![]() |
bence yönetim bombayı patlatacak ama öyle ama böyle ben çok ümitliyim |
başkanımız ne dedi arkadaşlar. şu anda dünya kupasında oynayan biri brezilyalı diğeri arjantinli iki yıldızla anlaştık. demedi mi?. ayrıca kombine tanıtımında yetkili arkadaş bu sene tango ve samba yılı bekleyin görün demedi mi.... yani ben yeni yıldızlarımız gelecek diye düşünüyorum ve inanıyorum...... |
Ülker reklam yapacaksa en büyük reklam Fatih Tekke transferiyle olur bence |
Alıntı:
|
açıkçası ben iki transferden değil de ülker yıldızından şüpheliyim Adamlar Delgadoyu getirdik ya daha ne yıldızı diye düşünmüyordur umarım |
okili kardes süper dedin sana katiliyorum ;) |
öle düşünmezler bnce daha gelecek oyuncular war bu takıma ama dünya kupası 3 ünde bitio bakacaz bakalım tiganada acele etmeyelim dünya kupası bitsin demişti getireceklerse odonkoru getirsinler ya süper olurrrrrrrr |
Şu an fenr daha transfer yapmadı doğru düzgün onlarda biz transferi yaptıktan sonra birilerini getirecekler biz daha büyük transfer yaptık deyip bizim transferi gölgede bırakmaya çalışacaklar çok sinsidir onlar hatırlayın biz zagoyu getrmiştik hemen onlarda yıldız getirmişlerdi hatırlayın korkak tavuku:D gene öyle olmasa bar |
bakalım göreceğiz brazilya ve arjantinlileri ikiside elendi dünya kupasından inşallah fos çıkmaz. ama ülkerin yıldızı billi oldu. adamlar delgadonun parasını verdiler daha para verirlermi acaba ya |
yahu kardesim gercekci olun chelse alamadi aimari bizmi alacaz hayretsiniz valla |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |