![]() |
Delgado-Kleberson-wiltord-Cisse-Frey-Geremi bu isimlerden en az 4 tanesi gelirse çok süper olur artık bizi kimse tutamaz :rolleyes: |
buda youla gibi çıkmasında hiç oynarken izlemedim ama görecez |
beyler delgado ısabetlı ama oynarsa |
Beşiktaş'ta Delgado sesleri Fransız hoca, "Yönetim önerdi, izlettirdim. Çok iyi bir lider. Beşiktaş'a güç katacak" dedi. *** Güçlendik Beşiktaş'ın Fransız hocası, yönetimin 3 yıllık ön sözleşmeye imza attırdığı Basel'de oynayan Arjantinli yıldız Delgado'nun transferini "Ofisimi mi dinliyorsunuz" diyerek doğrularken, siyah-beyazlı takıma büyük güç katacağını söyledi. Tigana, "Delgado, yönetimin önerisiydi. Araştırdım, izlettirdim. Çok iyi bir orta saha oyuncusu, alın dedim" diyerek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DArjantinli yıdızı istediğini ifade etti. BİR SANTFOR ALMALIYIZ Delgado'ya 1.2 milyon euro'dan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığı sürdürüyor. Bu arada Tigana, yönetimden her şartta kaliteli bir santrfora ihtiyacı olduğunu yineledi. Fransız hoca, "Bobo kalsa da bir santrfor gerekli. Rakiplerimizle mücadele etmemiz için bu şart. Bu yüzden benim her maçta sahaya süreceğim, ilerde çok iyi bir isme ihtiyacım var" dedi. Fatih DOĞAN |
coğunuz baselde oynuyo die küçümsemeyinm delgadoyu...beşiktaş son yılların en büyük transferini gerceklerştirmak üzere ..unutmayınki pancuyu da 100.yılımızda kimse tanımıyodu ama bizi şampiyon yaptı pancuu...delgado pancudan en az 10 gömlek üstün göreceksiniz bakın seneye türkiyeyi ayyağa kaldıracak bu oyuncu idda ediyorum... |
hepimize hayırlı uğurlu olsun yalnız tigana güzel cevap vermiş benim ofisimimi dinliyorsunuz :D |
babalar bu adam inşallah iyi çıkar iyi bir 10 numarayla ve iyi forvetle ( kesin cisse olmalı) çok gol atarız rakipleri kendi sahalarından çıkarmayız |
arkadaşlar ayrıca tigananın ortasahaya düşündüğü başka bir isim daha var pascal Feunduno ! |
Delgado %99 Bitti... Tigana, "Delgado güç katar" Tigana, Arjantinli futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağını söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın 3 yıllık ön sözleşme imzaladığı Arjantinli Delgado için Tigana, "Yönetim ismini bana önerdi. Ben de araştırdım ve kasetlerini izledim. İyi bir orta saha oyuncusu" diye konuştu. Basel'de forma giyen yıldız futbolcu için Tigana önce "Ofisimi mi dinliyorsunuz? diye espri yaptı sonra da şunları söyledi: "Delgado'nın bize yararlı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bu transferi bitirmesini bekliyorum. Takip ettiğimiz başka futbolcular da var" Delgado'ya 1.2 milyon eurodan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığını sürdürüyor. |
bazı arkadaşlar çok iyi çıkarsa 20-30 milyon usd ye satarız filan diyolar. ya avrupada başarılı olmadan futbolcu satmakta neyin nesi? artık biz avrupaya oynayan takım hüviyetinde olmalıyız. şu gençlerbirliği zihniyetinden kurtulun lütfen |
feindouno ve bunu pek bilmiyorum |
anlatılanlara bakılırsa bu adamda iş var. bakalım bizim takımda tutunabilecekmi? |
1% ne oluyor peki |
feindouno falan alınması |
tutar götürür bu herif bizi alex ten daha iyi sallıo abartıo diyeceksiniz gelince görürsünüz çünkü hem teknik hem yaşı genç hemde çok koşuo |
%1 i karıştırma |
tek korkum ARJANTİN li olması ve uyum sorunun olabileceği ihtimali... |
İnŞ Sorun Morun Yasamaz Bu Saatten Sora Sorun Cekemeyİz |
iyi oyuncu hayırlı olsun |
Delgado güç katar Tigana, Arjantinli futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağını söyledi. Beşiktaş'ın 3 yıllık ön sözleşme imzaladığı Arjantinli Delgado için Tigana, "Yönetim ismini bana önerdi. Ben de araştırdım ve kasetlerini izledim. İyi bir orta saha oyuncusu" diye konuştu. Basel'de forma giyen yıldız futbolcu için Tigana önce "Ofisimi mi dinliyorsunuz? diye espri yaptı sonra da şunları söyledi: "Delgado'nın bize yararlı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bu transferi bitirmesini bekliyorum. Takip ettiğimiz başka futbolcular da var" Delgado'ya 1.2 milyon eurodan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığını sürdürüyor. |
delgado müthiş bi transfer...maya tutarsa eğer idda ediyorum türkiyeyi ayağa kaldırır... |
%1 bizi bulur :D:D:D |
bize iyi oynayan adam lazım adam iyiyse sorun yok bu işi ticaret gibi görmemeliyiz bence... |
sinan engini dinleselerdi delgado ile ribery geçen sene beşiktaşın fulbolcu çoktan olacaktı |
Alıntı:
|
Torer bunu fotomac gaztesinden okuduysan yüzde yüz yanlisdir. |
lütfen var olan konuyu bir daha açmayın |
Alıntı:
|
cisse oynarsa bizim iş yatar gibi gözüküyo işşallah oynamaz... |
delgado yu bende tanımıyorum ama youla dan kurtulduysak yeter ya .inş.haber dogrudur da kurtulmusuzdur su adamdan... |
iyi olmus ya su youladan kurtulduk a.ben ona daha çok seviniyom. |
Alıntı:
Yönetim futbolcu öneriyorsa,geçen senden farkımız kalmayabilir. Çünkü işler ters giderse Tigana ya kıvıracak açık kapı kalacak. "istediklerim alınmadı ,onların istediklerin almak zorunda kalmıştım" deme şansı doğacaktır. ayrıca Bu Tigana hala niye sessizki ;yabancı olarak önerdiği ve ısrarla takip ettiği oyuncular yokmu. |
bu oyuncunun bonservisine yarı yarıya zam yapmış basel. |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifUyanık Basel Yıllık 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado'nun kulübü Basel, bonservis bedelini 3 milyon dolara çıkarttı. YÜZDE 50 ZAMLANDI Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Matias Delgado'nun kulübü Basel, Arjantinli oyuncunun bonservis bedeline bir anda yüzde 50 zam yaptı. Tigana'nın onayıyla yılda 1.3 milyon dolardan 3 yıllık anlaşılan Delgado için İsviçre ekibi Basel, 2 milyon dolar istemişti. MASADA ÇÖZERİZ Beşiktaş http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyönetimi ise bu konuda Basel'li yetkililerle yaptığı görüşmede, "Delgado'yu istiyoruz. Makul bir oranda artış olabilir ama bu kadar artışı da kabul etmeyiz" derken, İsviçrelilerin de "Masaya oturup bu işi karşılıklı çözebiliriz" yanıtını verdikledi öğrenildi. kaynak:fotomaç |
Delgado için.... ya arkadaşlar bu transferi sabırsızlıkla bekliyom ama ne kadar doğru bi haber inşallah alırız gerçekten doğru bi habermi şahsen ben araştırma yaptım internette her İki ayağınıda kullanan üstelik koşan bi orta saha oyuncusu runje yi aldık tamam baki yide aldık o da tamam fahriyide burakta tamam da yani demek istediğim bu haber doğrumu anlaştıkmı delgadoyla ben hiç izlemedim çünkü keşke haberim olsa idi uefa maçlarında takip ederdim.... |
tamam diyorduk ama adamlar fiyatı yükseltti.. |
artık alırlar heralde çünkü her konuda anlaşılmış bi para kalmış onada makul bişi bulurlar işşalllah |
nobre nolcak delgado geliosa |
abi delgado 10 numara süper ara pasları ve frikikleri ile dikkat çekiyor koşan bir 10 numara ayrıca alexten fln 10 katt üstün nobre forvette olacğaına göre çok gol atacağız anlaşılan ! |
Youla 1.6 Milyon Dolara Gitti 1.2 Milyon Dolara Alinmişti Carew Den Sonra Para Kazandiran 2. Yabancimiz Oldu.ayrica Delgado Mükemmel Bir Oyuncu Eğer Uyum Sorunu Yaşamazsa çok Faydali Olacaktir Takimimiza |
| Türkiye`de Saat: 01:58 . |