![]() |
ben artık bu yönetimin işilerinden sıkılmaya başladım...Bitirin şu DELGADO nun işini sonra store da oluşan kuyruğa bakın...Adam kartalımızı uçuracak 4-5 sene taşıyacak belkide ii bi miktara satacaız kapasiteli bi futbolcuu hadi artık yönetim lütfen... |
kardeş bu golü nezaman atmış acaba merak ettim |
Soğuk savaş Beşiktaş, Delgado'yla her konuda anlaştı. Basel ise "Ne koparsam kârdır" diyor, Kartal temkinli. BEŞİKTAŞ yönetimi ile Basel arasında adeta soğuk savaş yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, her konuda anlaştıkları Arjantinli yıldız Delgado konusunda Basel'li yöneticilerle ortak bir noktada buluşmaya uğraşıyor. ANCAK İsviçreli yetkililer, Delgado ile 3 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş'tan bonservis bedeli olarak uçuk rakamlar isteyerek, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D"Ne koparsam kârdır" diye düşünüyor. Siyah-beyazlılar ise aceleci davranmıyor kaynak:fotomac |
Öncelikle herseke merhaba demek istiyorum. Zira bu benim ilk mesajım. Arkadaşlar sizce biz yeni sezonda bu zihniyetle sondan kaçıncı oluruz. Lig bitsinde yeni transferlerimizi yapalım diye bekledik. ama şu ana kadar yapılan transferlerin hiçbirisi bana yeni sezonda bi başarı elde edebileceğimiz hissini vermiyor. |
bu adami alamazlar benden söylemesi biz nobre felan idare edecez artik:D |
Delgado iyi Futbolcu ama fiyati yüksek alamazlar onun icin fazla heveslenmiyelim delgadonun pesinden baska takimlarda kosuyo hayirlisi olsun insallah alabiliriz |
abi 3 milyon euro ya bu iş bitecek ancak basel oyalıyor anasını satim ya |
Delgado tamam bi geliyo bi gelmiyo iş arap sacına döndü ya:eek: |
yok kardesım kesın dıye bırsey yok hatta kesınblesmeye dogru gıden yonetımın fazla malıyetı yuzunden delgadodan vaz gececegı |
Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu ancak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı. |
istikrarsizsa gelmemesi daha iyi zaten iki sezondur ne cekiyorsak bu istikrarsiz oyunculardan cekiyoruz. |
Önce bu takıma bi abi alınsın takımı toparlıyacak takım içi arkadaşlığı sağlıyacak |
adaşlar ne istikrarsızı yaa lütfen...UEFA kupası maçlarını izleyin adam tek başına sırtladı götürdüü basel i...İstikrarsızmışş Sergeni ne için sevioruz istikrarlı olduğu için mi adam çıkıo maçı alıo 15 dakikada playmaker dediğimizde böle olur zaten bi maçta 3 pas atar 2 si gol olur orta yapar budur...Hem hamal topçu hem kilit oyuncu zor bulunur...Bence DELGADO besiktasımız için biçilmiş kaftan bizi de uefa da taşır ve Nobre nin performansını ikiye katlar buna inanıyorum...Yönetim elini çabuk tut kaçırma DELGADO yu.... |
'LATİN RÜZGARI ESEBİLİR' SABAH'a konuşan Murat Aksu, "Wigan'a Roberts için ilk etapta 1 milyon pound önerdik ama kabul edilmedi. Benim görüşüm, bu işi 1.5 milyon pounda bitirebiliriz. Maliyetler birbirine yakın. Ancak bizi düşündüren başka konular var. Takımı gençleştirmeye çalışıyoruz. Bobo 21 yaşında, Roberts 28 yaşında. Bobo bizimle olduğu 5 aylık sürede uyum sağladı. Roberts gelirse bir anda adapte olamayabilir. Ayrıca Kleberson-Nobre ve Delgado ile takımda Latin Amerika havası var. Bunlar Bobo'yu bir adım öne geçiriyor" dedi. |
Delgado 5 gün içinde bitecek Arjantinli yıldız için Basel'le pazarlığı sürdüren Kartal, transferi bu hafta noktalayacak. Beşiktaş'ın 1.2 milyon euro vererek 3 yıllık anlaşma sağladığı Arjantinli Matias Delgado için kulübü Basel'le kıran kırana pazarlık sürüyor. Basel'in, sözleşmesi süren orta alan oyuncusunu vermek istemediği, Beşiktaş'ın ise 1 milyon eurodan başladığı pazarlıkta en son 2 milyon euroya kadar çıktığı öğrenildi. Siyahbeyazlı ekibin bu transferi 5 gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracağı da gelen haberler arasında. |
delgadonun bonservisi 4 olmuş nantese gidiyo |
Murat Aksu, "Wigan'a Roberts için ilk etapta 1 milyon pound önerdik ama kabul edilmedi. Benim görüşüm, bu işi 1.5 milyon pounda bitirebiliriz. Maliyetler birbirine yakın. Ancak bizi düşündüren başka konular var. Takımı gençleştirmeye çalışıyoruz. Bobo 21 yaşında, Roberts 28 yaşında. Bobo bizimle olduğu 5 aylık sürede uyum sağladı. Roberts gelirse bir anda adapte olamayabilir. Ayrıca Kleberson-Nobre ve Delgado ile takımda Latin Amerika havası var. Bunlar Bobo'yu bir adım öne geçiriyor" dedi. yani heran delgado transferide bitebilir |
Alıntı:
tabiki söylemicekti... |
Delgado Transferi Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu anacak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı |
doğrudr ama bu sene çok küçük maçlar kaybettik(rize,antep,konya vs..)hiç olmazsa küçük maçları kazandırsın bize bence delgado alınsın yanına bir de büyük maç kazandıracak bir adam daha alınsın!!! |
bence alınsın hem tümerde kalıyo bizim sorunumuz büyük maçlar deyil küçük maçlar |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu konuları kapatalım kalabalık oluyor.Bu adam olumsuz bence olmuyacak |
bencede olmayacak gibi ama bugün ve goool de izledim sinan engin çok övüyo sergenin 2 ayağınıda kullananı diyo umarım gelir |
Delgado sancısı BEŞİKTAŞ'ın transferini bitirmeye çalıştığı Delgado için Basel, 6 milyon dolar istiyor. Beşiktaş da bu sorunu çözemeyince Tümer'e çağrı yaptı. *** Tümer ısrarı Basel, Delgado için 6 milyon euro isteyince, Tümer'in askerlik işini çözme çabaları arttı. Parayı çok buldular Beşiktaş'ta Arjantinli Delgado'- nun transferi zora girince, Tümer kıymete bindi. Askerlik sorunu nedeniyle Avrupa'da bir takıma gitmek isteyen yıldızın yerine Delgado ile anlaşan yönetim, Basel 6 milyon euro isteyince, Tümer'e 'bekle' dedi. Delgado için bu parayı çok bulan siyah-beyazlılar, milli yıldızın askerlik sorununu http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dçözme işine hız verdi. Delgado: Bırakın beni 33 yaşındaki Tümer, yürürlükteki yasa değişmezse askere alınacak. Genelkurmay yetkilileri ile görüşen Beşiktaş, askerlik yaşının 35'e çıkarılması için uğraşıyor. Tümer'in sorunu çözülürse, Delgado için de Basel'e karşı 'tok alıcı' durumuna geçilecek. Bu arada Arjantinli, Basel'e, "İşi yokuşa sürmeyin" diye baskı yapıyor. kaynak:fotomaç |
Delgado'dan Basel'e: İşi yokuşa sürmeyin Arjantinli oyuncu, 1 milyon dolar için direten Basel'e kendisini bırakması yönünde baskı yapıyor. BEŞİKTAŞ'IN yıllığı 1.5 milyon dolardan 3 yıllık anlaşmaya vardığı Delgado, attığı imzanın geçerli olması için Basel ile siyah-beyazlıların el sıkışmasını bekliyor. Arjantinli orta saha oyuncusu, Basel'in pazarlıkta fazla ısrarcı olmaması için de İsviçre takımına baskı yaptığı öğrenildi. Delgado'nun yöneticilerine "İşi yokuşa sürmeyin. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği öğrenildi. Basel ile Beşiktaş'ın Delgado'da 1 milyon dolarlık fark nedeniyle anlaşamadığı ileri sürüldü kaynak:sabah |
Genelkurmay yetkilileri ile görüşen Beşiktaş, askerlik yaşının 35'e çıkarılması için uğraşıyor fotomaç yine işin suyunu çıkardı... hangi yetkili ile görüşüyormuş BJK ? töbe töbe...... :mad: |
abi alınsın şu delgado tam adam gibi bi transfer yapılcak diyoruz gene elden kaçıyo versinler ne istiyosa basel bu adam için değer ya alla alla ne gereği var inadın Tümer le ikisinin nası oynayabilceğini şimdiden tahmin ediyorum kombine bile alınır valla izlemek için hadi yönetim utandır bizi |
Transfere 30 milyon euro ayırdık diyolar hala ekonomik futbolcu peşindeyiz bastırın 6 milyon euroyu alın şu adamı ( tabi o kadar ederse) bastırın 8 milyon euroyu alın cisseyi taraftarı oyalamayın |
Alıntı:
|
abi adam 30 milyon euron varsa böle fiyatları düşünmezsin mantığıyla sölüyo heralde yanılmıyosam ben de aynı mantıkla düşünmüştüm madem 30 milyon euron var alıcağın şurda 3 oyuncu var bi oyuncuya 20 milyon euro vermeyeceğiğmize göre 6 milyon euro 30 un içinde normal sayılır delgado gibi futbolcu için hele çok iyi ilerde daha fazlaya satabiliriz merak etmeyin. |
Alıntı:
|
tamm be birader biz de farklı şey söylemiyoruz gidip kily gonzalez e bayılsınlar demiyoz ya o parayı delgado için verilcek 6 milyon euro çar çur değildir inşallah senin mantığındadır yönetim düşürebildiği kadar düşürüp gelen noktada acımadan parayı verirler inşallah ama 6 milyon euro vermeyiz diyip bu adamı kaçırırlarsa yazık |
ben olsam yönetimin yerinde ailton+2 milyon verelim bitirelim bu işi ayrıca ailtona hayır diyemezler :) |
bu adamı alamazsa yönetim kimi alacak acaba? kardeşim madem oyuncu hakkaten iyi alın işte. |
yeni ligtv de verdi... tigana yönetime sampiyon olmak istiyorsak mecbur almaliyiz demis.. 6 milyon dolar istiyorlarmis bizimkiler 3 verlim diyormus |
bencede alınmalı takımda oyunu yönlendirecek bi beyin kalmadı sergen gitti tümerde belirsiz |
Sergen Yalçın’ın yollanması, Tümer Metin’in durumunun henüz netlik kazanmaması, Beşiktaş’ı orta saha arayışlarına itmişti. Kartal’ın ‘10 numara’ adayları belli: Mattias Delgado ve Marceo Gallardo... Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan Basel, 4.5 milyon Euro’ya indi. Siyah-Beyazlılar ise 3 milyon Euro’ya çıktı. ‘Okey’i alınan Arjantinli yıldızın da baskı yaptığı İsviçreliler’in fiyatı aşağıya çekmesi kesin gibi. Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan da, “Futbolcudan yana bir sorun yok. Bonservis konusu da bu hafta içi çözülür” dedi. Tigana’nın önerdiği Gallardo için de temaslar sürüyor. Kulübü River Plate, 30 yaşındaki Arjantinli’ye 4 milyon dolar istiyor. |
inşallah en kısa sürede transfer gerçekleşir... |
Bırak beni Basel http://www.stargazete.com/resimler/s...052006/s08.jpgBeşiktaş’la söz kesen Arjantinli yıldız Delgado, kulübüne ültimatom verdi Siyah-Beyazlı kulübün 2. Başkanı Murat Aksu’nun yıllık 1.5 milyon dolar teklif edip anlaşmaya vardığı genç oyuncu İsviçre ekibinden kendisine izin vermesini istedi.. Beşiktaşlılar, bonservis için 5 milyon euro talep eden Basel’i 3.5 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor AKSU İŞİ BİTİRDİ! BEŞİKTAŞ Delgado’yu, Arjantinli yıldız da Siyah-Beyazlı takımı istiyor... İkinci Başkan Murat Aksu, Basel’de forma giyen 23 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1.5 milyon dolar karşılığında uzlaşmaya vardı. Ancak kulübü Basel’in istediği yüksek bonservis bedeli, Delgado’nun transferin hemen bitmesine engel oluşturuyor. KULÜBE REST ÇEKTİ KARTAL’IN yöneticileri İsviçre ekibini ikna için çaba sarfederken, Matias Emilio Delgado devreye girip kulübünden gitmek için izin istedi. Basel ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın kulübüne ‘Ben Beşiktaş’ı istiyorum. Bu transferi daha da zorlaştırmayın. Lütfen önümü açın’ dediği ifade edeldi. ‘PARAGÖZ’ BASEL BASEL, 15 Aralık 1982 doğumlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın ise daha önce önerdikleri 2.5 milyon eurodan, 3 milyon euroya yüksekldikleri belirtildi. Kartal’ın 3.5 milyon euro vermeye de razı olduğu ve Delgado’nun transferini bitirmeye kararlı olduğu kaydedildi. l Gökhan KILINÇER |
| Türkiye`de Saat: 17:28 . |