![]() |
az kaldı yrn ömür gün bizim... |
http://www.bugun.com.tr/resim/besiktas310506.JPG DELGADO BEŞİKTAŞ’TA Tümer ayrıldı, Kartal gaza bastı. Siyah-Beyazlılar, Arjantinli Delgado’nun işini bitirdi. Basel’le 3 milyon euroya anlaşma sağlandı... Golcünün yarın veya cuma geleceği açıklandı. Transferin en hızlı takımı Beşiktaş'a Tümer'in gidişi ayrı bir hareketlilik getirdi. Hiç hesapta olmayan bir durumla karşılaşan Siyah-Beyazlılar bunu çok önemli bir yıldızı alarak telafi etmek için geri sayıma geçti ve Basel’de oynayan Arjantinli yıldız Delgado’nun işini bitirdi. Kulübüne 3 milyon euro bonservis ücreti verileceği ve Delgado’nun yarın veya cuma günü İstanbul’a geleceği açıklandı |
Delgado cuma günü %80 imzalıyor.. Delgado cuma günü %80 imzalıyor.. Beşiktaş'ın, Basel'de forma giyen Arjantinli futbolcu Matias Delgado'nun transferini imza aşamasına getirdiği öğrenildi.. Hem futbolcu hem de kulübüyle her konuda anlaşan siyah beyazlı yönetimin Delgado'ya cuma günü imza attırmayı planladığı da öğrenildi.. Transferin büyük ölçüde bittiği, bir aksilik çıkmaması durumunda Delgado'nun bu hafta İstanbul'a gelip, cuma günü imza atacağı öğrenildi.. http://www.ajansspor.com/haber/145079 |
çok teknik ve hızlı. 10 numaramız olacak. inşallah karakteride sağlamdır. |
acıkcası bana delgadoyu alamıyacaz gibi geliyor olay cok uzadı yani adamlar 5 milyon istio biz 4 verioz yani o zaman 1 milyon daha artıralım adam hemen gelsin ole deil mi yani arkadaslar |
Dikat!Dikat!Delgado Elden gidiyor! arkadaslar biraz arastirdim basel sitelerinde gezdim delgadoyu isteyen takim cok iste size söyledigim takimlar Stade Rennes, Wolfsburg bu iki takimdan bir ciddi sekilde delgadoyla ilgileniyorlarmis hatta anlasmak üzereler yani dikat dikat saygilarimla |
kaynak belirtirmisiniz.. |
evet bi kaynak ver arkadaşım basında bugün yarın delgado gelcek diyo |
Stade Rennes, Wolfsburg kim yaa bize önprotokol imzaladı herif, takımını bekliyoruz. başkasına nasıl satacaklar? |
Yok ya Wolfsburgda Delgadoyu alicak güc nerde.... |
arkadaslar kaynaklari bulmak cok kolay daha yeni biryerde okudum dortmund da istiyormus arsenala satti oyuncunun parasiyla alacaklarmis Tomás Rosicky 15 satmislar onun parasiyla alacaklarmis alin sizede kaynak dortmund yazmiyor ama yakin bir arkadasimdan daha yeni haber aldim o söyledi http://www.4-4-2.ch/news/news-detail...ren-angeboten/ |
besiktasin almak istedigi oyuncuyu ilk basta arstirmak geerek bu besiktas herkezi kandirmasin artik karnimiz doydu ya mallar gibi tümeri kaptirdilar süper bir yalan haber yapmak istiyorlar delgadoyuda kaptirmasinlar arkadas rezil etti beni bana dedigi aynen su L.. bak sizin istedigini oyuncu dortmund la anlasmak üzereymis bende söylemesi biz siden önce alacagiz dedi bu iisler gizli yapilar besiktas gibi degil dedi yani ben daha ne söyleyim besiktas bir oyuncuyu türkiye getirmediktten sonra ben inanmam arkadaslar sagilarimla |
paylaşım için teşekkürler. yönetim hakkında biraz daha düzgün konuşalım.. en nihayetinde beşiktaşı yöneten kişeler.. |
tamamda kardes haklisin dogru söylüyorsunda ben artik birsey beklemiyorum ya delgadoyuda dortmunda kaptiracaklar sonra bunlar nasil taraftarin yüzüne bakacaklar ya ben onu anlamiyorum kardes vallaha ben besiktasa hastayim ya su tümer gittikten sonra acayip oldum hep arastiriyorum transfeer edilecek oyunculari kusura bakma bir hatta yaptiysam |
tümeri mallar gibi kaptırdılar demişsin.yönetimin hatası mutlaka vardır ama tümerin kanı bozukmuş yönetim napsın.arkadaşına selam söyle |
ya ama cok hata yaptilar ama neyse benim tek istedigim bu oyuncu gelsin ya schweiz da yani isvicrede yilin futbolcusu secilmis cok takim istiyor besiktas elini cabuk tutmassa kacar |
Alıntı:
|
alin size bir habeer daha Gerüchte Primera Division Der spanische Spitzenklub Deportivo La Coruna dürfte ins Rennen um den argentinischen Spielmacher des FC Basel mitmischen. Der 23-jährige Matias Delgado hat nach dem FC Nantes und Red Bull Salzburg nun einen grossen Klub auf sich aufmerksam gemacht. Der spanische Tabellensechste aus La Coruna ist scharf auf den Argentinier.Österreichische Medien sind der Meinung, dass Red Bull Salzburg im Rennen um Delgado nur gegen La Coruna Probleme kriegen könnte. |
Bence güzel bi slogan olan TÜÜ-MERT olayına SEVİNİN ARKADAŞLAR!... Evet arkadaşlar bence sevinin.Çünkü eğer bu adam (tabi adamsa) gerçek BEŞİKTAŞ'lı olsaydı böyle yapmazdı değil mi?Demek ki gerçek BEŞİKTAŞ'lı değilmiş.Bu takımın, gerçek BEŞİKTAŞ'lılara, adam gibi ADAM'lara ihtiyacı var.Sanırım siz de düşüncelerime hak veriyorsunuz.Böyle şahsiyetler takımda olursa o takımım vay haline.Çünkü gördüğümüz gibi 3 kuruşa satmaya kalkarlar.kardeş takım olarak kabul ettiğim gs süper kupayı ve daha da önemlisi UEFA kupasını aldı değil mi?Hangi futbolcularla aldı...Hepimiz gördük...Adamlar gerçek gsliydiler.Takımlarına gönülden bağlanmışlar, inanmışlarki ve bu kupayı aldılar.Eğer bizim takımda daha da varsa bunun gibi 3 kuruş etmez adamlar onlar temizlensin işte o zaman görün gerçek BEŞİKTAŞ'ı.ALLAH'ın izniyle kimse önümüze geçemeyecektir.Bunlar benim nacizane düşüncelerim.Karşı çıkanlar elbet olacaktır.Fakat düşüncelerimi eleştiriken yanlış olduğum konularda lütfen saygılı olmaya özen gösterelim.Zaten BEŞİKTAŞ'lı adam küfretmez...(Ayrıca forumda ilk mesajım..İnşallah yanlışlarım olmamıştır) |
Tümer gittiiğinde olmadı tümerin satıcılığına verdik ama bu kadar umutlandırıp transferi başka takım bitirirse inönü başkanın başına yıkılır...Forever Beşiktaş with Delagado =))) |
arkadaslar delgado ile ilgili konulari buraya yazin lütfen saygilarimla |
DELGADO ya bitti gözüyle bakılıyor endişeye gerek yok... |
tümeri nereye kaptırdılar.. adama kaptanlığı vardiler.. tümer beklemek istiyodu avr. için ona süre verdiler, o da iyi niyeti kullandı. beşiktaşın kaptanıysan dikkat etceksin.. bence bunun adı kaptırmak diil.. yönetim bırakana kadr destek olmak gerekir.. yoksa bu tkm ne sadece futbolcularla ne sadece taraftarla geldi bu günlere.. adam havaalanına inene kdr aldık demicem ben. hiç belli olmas.. |
delgado okadar basit kulüplere gıtmez hem wolsburg kumede kalma mucadelesi veren bi ekip delgado oteki takımlarda besiktas kadar büyük takım değiller |
Eeeeee Alıntı:
|
delgado super bir futbolcu bizde iş yapar |
Delgado Için Radyolarda Falan Perşembe Gelio Demişler Ne Kadra Doğru Bilemem Tabii,ama Eli Kulağinda.. |
delgado bizimdir okadar |
kardes sana sadece kisaca söyleyim fc nantes , Red Bull Salzburg , Deportivo La Coruna transfer etmek icin harekete gecmisler yani bu transfer kolay gecmiyecek nantesde büyük bir bütce ayirmis bu transfer icin ve kesin almak istiyorlarmis red bull salzburg zaten baselin rek takipcisi adamlarin en iyi oyuncusunu almak istiyor. la carunada yeni oyunkurucusu ariyorlar |
bügünku okudugum haber arkadaslar buyurun Delgado'ya doğum engeli Beşiktaş'ın her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli futbolcu Delgado'nun neden hala imza atmadığı ortaya çıktı. Kulübü ile pazarlıkları sürdüren Beşiktaş'ın elini kolunu bağlayan bugünlerde dünyaya gelmesi beklenen küçük Delgado. Eşi en geç 10 gün içinde doğum yapacağı için yanından ayrılmayan Delgado'nun bu nedenle İsviçre'ye gelmesi gecikiyor ve kulübü ile yapacağına dair Beşiktaş'a söz verdiği pazarlık erteleniyor. Delgado'nun eşi doğum yapınca Beşiktaş'ın da transferi resmileşecek. yani anlayacaginiz yönetim okadar sikiya almiyor bu oyuncuda gider |
burda doğursa olmuo mu?? :P |
önemli topçu ama süper bi yetenek değil. çok süper bi oyuncu olsa milli takıma çağrılırdı. ama türkiye liginde iş yapar. |
Flaş ! Flaş ! Flaş! Delgado Beşiktaşimiza Hayirli Olsun Delgado cuma günü %80 imzalıyor.. Beşiktaş'ın, Basel'de forma giyen Arjantinli futbolcu Matias Delgado'nun transferini imza aşamasına getirdiği öğrenildi.. Hem futbolcu hem de kulübüyle her konuda anlaşan siyah beyazlı yönetimin Delgado'ya cuma günü imza attırmayı planladığı da öğrenildi.. Transferin büyük ölçüde bittiği, bir aksilik çıkmaması durumunda Delgado'nun bu gün İstanbul'a gelip, cuma günü imza atacağı öğrenildi.. kaynak : www.ajanspor.com |
güzeL bi tRansfeR bencee , hayıRLı oLsun cümLemize ... |
Ya Konu SabİtlenmİŞ Bİde Delgado BeŞİktaŞta YazilmiŞ Bende Bİ GelİŞme Oldu Sandim Hala Durum AyniymiŞ |
arkadaşlar beşiktaşımıza hayırlı ve ugurlu olsun nasıl başlarsa öyle gider delgado kaliteli ve iyi bir futbolcu işallah geriside böyle gelir |
iNŞALLAH Bİ AN ÖNCE GELİR VE İMZALAR ARTIK BU ARAL<AR KENDİ FUTBOLCULARIMIZA TOĞUNLAŞMAMIZ GEREKİYO.. |
Arkadaslar En Iyisi Beklemek Ve GÖrmek Baska Sansimiz Yok Maleseff Bekliyecegiz Yani |
ıasllah dogrudur delgado ronaldınho kadar bı yetenek karatalımıza cok seyler katar tarftarı costurur ıbne dansoz tumer dansoz kulub basakanını buldu ıkısıde dansoz bırı satıyo donuyo bııde bırakcam dıyıp dıyıp karı gıbı donuyo bırbırleını ıyı buldular hayırlı olsun SERKONLU KARTALLAR |
super bi teyenek de super bi transfer de .. tabi bitirilirse.. ortada kleberson-delgado onlerinde nobre-guleç solda gilberto sagda mehmet topuz olabilirse kadro resmen OHA demek lazım |
| Türkiye`de Saat: 22:43 . |