![]() |
Siz diyonuzki forvet Aimar e Gökhan güleç ne olcak hem tigana bu sene ferreira ile gökhanı düşünüo bence başka mevkilere adam lazım |
walla yazdığımız msj larla gelecekse delgadoya yazdığım 100 msj kadar aimarada yazmaya hazırım...hadi be koçum sende gel:) delgadonun bütün parasını ülker verdiyse bizim yönetim henüz para harcamadı demektir,,buda en az 1 süperstar alabileceğimiz anlamına gelir,,başkan 20mily dolar ayırdık demişti.. |
Yönetimin cebinde akrep var. Ülker gelip transfer yapıyor. Bu sezon Aimar, Figo, falan filan kim olursa olsun yıldız alamazlarsa istifa etsinler yeter artık 20 Haziran'da tüm transferleri bitireceğiz diyorlardı. Haziran bitti Temmuzun 20'si geldi. Yönetimden ses yok ne işe yarıyorlar acaba. |
Aimar için fran ve ailtonuda versinler belki biraz daha düşürürler fiyatı gerçi valencia ailtonu istermi bilinmez. fran olabilir ama. |
herkes yazsin mesajlarii aimar gelsinnn |
aimar gelirse uefa lig ve kupanin tamami bizim olurrr haydi destege devamm aimar içinn |
aslinda aimar gelsin diye sitede acilabilir tum sitelere gidip bu siteye girin aimar gelsin diyee isim soyada yazip gelir besiktaslilar ne dersiniz olmaz mii |
Beyler o zaman Ülkerin sitesine yazalım mesajları nede olsa bizimkiler alamıyo.Ne günlere kaldık :) rezillik diyorum başka bişey demiyorum...Zaten basket takımının ismini satmalarından belliydi.Barcelona milyon dolarlara forma reklamı almıyo.Biz ismimizi değiştiriyoruz yazıklar olsun. |
|
[quote=kakagokhan]arkadaslar bjk ile valencia nın arası cok iiii hatırlayın carew transferini yani aimara talip olursak delgado gibi bizi ugrastırmazlar enfazla 2 gunde anlasılır quote] Kutlarim seni arkadas, bunu düsünmemistim bile, bir arti daha... hakikaten olur bu is, ama derdimizi anlatabilecez mi bakalim... |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |