![]() |
aimar isi 7-8 mil euroya biter ali dogan isterse cok rahat alir aimari yeterki ali dogana baski yapsinlar |
ya, dedikya, ali dogan bile lazim degil!!!! Forma satisiyla bu is biter, inanin bana! Kombineler'de cabasi... |
aimar buraya... aimar gelir mi bilinmez fakat gelirse avrupa şampiyonu olmuşuz gibi sevinirim... şu ana kadar kuntz dışında beni heyecanladıran yabancı bir oyuncumuz olmamıştı, delgado yu daha önce çok az duyup izlemişken artık bunca yıl sonra o ha be kardeşim demek istiyorum... takımı izlerken dört köşe olmak istiyorum ve alınan gençlere bu iki çok iyi ismin çok iyi örnek olmasını istiyorum... |
aimar buraya yumruk havayaaaa -------------------bjk-------------------- |
aimar bize gelir çünkü delgado da arjintinli nasıl kleberson ailton var diye geldiyse aimarda gelebilir ama aimarla ilgileniyomuyuz tigana ne düşünüyo ali dogan bir transfer yapacaksa tiganaya danısmadan yapamaz hele bu yıldız iseee |
su forum bu konuyu inanmaya baslasin, yorumlar artsinda bayagi birseyler organize edebiliriz, yönetime, ali dogana, aimar emailler falan... Inanin bu is olacak, yeterki istensin!!! Herseyi yapmaya haziriz, ben hazirim, sizi bilmem ama... |
gel real madrid e dönelim |
ali doganın e mailini bilen varmı |
Forza Juninho + Aimar |
aimar gelebilir mi acaba? |
Türkiye`de Saat: 02:34 . |