![]() |
yaa gündemde olmayan isimleri yazmayın suraya gereksiz yorumlar yapıorz |
aımar getirilemeyecek futbolcu değil |
ono kim yabenim tanidigim uno var oda ekmek markasi :))))))) birak ono yu ya kampanyada bence insuada olmaliydi adam yattara kadar teknige sahip beni heycanlandirirdi dogrusu bjkye gelmesi |
Arkadaslar futbol bilginize saygım var.Haklısın tesislere Uno ekmek götürelim.Bizim topçular güçsüz kalıyo belki bi işe yarar :) Japon topçudan da bişey olmaz ama hayret Nakatayı bütün dünya tanıyo talihsizlik işte :) |
ya topic gene aimar oldu bende katiliyorum J U A N P A B L O A I M A R shinji ono bizim takima monte edilemez die dusunuyorum |
ne aimari yaw...tutturmussunuz bi aimar gidiyor...bence aimar besiktasta is yapmaz problemli birisi.... üstelik futboldan anlamayanlar lütfen yorum yapmasin...ono daha 26 yasinda orta saha futbolcusu...55 kere japon milli formasini giymis... Üstelik bize yakisan en iyi yönünüde assagidaki dosyadaki videolardan anlarsiniz... http://www.hemenpaylas.com/download/...8/ONO.rar.html |
Futboldan anlamayanların yorumları gerçekten komik oluyo kardeş :) |
ono bize fayda sağlamaz diye düşünüyorum..Daha kaliteli biri alınabilir.. |
Arkadasım sen Delgado yu bile Ülkere aldıran bir yönetim varken Ono dan daha kaliteli birisini almayı nasıl düşünüyosun ki? |
Arkadaşım shinji ono bildğim kadarıyla ofansif orta saha ama bizim alacağımız defansif orta saha olmalı ve bence bizim oyun yapımımıza uymaz..Ama dediğin gibi daha kalitelisini de yönetim alabilir mi o da soru işareti? |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |