![]() |
ülker'in Yildizi Geçtiğimiz günlerde Ülker'in Beşiktaş'a, Türkiye'yi yerinden oynatacak bir transfer edeceği haberi vardı. Şimdi Delgadoyu Ülker'in aldığı söyleniyor. Eğer ki o transfer Delgado transferiyse değil Türkiye İnönü bile yerinden oynamaz. Figo'yu neden alamıyor Beşiktaş. Gençleştirme sevdasında olanlar geçen sezon gs 0 - 4 fb maçını hatırlasınlar. |
Geç bunları Delgado 18 gol atmış uefada takımını çeyrek finale yükseltmiş ki basel kadro itibariyle final oynayacak takım değil ve o uefada gol kralı olmuş bir isim. YTL bazında 9 milyon tutarındaki bir futbolcu için inönü inlemezse ben de hiç futboldan anlamıyorum demektir. Ayrıca Delgado 24 figo 34 yaşında arkadaşım. |
bencede yani. ülkerin alcağı süper yıldız bumuydu. ama yinede çok iyi transfer oldu. bu adam bizde süper bi yıldız olacak |
ze robertoyu alacaklarmış aslında adamlar..ama tigana istememiş ze robertoyu delgadoyu almışlar... |
Paso Dedikodu :D Yaf Durun Bari Transfer Dönemi Bitsin Ondan Sonra.. Belki Ülker Bi Futbolcu Daha Aldı. |
aimar dir o yildiz insallah |
Alıntı:
|
ulan daha düne kadar delgado gelsin başka bişeye gerek yok diyoduk şimdi bumu ülkerin aldığı yıldız diyoruz...insanoğlu işte |
arkadaslar daha sol kanata adam alcaklar delgado saadece tümer ve sergenin yerine alındı ve ikisindende dahaiii bir oyuncu hemde 24 yasında sol kanata figo gelmez çünkü interde basarılı oldu ze roberto gelir ama onuda tigana istemez yani oraya iiiii bir adam alcaklar bence süpriz bir adam olur gecen seneki gibi milseviç dediler ailtonu aldılar belki aimar olur sol kanat i.akına kalır |
Forza A I M A R! |
bende ülker yıldız alacak denildiğinde dünya starı aimar,trezeguet vs. tipinde topçu gelcek sandım ama nerdee |
arkadaslar karamsar olmayin daha sadece delgadoyu aldik...bakleyelim bakalim belki star alinacak yine...ben inaniyorum olacak bu is bu sene... |
ya yeter eleştir eleştir bi dakka düşünün ya adam alınmadı diye eleştirdiniz alındı diye eleştirdiniz insanlara yaranmakta zor size ronaldinyo gelse yine eleştireceniz. |
Tamam delgado iyi futbolcu ama bir tane de olsa yıldız alalım. Fenerbahçe'nin gündeminde Crespo, Sol Campell, R.Carlos, Anelka, Alex gibi futbolcular oluştururken. Biz 3 aydır Baselde forma giyen Delgado'yu aldık. Bu da insanın kanına dokunuyor. Bu kadarmı fakir bir yönetime sahibiz, delgadoyu bile ülker alıyor. |
Alıntı:
|
bıktım artık fbnin gündeminden geçen sene ne oldu şampiyonmu oldular yıldız futbolcuyla kafayı bozmuşsunuz. eğer delgadoyu ezikler aLSA yıldız diye gazeteler atıp tutardı farkedemedinizmi fb 2. ligden topcu alsa yıldız diyecek medya fb lafı görmek istemiyorum |
eger besiktas bu sene nihaet basarili olmak istiyorsa bir iki iyi yabanci transfer sart. kendimizi kandirmiyalim. tiganaya güveniyorum ama bu genclestirme operasyonunu cok abartti. hemen hemen bütün tecrübeli abiler gitti. besiktasa mutlaka iyi bir yabanci stoper ve sol kanata yada forvete cok iyi bir oyuncu lazim. sol tarafa ze roberto'yu almak istedi yöentim ama tigana genclestirme diye tutturmus. |
Alıntı:
|
Abiler bencede bizim buna sükür etmemiz lazim. Adama 5 Milyon Dolar verildi. Star olmasaydi bu kadar para harcanmazdi. Delgadodan önce yapilan Transferleri unutmamak lazim. Fahri, Burak, Serdar. Bunlar Yildiz Adayi. Illaaada Yabanci olacak diye bisey yok. Ve Illaaada bütün starlarin bu sene gelecek diyede bisey yok. Dedigim gibi, biz yönetime dektek gösterelim, sonra hersey olur. Destek destek destek. Türkiyeye gelecek yildizlar 30 yasinda altta olmaz. Delgado 23-24 yasinda. Iki Adam daha lazim, ama yabanci olmasina gerek yok. Olsada olurrrrrrr olmasada olurrrrrrrrr:) |
Alıntı:
|
Ilk defa adam gibi bir transfer yaptik gelecegi parlak bir oyuncu aldik onu da begenen yok. Figoyla Trezeguet kapida bekliyorlardi zaten Besiktas bizi alsin diye Allah icin Turkiyedeki en kaliteli yabancilar kim? ya kleberson ya appiah derim ben ikiside takimlarinda yedek kaldiklari icin Turkiyeye geldiler. Biraz gercekci olalim Juventus Barcelona Milan Inter gibi takimda ilk 11 oynayan oyuncu deli mi Turkiyeye gelsin. |
Alıntı:
|
hay agzina saglik afacian! biraz gercekci olmak lagzim! biz iste böyleyiz adam daha gelmeden bitiriyoruz!;) ;) |
öncelikle transfer bitmedi ve ayrıca Beşiktaş delgado'ya harcayacağı para cebinde kaldı ve 2 yabancı transferi için en az 4 milyon euro aktardı yani bugün beşiktaş 1 stoper ve 1 sol kanat alsa 3'er milyon euro en fazla vereceğine şimdi 5'er milyon verecek anladınız mı biliyorum ancak ülkerin yaptığını avrupada herkez yapıyor ! |
çok iyi transfer ama sansasyon yaratacak futbolcu değil |
bence çok para verdik gene gitti paralar o paraya aha iyi topçular alabilirdik |
Ya arkadaşlar yıldıza karşıyız diye tutturdunuz, bugün fenerbahçe'nin gündemindeki futbolculara bakalım R.Carlos, Crespo, Sol Campel, bunların hangisi yedek kulubesinde oturuyor. Bu sadece yönetimin taraftarı uyutma taktiği, o kadar adam para verip yıldız getireceğiz diyemiyor. çünkü para yok. Bu kadar adam eziklerde oynuyorda bizde niye oynamasın. |
yer yerinde oynayacak hele bir ligler başlasın... |
Alıntı:
|
Sponsor Futbolcu aldi diye kiziyorsunuz. Sonucda bütün Futbolcular onlarin parasiyla aliniyor.Onlar Kulübe veriyor Kulüb de gidip futbolculara veriyor o kadar. 5 Milyon veren Reklamini da yapacak ne olmus ki.Adam Cola icirmis. Madem öyle dokundu o zaman her futbolcu Basin Toplantisinda Sponsorlarin ismini saklasin. Unutmayin futbolcunun Tapusu Ülkerin ve onlar da bizi Parasiz kullanma hakki verdi. Yani Kiralik gibi. GS dilenerek para topladi ve Sampiyon oldu. |
insallah aimar alinirrrr |
delgado dglll arkdaşlar 2 tane daha adam gelcek bakalm 1 i o yildizdie elbett |
Alıntı:
|
ya ülker sadece reklamlarında kullanacak hepsi o o da bir reklam çekimi kaç saat sürecek sanki :) ancak bir tane yıldız alınacak bundan eminim ! |
ya ülker sadece reklamlarında kullanacak hepsi o o da bir reklam çekimi kaç saat sürecek sanki :) ancak bir tane yıldız alınacak bundan eminim !(kranjcar) türk mü yabancı mı |
yaw yargısız ınfaz yapmayın bı adam topunu oynasın nasıl ole eleştirelimm |
ülker bize yıldız alsın sonra reklamlarında oynatsın diğer cola firmaları gibi |
delgado çoktan reklam yıldızı olmuş bile :) inşallah sahada da yıldızlaşır http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9337 |
Delgado bence beklenilenden de iyi transfer.Geleceği çok parlak bir yıldız adayı.Bir iki yıl bizde çok üst seviyede top oynar bu bence.Bunun yanında kesinlikle 1 yada 2 transfer daha yapacaktır yönetim.Bu aimar olur ze roberto olur gilberto olur bilmem 1 yıldız daha bekliyorum gerçekten.Yönetim de elini cebine atmalı artık tabi zekice atmalı..34 yaşında yıldız istemiyorum... |
Şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz zaten beklemedeyiz. Ama yönetim yıldız getirmezse takıma istifasını isteyecek kişilerin başındayım. Gençleştirme diye girdiler bir macera içerisine bari 3-4 aklı başında adam olsun. en az 1ide yıldız olsun. |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |