![]() |
yuh artık.. Top toplayıcılarıda satılıkmı acaba gidip alsak. Bir Nobre yeter inş o da tutar. Delgado ya para vermeden aldılar o paralarla iki süper gelir arkadaşlar luciano falan boş topçu bunlar |
ya bu saka olmali ya ne bu lucianoo gülcegim geldi ya walla olamaz bu kadar taraftari karsisina almaya cekinir demirören |
muhahahah...beşiktaş erkekler voleybol takımına as oyuncu gelio istemiosunuz abi ya.. :D:D:D |
bu kadar da onursuz olamazlar fenerin eskilerini istemiyoruz |
aynen abi süper dedin sana katılıyorum yaa.zaten nobreyi bile kabullenememişken bide bu olmazz |
sol kanada ve forvete adam alacağız denilip duruyor inanasım gelmiyor inanmak istemiyorumn obreyede inanmamıştım ama |
Abilerim ben mi futboldan anlamiyorum yönetimmi diyolarki Fenerin 100. yilinda sampiyon yapmiyacagiz diyorlar sonrada fenerin bize yaramaz deyip gönderdigi futbolculari almaya kalkiyorlar fener bunlarin daha kalitelisini ariyor bizimkilerde cikip bu sene sampiyon olacagiz diyor kimle fenerin kovdugu adamlarlami insallah bu senede 30 puan geride kalmayiz |
haberde nobreyi alarak büyük sükse yaptığımız yazılmış:confused: oyuncu olarak pek sükse yapacak futbolcu olmasa gerek,sadece febenin elinden oyuncu aldığımız için heralde. ayrıca lucianoyu almak sadece eziklerin diline düşmemize neden olur başka bişeye diil. |
arkadaşlar bende duyduğumda çok şaşırdım. Star Tv de spor haberlerinde son dakika haberi olarak geçtiler. Bence onun yerine bir Zago gibi tecrübeli defans oyuncusuna ihtiyacımız var. |
kolpa haberin de bu kadarı olur... luciaonun kendine hayrı yookki bize olsun :D:D |
Türkiye`de Saat: 13:46 . |