![]() |
bu adam gelirse fbliler alexte kimmiş diecek bilmeyenlere sölemesi yaş 26 bide kaç sene oynar 10 numarada yönetim nassı oldu da böle birini aldı hayret |
yanlış biliosun koçum fiyatı düşük çünkü seneye sözleşmesi bitio delgado kadar kaliteli yabancı bul bjk a getirebiliomusun bakalım adam yıldıray emre kadar iyi hatta ayakları daha kıvrak serbest vuruş kaçırmıo hemde arjantinli |
not sinan engin in tavsiyesi üzerine alınmıştır |
Alıntı:
|
bencede bu haber gerçek...inş bi faydası olur..bisim takıma gelen kendini kaybedio..inş. bu sağlam çıkar... |
bir bilgi daha basel de oynadığı süre içersinde 2 senede sadece 7 sarı kart görmüş kırmızı kart yok kariyerinde |
Dogru Olursa Ii Olur Bu Adami Begeniodum Zaten Ama Fotospor Yazdi Ise Balondur |
Yani Simdi Kesin Gelio Mu Ya? |
ama bu oyuncunu yasi 26 deyil 23 herhalde onlar yalnis yazmislar |
83 macta 30 gol orta saha oyuncusu iyi adama benziyor hayirlisi allahdan |
bizim golcülerden daha fazla gol atmış demekki 20-30 milyon euroya satabiliriz tabi uefada kendini kanıtlayabilirse |
delgado ,wiltord ve frey imzaladığına göre 4 yabancı belli kleberson bizde cisse ve geremi imzaya kalmış bu hafta 3 tr'ye gelcek öbürleri haziran civarı gelir |
Youladan Kurtulduk Bu En Büyük Mutluluk |
fblilere en iyi cevap alex 29 delgado 23 hemde daha kaliteli cisse 23 anelka 28bi tane burdan luciano 30 geremi 26 burdan bir tane kleb 24 aurelio 28 nobre 27 wiltord 31 ama kalite farkı (frey 23 appiah 24 bu pek karşılaştırılmaz ama yaş ortalaması seneye çok düşük olcak) |
Nerden biliyorsun, fanatik mi soyledi? Delgado gelirse iyi olur, istatistiklere gore iyi oynuyor, ayrica fiyati da son derece ucuz. |
hadi hayirli traslar |
helal be$ikta$'ımıza :cool: |
inşallah yarın resmi yazı yazılır. |
cisse sölemesı bıle guzel ınsallah olur ne dıyelım |
dogruysa guzel olur ah bide cisse gelse |
Alıntı:
|
juan fran içinde böyle deniliyordu, imzayı atıp sahada oynadıktan sonra yorum yapmak lazım. Maya meselesi tutar tutmaz bekleyip görmek lazım |
delgadoyo alırsak kesin söylüyorum yılın transferini yapmış oluruz adam müthiş topcu ben cok ii tanıyorum beşiktaşın mutlaka onu alması lazım başka şansı yok :D seneye şampiiyon olmak istiyorsalar ilk önce delgado daha sonrada ii bi ön libero almas lazım... |
Alıntı:
|
gelsin bakalım bu delgado nası bi topçudur merak ediyoruz. umarım yararlı biridir. |
http://www.youtube.com/watch?v=ZU0J3...asel%20delgado burda uefa kupasından bir golü var izlyebilirsiniz arkadaşlar ! |
Bu oyuncuyu biliyorum,bizim tümerin biraz daha hızlısı ve teknik bir oyuncu,tek zayıf yönü fizik olarak çok ikili mücadelelere dalmıyor,ve zayıf kalıyor...Umarım hayırlısı olur.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cisse olayı doğrumu arkadaşlar |
|
|
pires pirlo karışımı vuruyo yattara,m.zidan,ronaldinho,robinho tarzı adam geçiyo |
inş gelir ve de en önemlisi takıma uyum sağlar.. |
inş gelir ve de en önemlisi takıma uyum sağlar.. |
ben tanıyorum inşallah olur arkadaşlar sergenin mevkiinde oynuyor. Forvet arkası gol ortalaması çok yüksek. Ayrıca aynı haberi sabah gazeteside yazdı. ve geçenlerde sinan engin ve gool de daha önce alın dedeğim ancak alınmayan çok önemli bir futbolcu geliyor dedi. Geçen sene delgado ve pascalı demişti haber bence gerçek saygılar |
KARŞINIZDA DELGADO VE BASELDEKİ PERFORMANSI http://www.imagestr.com/imagestr/515...1877879232.JPG http://www.imagestr.com/imagestr/515...2383201434.JPG |
Bu Taranfer Tamam Mi Simdi? |
hadi hayırlı olsun |
valla bir sorun çıkamaz ise tamam sayılır heralde |
| Türkiye`de Saat: 14:19 . |