![]() |
Shinji Ono Feyenoord dan tanıdıgımız Ononun futbolculuğunu konuşmaya gerek yok sanırım.Şu anda Urawa reds diye bir takımda yani Japonya da.Bence alınabilir.Delgadoyla onu yanyana düşünemiyorum bile.Ono kıvraklığının yanı sıra uzaktan şutlarıyla da ünlü.Bence kaprisli ve uyumsuz Aimar için değilde bu adam için kampanya başlatalım...Görüşüme katılanların mesajlarını bekliyorum... |
o ono dediğin şuanda 32 yaşında bea bize genc adamlar lasım ... |
o kadar iyi bi adam olsaydı avrupada tutunurdu feyenoord da heb yedekti..O kadar takımın dikkatni çekmemiş bi adam bence bize yarar sağlamaz...bizi idare edecek kadar kaliteye sahip deil |
aimarla ono bir mi simdii bosver onoyu aimara devamm |
bence orta sahaya güçlü ve savaşcı bir adam lazım yaşı hiç önemli değil bence geremi veya makalele gibi çok koşan ezici güçlere ihtiyacımız var ama bundan sonra orta sahaya adam alacaklarını sanmam |
Arkadasım Ono 79 dogumlu.yani 27 yaşında ayrıca Avrupa da dikkat çeken bir futbolcuyu Beşiktaşın alabiliceğini düşünüyosanız bişey diyemem.Delgado çok mu dikkat çekti de şimdi bayram yapıyoruz.Aimar Beşiktas a hem gelmez.Gelicek olsa bile ben Ono yu tercih ederim.Beşiktaşı Ailton bile küçümsemeye kalktı.Aimar ne kaprisler yapar.Herşey dışardan göründüğü gibi değil.www.youtube.com dan videolarını izleyebilirsiniz.Ondan sonra kararınızı verin.Birazda mantıklı düşünün bence... |
Alıntı:
Aynen. Forza A I M A R !!! |
Size tatlı rüyalar arkadaslar.Delgado gibi basit bir adamı ancak 5 milyon avro vererek hemde sponsoruna verdirerek zar zor alan bir yönetim Aimarı nasıl alıcak anlamadım ama size bol şans kampanya inşallah başarılı olur :) |
Alıntı:
|
geç koçum onoyu monoyu |
o kim kardes ya alamayacagimiz aimari hayal etmek o adami almaktan daha ii. ono - mono - stereo :D |
mono Değil Stereo Lazim Bize:) Japon Topçudan Bişey Olmaz.. |
güzel, hemfikiriz hepimiz. |
shinji ono super bir transfer olur ama yas problemi var sanirim , bu konuda bilgisi olan yasini yazsin ona gore yorum yapalim |
bence guzel transfer olabilir ama sanmiyorum yonetimin alacagini...ihtimal vermiyorum...zaten japonyaya dondugune gore vardir bi is bu iste...cunku feyenordun en iyisiydi... |
aimar bu sene gelirse gelir yoksa daa sonra hayatta alamayizz ayrica georgebest karamsar olma burada lutfen insallah aimar gelirde gorursun sende |
ne ono su kardeş ne dion. onoyla aimar birmi. |
Ben ismini ilk defa burada duydum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaa gündemde olmayan isimleri yazmayın suraya gereksiz yorumlar yapıorz |
aımar getirilemeyecek futbolcu değil |
ono kim yabenim tanidigim uno var oda ekmek markasi :))))))) birak ono yu ya kampanyada bence insuada olmaliydi adam yattara kadar teknige sahip beni heycanlandirirdi dogrusu bjkye gelmesi |
Arkadaslar futbol bilginize saygım var.Haklısın tesislere Uno ekmek götürelim.Bizim topçular güçsüz kalıyo belki bi işe yarar :) Japon topçudan da bişey olmaz ama hayret Nakatayı bütün dünya tanıyo talihsizlik işte :) |
ya topic gene aimar oldu bende katiliyorum J U A N P A B L O A I M A R shinji ono bizim takima monte edilemez die dusunuyorum |
ne aimari yaw...tutturmussunuz bi aimar gidiyor...bence aimar besiktasta is yapmaz problemli birisi.... üstelik futboldan anlamayanlar lütfen yorum yapmasin...ono daha 26 yasinda orta saha futbolcusu...55 kere japon milli formasini giymis... Üstelik bize yakisan en iyi yönünüde assagidaki dosyadaki videolardan anlarsiniz... http://www.hemenpaylas.com/download/...8/ONO.rar.html |
Futboldan anlamayanların yorumları gerçekten komik oluyo kardeş :) |
ono bize fayda sağlamaz diye düşünüyorum..Daha kaliteli biri alınabilir.. |
Arkadasım sen Delgado yu bile Ülkere aldıran bir yönetim varken Ono dan daha kaliteli birisini almayı nasıl düşünüyosun ki? |
Arkadaşım shinji ono bildğim kadarıyla ofansif orta saha ama bizim alacağımız defansif orta saha olmalı ve bence bizim oyun yapımımıza uymaz..Ama dediğin gibi daha kalitelisini de yönetim alabilir mi o da soru işareti? |
arkadaşlar bence futbolcuları meksika .urguay gibi güney amerika ülkelerinden seçmek daha mantıklı.hem delgadoyla uyumlu olur.hemde daha ucuz... |
Yönetim zaten bu işi bilse şu anda tüm Avrupa Delgado ya 5 milyon avro verdik diye gülmezdi bize.Basel in forumunda nasıl dalga geçtiklerini görmeliydiniz.Fiorentina bonservisine 1.5 milyon avro vermiş :) |
ono gelsinn fener karşi gol şov yapar sewer yani feneri:))) feyenoordteyken hm orda hm burda 1 er gol atmişti bnce gelse ii olur kotu adam dgll yani iş yapar... |
Alıntı:
|
Dostum sanamı kaldı benim Beşiktaşlılığımı tartışmak.Sen kendine gel istersen akıllı konuş...!!!Burda hepimiz Beşiktaşı düşünüyoruz.Ama herşeye tozpembe bakmanın anlamı yok.Herkes seviyeli konuşsun... |
Alıntı:
Lütfen seviyeli olalim..bu forum herkesin görüsünü yazabildigi bi forumdur.. saygilar |
tanımıyorum ama cabuk ve kıvraksa bjk gelmesinde sorun yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben tanımıorum bile...bazı arkadaşlar kendini transfer şube sorumlusu sanıp,yok şu alınabilir yok şu satılabilir die topic açmaktan acayip zevk alıolar... |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |