![]() |
Kartal Luciano icin tetikte Kartal Luciano için tetikte100. yılında F.Bahçe’yi şampiyon yapmayıp bu unvanını korumak isteyen Beşiktaş ince hesaplar peşinde... Fener’den Nobre’yi alan Beşiktaş bir diğer Brezilyalı Luciano’yu da transfer etmek için yıldızın durumunu bekliyor.http://image.haber7.com/haber/26420.jpg Nobre’yi transfer ederek büyük sükse yapan Karakartal, bir gol de Luciano’yla atmanın hesabı içinde. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı savunma oyuncusunun durumunun netleşmesini bekliyor. NOBRE ARACILIK YAPIYOR! Önümüzdeki hafta takıma katılacak olan Nobre’nin Luciano’nun transferinde aracılık yaptığı vurgulanırken bu görüşmelerin gizli tutulduğu belirtiliyor. Brezilyalı oyuncunun da Beşiktaş’a sıcak baktığı ve F.Bahçe’deki durumunun netleşmesini beklediği vurgulanıyor. Benim anlamadigim: bu transfer gizlu tutuluyorsa nasil haber yapti bunlar? :confused: :D |
kaynak ne kardeş kaynaksız haber yapmayın lütfen. birde bu adam çıkmasın nerden çıkıyor bu haberler |
ne lucianosu yaa |
eğer bu adam transfer edilirse yazıklar olsunn o kadar sölüyorum yani |
bence yalan haberdir...yonetimin daha eziklerden futbolcu alacagini sanmiyorum hele luciano bence dusunmesinler bile... |
bu kadarda degil... |
zorla küfür ettirecek bu yönetim ve basin.. baska dilden anlamiyor i..neler. |
luciano gelirse hersey iyiye gitmeye baslarken yine taraftar cildirir ben soleyim...hem lucianoya gelinceye kadar ne defans adamlari var... |
ya gelmesin şu adam bea |
kaynak haber 7 spor bolumu |
balon, ezik medyasi yapiyor bunu, doldurusa gelmeyin. |
lütfen gelmesin...ferreria tamamda luciano da asla yani olmaz olamaz.. |
ne luciano su bea sie edin. adammı kalmadı |
Yok canım... inanılacak bir haber değil... ha Demirörenin aklına gelmiştir kesin ama o bile yapmaz bunu :D |
bırakın bu ıslerı yaaa ne lucıanosu bu haber kolpanın onde gıdenı |
arkadsım kufur yokk |
freria ya bişey demedik buda gelirse biter bu sezon |
yahu luciano denen "futbolcuyu" besiktas niye alsin. adamin defans yapamktan caktigi yok. onun yerine hic begenmedigim baki mercimek bile oynasa daha iyi oynar. umarim yönetim yine eski transfer politikasina dönmez. |
Bir Diğer Kaynak Bugün Gazetesi... |
ya ne luciano su ya luganoyu alsinlar defansa yada trabzonun stepanov gibi bitane |
abi bu bu ezikler neden seviniyor gine koyucaz nasıl olsa ama bu tümer serevsiz bize yanlıs yapdı .. allah aferde re çarşı afetmez tümer .kardeşimiz |
simdi bu adamlar niyetlenmis fbden oyuncu alacaklar diyelim...yaaa bula bula lucianoyu mu buldunuz, gerci eziklerin oyunculari orda oynamaklan insanalarin sempatisini kaybediyor ama...simdi defans almak istiyorlar, fbden, eh YK baska oyuncu yokmuydu, önce nobre sonra luci..halahala....onu alacaginiza bence can arati alsaydiniz, cünkü o ezikler imzayi atdi ama atmadan önce memnun olmadigini göstermisti az da olsa...ya bizimkiler kaffayi yemis..luciano...hehe... |
Can 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı Ezikler Verirler mi Onu ? |
sadece ALLAH KORUSUN diyorum...... |
gelirse çokta kötü olmaz... luciano çok kötü bir oyuncu değil..... Ama fenerden gelmesi iyi olmaz..... Yinede gelirse niye geldi demem...... |
Kim Luciano ya gelmesin eziklerden bize |
feyk abi bunlar feyk haber bizim türk basınından kolpalar bir nobre'yi aldık daha fb den herkezi yazarlar Beşiktaş fb den bunu alacak diye :) |
ya nobreyi zor kabullendik bide ne lüciananosu ya |
kabul edilemez!! |
bencede gelmesinde hiçbir fayda olmayan bir oyuncu ve tigananın onu isteyeceğine ve alacağına ihtimal vermiorum. |
yuh artık.. Top toplayıcılarıda satılıkmı acaba gidip alsak. Bir Nobre yeter inş o da tutar. Delgado ya para vermeden aldılar o paralarla iki süper gelir arkadaşlar luciano falan boş topçu bunlar |
ya bu saka olmali ya ne bu lucianoo gülcegim geldi ya walla olamaz bu kadar taraftari karsisina almaya cekinir demirören |
muhahahah...beşiktaş erkekler voleybol takımına as oyuncu gelio istemiosunuz abi ya.. :D:D:D |
bu kadar da onursuz olamazlar fenerin eskilerini istemiyoruz |
aynen abi süper dedin sana katılıyorum yaa.zaten nobreyi bile kabullenememişken bide bu olmazz |
sol kanada ve forvete adam alacağız denilip duruyor inanasım gelmiyor inanmak istemiyorumn obreyede inanmamıştım ama |
Abilerim ben mi futboldan anlamiyorum yönetimmi diyolarki Fenerin 100. yilinda sampiyon yapmiyacagiz diyorlar sonrada fenerin bize yaramaz deyip gönderdigi futbolculari almaya kalkiyorlar fener bunlarin daha kalitelisini ariyor bizimkilerde cikip bu sene sampiyon olacagiz diyor kimle fenerin kovdugu adamlarlami insallah bu senede 30 puan geride kalmayiz |
haberde nobreyi alarak büyük sükse yaptığımız yazılmış:confused: oyuncu olarak pek sükse yapacak futbolcu olmasa gerek,sadece febenin elinden oyuncu aldığımız için heralde. ayrıca lucianoyu almak sadece eziklerin diline düşmemize neden olur başka bişeye diil. |
arkadaşlar bende duyduğumda çok şaşırdım. Star Tv de spor haberlerinde son dakika haberi olarak geçtiler. Bence onun yerine bir Zago gibi tecrübeli defans oyuncusuna ihtiyacımız var. |
kolpa haberin de bu kadarı olur... luciaonun kendine hayrı yookki bize olsun :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:42 . |