![]() |
arkadaşlar oncellikle tum camiamıza hayırlı ugurlu olsu. ben delgadoyu sadece basından takip ettigim kadar ve forumlarda yazılan yorumlardan tanıyorum. illaki iyi bir oyuncu ama delgado yu gercekten onceden beri takip eden kulaktan dolma bilgiye degilde onun hakkında gercek bilgilere sahip bi arkadas varsa stili ve özellikleri hakkında ltf bilgi versin. insallah yuzumuz bu sene gulecek herkese selamlar...... |
HER yerde cıkan haberler bakarsanız hepsi tamamen copy paste yapılmış asıl kaynak 1 aydır olduğu gibi balonsa gene sabretmeye devam edicez mecburen |
Delgado Ile Ilgil Bütün Haberler Görüşler Bu Topiğe Delgado artık Beşiktaşlı... http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş, uzun süreden bu yana peşinden koştuğu Delgado'nun transferinde mutulu sona ulaştı. Bu transferi gerçekleştiremedeği gerekçesiyle büüyük eleştiri aalan İkinci murat Aksu, delgado için Basel Kulübü ile tüm pürüzleri giderdi. 2007'dde başkanlığa aday olması beklenen Ülker Başkanı Ali Doğan'ın bu futbolcunun bonservisini ödeme sözü vermesinin ardından İkinci Başkan Murat Aksu, Basel Kulübü yöneticileriyle bugün yeniden temasa geçti. Basel ile 5 milyon euro anlaşma yapan Beşiktaş bu ücreti bir hafta içinde İsviçre kulübüne ödeyecek. 3 yıllık imza atacak olan Delgado ise yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak. Kaynak: www.kartalhaber.com |
Yeter Baba Puhuahauahuha:D 88 . Topic Bu :D |
Delgado Beşiktaş'ta! Beşiktaş yılan hikayesine dönen Arjantinli Matias Delgado'nun transferini nihayet bitirdi. İki gün önce yönetici Süleyman Eren'in çocuklarının sünnet düğününde yurt dışından dönen Başkan Yıldırım Demirören'e konu ile ilgili olarak bilgi veren Asbaşkan Murat Aksu ile Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı bugün İsviçre'ye giderek, Arjantinli futbolcunun bonservisini alacak. Uzun süredir bonservis ücreti konusunda anlaşmazlığa düşen Beşiktaş'a yine destek Cola-Turka ve Ülkerspor'dan geldi. Basel kulübüne parayı söz konusu gıda şirketi çıkartacak. Futbolcu daha sonra satılırsa Beşiktaş satış üzerinden pay alacak. Aksu ve Arpacı yarın Basel kulubünde tüm imzaları attıktan sonra en geç iki gün içinde Delgado ile birlikte İstanbul'da olacak. kaynak: superspor.com |
sobeelendin. taşıyom valla. |
simdide insallah bu müjadeleye deydigini gösterir, cünkü adam simdi cürük falan cikar, al sana bela...neyse, hayirlisi olsun.... |
umarım uymu sorunu filan yaşamaz ve o kadar abartıldıki beklenti çok yoğun adamdan inşallah bu yükü kaldırabilir. herşeye rağmen hayırlı olsun hepimize |
inşallah faydalı olur |
başarılıda olacak biz bu adamı bukadar çok istedik bizim ona olan sevgimizi görünce oda gerçek bir beşiktaşlı olacak |
geliyorrrr ohh beeeeeeeeeeee |
hele şükür. inşallah fos çıkmaz ama benim izledeğim delgado boş adam değil |
borsaya bir bildirsinler ondan sonra inanacam!!! |
DELGADO İMZALIYOR!.. 26f_write_month(6) Haziran 2006 15:57http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0626155702.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarla istediği Basel takımının oyun kurucusu Delgado ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetiminin aradaki pürüzleri ortadan kaldırdığı ve bu oyuncuyla yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi.. Delgado ile görüşmelerini sürdüren yönetimin oyuncuyla anlaştıktan sonra, bonservis konusunda oyuncunun kulübü Basel ile de her konuda anlaştı.. Yapılan görüşmelerin ardından yarın sabah saatlerinde Asbaşkan Murat Aksu, Dış İlişkiler sorumlusu Erdil Arpacı ve Menajer Ceylan Çalışkan İsviçre'ye geçerek, önce Basel kulübüne taahhüt edilen 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelini yatıracak, ardından da Delgado'ya 3 yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalattıracak.. MARATON.COM.TR |
Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Gelİyor Murcİelago Bİzİm De Payimiz Var Bu Tansferde Emİn Olllllllllllllll |
BU ARADA İSVİÇRE SİTESİ DE HABERİ VERMİŞ Bİ BAKIN Der Argentinier Matias Delgado und Besiktas Istanbul scheinen kurz vor der "Hochzeit" zu stehen, dies berichten türkische Medien im Einklang http://www.4-4-2.ch/typo3temp/pics/4184601629.jpghttp://www.4-4-2.ch/clear.gif Matias Delgadohttp://www.4-4-2.ch/clear.gif Seit längerem hat der türkische Spitzenklub Besiktas Istanbul die Augen auf Matias Delgado gerichtet. Wie von 4-4-2 bereits vor Wochen berichtet, hat Besiktas dem FC Basel 5 Millionen Euro angeboten, die Türken werden jetzt ihr letztes Angebot nochmals aufstocken und hoffen so auf eine baldige Einigung. Der französische Trainer der Türken, Jean Tigana, hat Delgado als wichtigsten Transfer für die neue Saison eingeplant. Der Spieler selbst hat sich angeblich bereits mit Besiktas auf einen Mehrjahresvertrag geeinigt. Stade Rennes, Wolfsburg und Fiorentina dürften jetzt im Kampf um Delgado entscheidend im Hintertreffen liegen. |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün yaptığı açıklamada "Delgado'yu aldık. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Pazarlıklarımız sonuç verdi ve kulübü ile anlaşma sağladık. Transferlerimiz sürecek" diyerek camiaya büyük müjdeyi vermiş oldu. Arjantinli Delgado'nun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli yıldız konusunda da istediğini alan transferin hareketli takımı Beşiktaş, gücüne güç kattı. kenthaber.com |
Alıntı:
|
aldık artık bence...hemen hepsi yazmış sitelerin... |
Alıntı:
|
aaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllddddddddddddd ddddddııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kk |
mı acabaaa? :D |
ben hafif hafif kafayı tırlattım kusura bakmayın |
aldik bencede , ulan hic bukadar heycanlanmamistim simdi is bizde taraftarlarda gidip hava limaninda karsilyayalim delgado yu |
1303 msj, vay be, sanki ronaldinho geliyor:D Birde aimar'i alsak ne olacak acaba? Cok merak ettim:D |
helal olsun arkadaslar...super is cikardi yonetim...mukemmel transfer...tabi ben adami canli maclarini izledigim icin soluyorum...cunku besiktasimiz ile adi gecmeden once macini izlerken tam aradigimiz 10 numara diye icimden geciriyodum...insallah hayirli olur besiktasimiza... |
2 Gün Sonra Herkez Hava Limanina Ona Göre:) Yönetim üstüne Düşeni Yapti şimdi Sira Bizde...öyle Bir Karşilama Yapalim Ki Herkez Küçük Dilini Yutsun, Delgado Daha önce Gelmediğine üzülsün:)..en Sevindiğim Noktada Delgado Için Yazdiğimiz 131 Sayfa 1305 Mesaj Boşa Gitmedi.. |
Mutlu sonn Basel. Si/baz. Der Wechsel des Argentiniers Matias Delgado (24) von Basel ins Ausland steht bevor. Gemäss eigenen Aussagen ist sich Delgado mit Besiktas Istanbul einig. "Für Delgado gibt es diverse konkrete Angebote, darunter auch dasjenige von Besiktas", bestätigte Basels Mediensprecher Josef Zindel. Er wies aber darauf hin, das der FCB im Januar den Vertrag mit Delgado bis zum Sommer 2008 verlängert habe und der Klub das letzte Wort spreche. "Wenn die Angebote aber eine gewisse Schmerzgrenze erreichen, ist er leider weg." Der "Blick" berichtete, gestützt auf türkische Medien, dass Besiktas rund 7,5 Millionen Franken Transfersumme geboten haben soll. Der Mittelfeldspieler mit Abschlussqualitäten hat für Basel in 85 Meisterschaftsspielen 31 Tore erzielt und fühlt sich eigentlich in Basel wohl. Bessere sportliche Möglichkeiten und ein Jahresgehalt von über zwei Millionen Franken locken Delgado aber von Basel weg. http://www.bestupload.net/images/1Nv40084.jpg Arkadaslar Basel gazetesinden Alinti Delgadonun kendi aciklamalarinada bjk ilen anlastini, basin sözcüsü Ziebel de durumu tastiklemis verilen paranin artik karsisinda durulamayacani belirtmis.:D BAZ Gazetesinde Alinti |
FCB: Delgado vor dem Absprung! 26.06.2006 | 14:44:30 BASEL – Basel verliert sein Herz! Mittelfeld-Regisseur Matias Delgado (24) wird den FCB wohl verlassen. Gemäss eigenen Aussagen ist sich Delgado mit Beşiktaş Istanbul einig. «Für Delgado gibt es diverse konkrete Angebote, darunter auch dasjenige von Beşiktaş», bestätigte Basels Mediensprecher Josef Zindel. Er wies aber darauf hin, das der FCB im Januar den Vertrag mit Delgado bis zum Sommer 2008 verlängert habe und der kulüb das letzte Wort spreche. «Wenn die Angebote aber eine gewisse Schmerzgrenze erreichen, ist er leider weg.» BLICK berichtete, gestützt auf türkische Medien, dass Beşiktaş rund 7,5 Millionen Franken Transfersumme geboten haben soll. Der Mittelfeldspieler mit Abschlussqualitäten hat für Basel in 85 Meisterschaftsspielen 31 Tore erzielt. Bessere sportliche Möglichkeiten und ein Jahresgehalt von über zwei Millionen Franken locken Delgado aber von Basel weg. |
26.06.2006 Basel droht Delgado zu verlieren (Si) Der Wechsel des Argentiniers Matias Delgado (24) von Basel ins Ausland steht bevor. Gemäss eigenen Aussagen ist sich Delgado mit Besiktas Istanbul einig. «Für Delgado gibt es diverse konkrete Angebote, darunter auch dasjenige von Besiktas», bestätigte Basels Mediensprecher Josef Zindel. Er wies aber darauf hin, das der FCB im Januar den Vertrag mit Delgado bis zum Sommer 2008 verlängert habe und der Klub das letzte Wort spreche. «Wenn die Angebote aber eine gewisse Schmerzgrenze erreichen, ist er leider weg.» Der «Blick» berichtete, gestützt auf türkische Medien, dass Besiktas rund 7,5 Millionen Franken Transfersumme geboten haben soll. Der Mittelfeldspieler mit Abschlussqualitäten hat für Basel in 85 Meisterschaftsspielen 31 Tore erzielt und fühlt sich eigentlich in Basel wohl. Bessere sportliche Möglichkeiten und ein Jahresgehalt von über zwei Millionen Franken locken Delgado aber von Basel weg. arkadaslar baselle ilgili haberleri veren bi sitesden alinmistir...tabi tam olarak ceviremedim ama en ciddi teklif veren besiktasin anlastigini yaziyo heralde... |
Delgado Yarin Imzaliyor Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarla istediği Basel takımının oyun kurucusu Delgado ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetiminin aradaki pürüzleri ortadan kaldırdığı ve bu oyuncuyla yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi.. Delgado ile görüşmelerini sürdüren yönetimin oyuncuyla anlaştıktan sonra, bonservis konusunda oyuncunun kulübü Basel ile de her konuda anlaştı.. Yapılan görüşmelerin ardından yarın sabah saatlerinde Asbaşkan Murat Aksu, Dış İlişkiler sorumlusu Erdil Arpacı ve Menajer Ceylan Çalışkan İsviçre'ye geçerek, önce Basel kulübüne taahhüt edilen 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelini yatıracak, ardından da Delgado'ya 3 yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalattıracak.. MARATON.COM.TR |
murcielago kusura bakma senin bu haberi yayinladigini goremedim..o yuzden bende ayni msji yazmisim... |
Alıntı:
|
Ne yazarsalar yazsinlar. Hala görmeden inanmam. Imzayi caksin ozaman inanirim. Cok haberler yazdilar simdiye kadar hepisi fos cikti. |
Alıntı:
http://www.tekno-logic.net/modules/F...lappingani.gifhttp://www.tekno-logic.net/modules/F...lappingani.gifhttp://www.tekno-logic.net/modules/F...icon_halay.gif http://www.tekno-logic.net/modules/F...lappingani.gif |
ulan avrupa basını sarsıldı bee :D |
Alıntı:
kaynak : COK SAGLAM :D :D |
"Beşiktaş, Delgado'nun bonservisine 1.5 milyon dolar verirken Basel 2 milyon dolar istedi. " nereden nereye? yanlış politikalarla bu kadar (5-2=3milyon dolar) fark verdik. 6000 kombine parası baselin oyunlarına gitti. inşallah delgado için değer. |
Artik kombine alip besiktasa destek vermeliyiz |
yonetim 25 bin kombine bekliyormus |
| Türkiye`de Saat: 05:19 . |