10'u da birbirinden farklı.Olayın nasıl geliştiğini net olarak biliyor muyuz ki? Belki aynı fiyata daha iyi olabilecek alternatifler var ve yönetim onu bekliyor.6.5 milyon Euro(doğruysa tabi) dediğiniz para nerdeyse 15 trilyon arkadaşlar.Tamam Delgado iyi futbolcu ama bu fiyata Mavuba da getirilebilir.Yönetimin son yıllarda transfer konusundaki hataları konusunda sizlerle hemfikirim ama Delgado'yu bile alamadınız allah belanızı versin gibi yorumlar ne oluyor anlayabilmiş değilim.Gelmezse gelmez.O paraya emin olun aynı kalitede adamlar getirilebilir.Sabırlı olmak lazım.Bir adama ederinden fazla para vermek yönetim başarısı değil gerizekalılıktır bence. |
bu işin cılkı cıktı alamayacakları belliydi |
Alıntı:
|
Merhaba, Delgado gelecek!. |
Alınmayacaksa neden bizlere mavi boncuk dagittilar :( |
Alıntı:
|
ya delgado kotu oyuncu deil , tigana 8 isteseler de verin dio bir bildigi vardir elbett |
Alsinlar Artik şu Adamai Yetti Bee Oyun Kurucuyu Almadan Takim Yapilirmi |
| Türkiye`de Saat: 05:19 . |