![]() |
insallah aimar alinirrrr |
delgado dglll arkdaşlar 2 tane daha adam gelcek bakalm 1 i o yildizdie elbett |
Alıntı:
|
ya ülker sadece reklamlarında kullanacak hepsi o o da bir reklam çekimi kaç saat sürecek sanki :) ancak bir tane yıldız alınacak bundan eminim ! |
ya ülker sadece reklamlarında kullanacak hepsi o o da bir reklam çekimi kaç saat sürecek sanki :) ancak bir tane yıldız alınacak bundan eminim !(kranjcar) türk mü yabancı mı |
yaw yargısız ınfaz yapmayın bı adam topunu oynasın nasıl ole eleştirelimm |
ülker bize yıldız alsın sonra reklamlarında oynatsın diğer cola firmaları gibi |
delgado çoktan reklam yıldızı olmuş bile :) inşallah sahada da yıldızlaşır http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9337 |
Delgado bence beklenilenden de iyi transfer.Geleceği çok parlak bir yıldız adayı.Bir iki yıl bizde çok üst seviyede top oynar bu bence.Bunun yanında kesinlikle 1 yada 2 transfer daha yapacaktır yönetim.Bu aimar olur ze roberto olur gilberto olur bilmem 1 yıldız daha bekliyorum gerçekten.Yönetim de elini cebine atmalı artık tabi zekice atmalı..34 yaşında yıldız istemiyorum... |
Şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz zaten beklemedeyiz. Ama yönetim yıldız getirmezse takıma istifasını isteyecek kişilerin başındayım. Gençleştirme diye girdiler bir macera içerisine bari 3-4 aklı başında adam olsun. en az 1ide yıldız olsun. |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |