![]() |
ali dogan bizim butcemiz |
hayir merak ediyorum, pablo aimar i mi tartisiyoruz? teknigi bu kadar ustun baska kac oyuncu biliyoruz?pablo aimar A klas adam yakisir besiktasima |
arkadaşlar eğer biz ısrar edince olacaksa ki bnce olmaz die bişeyde yok çünküü zaragoza bence bizden üste bi takım deil mutlaka alınmalı...sonuna kadar destek...Hem burada bence aimar tartışılmaması gereken bi futbolcu tartışmamız bile hata adam menenjitte beyninin yarısını yitirse bile eziklere dier yarısı yeter de artar bilee merak etmeyinnn... |
hem de nasil artar , hadi arkadaslar ali dogan icin bu geceyi 100 mesaja ulastiralim |
başkan açıklama yaptıı 100. yılda ezikleri güldürmeyeceğiz gibisinden işte fırsat alalım aimar'ı hem biz gülelim onlar ağlasın biz bidaha gülelim ne güzel olr hücum hattı delgado----> aimar-nobre |
aimar gercekten muhtir futbolcu ama delgadoyu aldiktan sonra aimari alma olaziligi cok düsük ama alinsa yüz yilin transferi olur! :) |
alin aimar i |
ali doğan artık adam almaz ...dünya kupasındanb süper yıldız alacaz dedi ama delgado yu getirdi eline sağlık ...tşk |
hadi inanalim bu transfere ve getirtelim aimarii basta biz inanalim ama inanmak basarmanin yarisidir |
arkadailar iyi olur valla |
ali doğan gsyede transfer yardımı yapacakmış...ne biçim beşiktaşlı ya bu adam...fbyle birleşti gsye bize yaptığından daha fazla yardım yapacakmış |
son bir transfere ihtiyacımız var onu da bu karşılıyabilir |
nod arkadaşlar saabitlese çok iyi olacak aimar gelbizze. ali baba hadi be |
aimari cok istiyorum. arkadaslar delgado sol ayakli degilmi sol kanatta oynayamazmi. sadece fikir ama sanki olabilirmis gibi geliyor. ortada da aimar. sag kanadi genclerle yada yerli bir transferle kapariz forvete de bir yildiz daha. ne dersiniz |
aimar icin bu günlerde devreye girlimesi sart, valencia zaten onu satabilir denmis, önceki sayfalardi bir arkadas alinti yapmis avrupa'nin bir sitesinden. Yani IMKANSIZ ASLA DEGIL !!! |
1000 değil 2000000 mesaj atsakta aimar Beşiktaşa gelmez.Bosuna hayal kurmayalım bence |
Delgadoyu 1.5 ayda albilen yönetim 3 sene ugraşırsa belki alabilir aimarı |
gelirse çok ama çok güzel olur..gücümüze güç katarız evvel allah.. niye gelmesin bence anlaşılırsa koşa koşa gelir.. |
arkadaslar bjk ile valencia nın arası cok iiii hatırlayın carew transferini yani aimara talip olursak delgado gibi bizi ugrastırmazlar enfazla 2 gunde anlasılır yaww bu aimar sol kantta oynuyamazmı?????????? |
bana sankı delgado sola daha iyi gibi geliyor. aimarda ortada.süper olurrr |
Siz diyonuzki forvet Aimar e Gökhan güleç ne olcak hem tigana bu sene ferreira ile gökhanı düşünüo bence başka mevkilere adam lazım |
walla yazdığımız msj larla gelecekse delgadoya yazdığım 100 msj kadar aimarada yazmaya hazırım...hadi be koçum sende gel:) delgadonun bütün parasını ülker verdiyse bizim yönetim henüz para harcamadı demektir,,buda en az 1 süperstar alabileceğimiz anlamına gelir,,başkan 20mily dolar ayırdık demişti.. |
Yönetimin cebinde akrep var. Ülker gelip transfer yapıyor. Bu sezon Aimar, Figo, falan filan kim olursa olsun yıldız alamazlarsa istifa etsinler yeter artık 20 Haziran'da tüm transferleri bitireceğiz diyorlardı. Haziran bitti Temmuzun 20'si geldi. Yönetimden ses yok ne işe yarıyorlar acaba. |
Aimar için fran ve ailtonuda versinler belki biraz daha düşürürler fiyatı gerçi valencia ailtonu istermi bilinmez. fran olabilir ama. |
herkes yazsin mesajlarii aimar gelsinnn |
aimar gelirse uefa lig ve kupanin tamami bizim olurrr haydi destege devamm aimar içinn |
aslinda aimar gelsin diye sitede acilabilir tum sitelere gidip bu siteye girin aimar gelsin diyee isim soyada yazip gelir besiktaslilar ne dersiniz olmaz mii |
Beyler o zaman Ülkerin sitesine yazalım mesajları nede olsa bizimkiler alamıyo.Ne günlere kaldık :) rezillik diyorum başka bişey demiyorum...Zaten basket takımının ismini satmalarından belliydi.Barcelona milyon dolarlara forma reklamı almıyo.Biz ismimizi değiştiriyoruz yazıklar olsun. |
|
[quote=kakagokhan]arkadaslar bjk ile valencia nın arası cok iiii hatırlayın carew transferini yani aimara talip olursak delgado gibi bizi ugrastırmazlar enfazla 2 gunde anlasılır quote] Kutlarim seni arkadas, bunu düsünmemistim bile, bir arti daha... hakikaten olur bu is, ama derdimizi anlatabilecez mi bakalim... |
[quote=kakagokhan]arkadaslar bjk ile valencia nın arası cok iiii hatırlayın carew transferini yani aimara talip olursak delgado gibi bizi ugrastırmazlar enfazla 2 gunde anlasılır quote] kutlarim arkadas, bunu ben bile düsünemedim, harika bir ayrinti ve bir arti daha, bu is hakikaten olur, ama derdimizi anlatabilecez mi bakalim... |
Alıntı:
Arkadas bu görevi üstlenirsen süper olur, üniversite yüzünden zamanim zaten cok kisitli, ama yinede yapan olmazsa bir denerim, haydi göreyim seni! |
Aimar Valencia nın yıldızı kesinlikle bırakmazlar... |
Valencia birkac gun hafta evvel transfer listesine koymustu ve 10 milyon euro fiyat bicmisti. http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=28198 |
Alıntı:
yani böyle yoruma gerek yok. |
lecekse 1 milyon tane bile yazarız |
aimar gelsin tek başına 100.000 bin forma 30000 kombine satar |
tamam ya arkadaşlar cok ısrar ettınız gelsin bu arada takımın yas ortalaması kac oldu acaba ya tahmını |
hadi yonetim delgadoyla mutlu ettin sira aimar da aimari da bitir 2 sezonun basarisizliklarini unudalim ... |
zaten bitek delgadoyla olmaz. forwet arkasında aimar_delgado süper olur...... |
| Türkiye`de Saat: 07:36 . |