![]() |
A I M A R ile ilgili hersey buraya:-) konu kilitlenmiştir Arkadaslar, Delgado'yu 1300'ü askin msj'dan sonra getirebildik, haydi simdide aimar gelsin bakalim;) Haydi Ülker, haydi Ali Dogan, haydi Ali Dogan duy sesimizi!!!:D |
gelmez. vakit kaybı olur. |
Pablo AimarARG - * 03.11.1979 Größe: 170 cmGewicht: 63 kg Erfolge als Spieler: Confederations Cup: 1× Platz 2 2005 mit Argentinien UEFA-Cup: 1× Sieger 2004 mit FC Valencia Spanischer Meister : 1× Spanischer Meister 2004 mit FC Valencia Die Karriere Stationen als Vereinsspieler: LigaSaisonVereinPosition SpieleTore GelbG/RRot E: Primera División2002/2003FC ValenciaMittelfeld E: Primera División2003/2004FC ValenciaMittelfeld 254 500 E: Primera División2004/2005FC ValenciaMittelfeld 314 500 E: Primera División2005/2006FC ValenciaMittelfeld 335 300 E: Primera División2006/2007FC ValenciaMittelfeld Summe:89131300 |
18 Milyon Avro!!!!!!!!!! :eek: Daha fazla birsey yazmaya gerek yok galiba ;) |
Ali Dogan dedigse alacam diye isterse 28 milyon euro olsun. |
walla delgado icin 1300 yaptik , AIMAR icin 4300 yapalim :D gelirse cok buyuk bir transfer olur , avrupada yanki yapar |
aimar ın şuanki değeri 18 milyon değil en fazla 8 veya 10 milyon dur ! |
Alıntı:
|
bncede o kdr para degildirr inter bugun kupada oynayan riquelmeye o kdr verio aimarda bi dusus var ama genede ii adam bnce aimar yerine juninho daha ii olurdu.. |
Alıntı:
|
Allah askina, delgado'ya nasil 5 milyon verildiyse, AIMAR'a 8 milyon cokmu??? Adam daha 26-27 yasinda Kleberson aynen Delgado'da 25 galiba bu oyuncular bizi 3-5 yil tasir!!! |
tasir tasimasina da bakalim para cikacakmi |
ben olsam aimari nobre ile forvette oynatirdim , delgadoyu bu ikisinin arkasinda |
dedikya, ali dogan eger dediyse sözünü yerine getirsin;-) |
delgado alındı aynı mevkide oynuyorlar almazlar boşa hayall,alabilselerdi aimarı heralde delgadoyla uğraşmazdık |
ya arkadaş delgadonun mevkisinde oynuyor bu adam ne yapacan daha alıpta. daha bize forvet lazım orta sahada savaşaçak adam lazım ön libero gibi sol kanat gibi adam lazım ne diye aimar diye topic açarsın anlamadımki. biraz gerçekçi olalım. Hem aimar 2 sezondur ne yapıyor biliyormusun adam hastalıktan yeni çıkıyor dünya kupasında izlemiyormusun hiç adam yürüyemiyor bile. bize ön libero lazım artık sola yakın cinsinden nobreye orta yapıp gol attıracak adam lazım. Kaldı iki yabancı hakkı zaten |
ayni mevkide oynamiyorlar, oynasalar bile bizim orta sahada delgado'dan baska kim var? sergen, tümer, okan hepsi gitti, mutlaka daha oyuncu lazim. Üstelik Blackbener'in dedigi gibi aimar nobre'yle ileridede oynar |
pasadena biz ikimiz bu topici 3000 lere cikarmaliyiz nasil murcielago ve bikac kisi delgado icin cikarttilarsa ..... forza AIMAR |
Alıntı:
Aynen! KOCUM Benim:D FORZA AIMAR |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ali dogan isterse alirr o guc haydi haydi var.. aimar 25 delgado 23 yaşinda yaşlarida cok uygunn ama bn juninhoda diretiorum... |
8200 Mesaj Yazsanız Tigana İstemedikten Sonra Boş.. |
ben simdi koyuyorum |
hadi ayip olmasin, ben koydum:D |
aymar gelsin gelmesinede adam sakat vede menenjit gibi önemli bir hastalık atlattı. |
karabey, adami milli takima cagirmissa bu ülke, o sakatlik bitmis demektir bence, yoksa arjantin gibi bir ülke, yani rahatlikla 3 takim bile cikarabilecek bir ülke iyilesmemis oyuncuyu takima almaz |
bende koydum avatari , ben google dan bunu bulabildim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ver bende onu kullaniyim :D |
Alıntı:
zaten sakatlik gecirmeseydi, dedigin gibi suan maradona seviyesinde bile olabilirdi, ozaman degil biz, chelsea bile zor alirdi. Bu sartlar altinda hayatta kacirilmamasi gereken bir oyuncu. |
Alıntı:
|
aimar şuanda ucuz bi paraya alınabilir ve carew gibi olabilir ismi bile yeter 1-2 sene sonra büyük kulüpler bırakmaz peşimizi tabi tiganada bırakmaz aimarı tabi alınırsa ! |
Alıntı:
|
gelmez alınamaz bi oyuncu onu alacağımıza LİNCOLN gelsin |
abi sen merak etme yönetim hiç bişeyde tecrübe kazanmasa bile böyle futbolcularda çok iyi tecrübeleri var örnek carew ve kleberson ! eminim yönetim aimar gibi bir yıldız alacaktır ! kombineler ve storeler için |
Insallah alinir! |
Alıntı:
zaten ülker mülker lazim degil, yalniz forma satisi ve ürünlerden bu para cikar yaa, niye bunu düsünemiyorlar:rolleyes: !!! |
gelsinde avrupa sallanmasın. |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |