![]() |
TİGANA şampiyonluk için yeterlimi.? arkadaşlar bence tigana bizi şampiyon yapacak vizyona sahip değil |
bence şampiyon yapacak vizyona saip ma yaptığı transferler yeterli değil adam taktı mı takıyo bi adama ve çok küçük düşünüyo bu yüzden başarı zor |
o zaman sen geç takımı yönet del bosqie kasap de rıza yı beğenme tigana vizyonsuz de şampiyonluk herkes gibi bende istiyorum ama yeniden takım yaratmak onun kadar istediğim birşey. biz rıza feyyaz ali metin.....lerle yetiştik şerefli ikincilikler gördük hiç bsaşımızı eğmedik geçen seneye kadar. ben şampiyon değil herkesin beğendiği , takımların karşısında saygı duyduğu takım istiyorum bu yüzden sabır gösterin |
ilerde kimse hatırlamıyo şerefli ikincilikleri önemli olan her zman tarihe geçmek şampiyon olmaktır. |
bence tiganaya guvenmek lazim...ben sahsen guveniyorum... |
takimi genclestirmesi cok iyi bence takima yeni bi ruh kazandirirsa bizi kimse tutamaz... |
haydaaa, simdi tigana olayida nerden cikti arkadaslar, yapmayin yaa... böyle zamanda bu güvensizlik. Tigana'ya güven tam! |
Alıntı:
|
kesinlikle inanıyorum tiganaya hep destek tam destek |
bence tigana o vizyona sahip....yeterki tigananın istediği oyuncuları yönetim alsaın istemediklerini göndersin...tigana kesinlikle bizi şampiyon yapacaktır...bir kaç sene içinde de avrupada çok başarılı bir yere getireceğine şüphem yok... |
bence de tigana gerekli olan herşeye sahip..tigana ile bu işi başaracaktır BEŞİKTAŞ..yeterki herkes takım olarak birbirine kenetlensin..oyuncular,yönetim,taraftar..ancak o zaman gerekli başarı gelecektir..bakınız daum a ..geçen sene fb nin gerekli başarıları göstermemesi için ne eksikti...hiçbir şey gibi gözüküyordu..kadro,para,...ama ezik tarafları ortaya çıktı işte..başkan azize herkese düşman etti takımı..daumun işine karıştı..taraftarla kötü oldu vs.vs..ama biz birbirimize sonuna kadar dayanıp güvenirsek olur bu iş..hemde bu genç kadroyla uzun zaman adımızdan söz eder cümle alem...övgüyle.. |
fenerli kokusu alıyorum... daumu getirelim onu beğenir misiniz? adam topic açmış, Tigana yetersiz demiş, ee hani neden yetersiz? Yapsana bir kariyer incelemesi, çalıştırdığı takımlar, oralardaki vizyonu, transferleri, vs. Beşiktaşa şu ana kadar getirdikleri götürdükleri. Lafı at, mesajı bitir yok öyle, Beşiktaşlı biri o cümleyi söylemek için başlık açmaz bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar mrb... ben forum'u açtım sadece nabız yoklamak için tabii'ki sonuna kadar TİGANAYA güveniyorum her şeyden önce takıma lazım olan disiplini oyun içine yansıtıp gereken sonuçları almamızı sağlıyacağına eminim.BU sezon şampiyon olmasakta takıma gençleri monte ederse gelecek zaten bizim olur ,bunada inanıyorum. |
Ben Tigana'nın şampiyonluk vizyonu olduğunu düşünüyorum...Her ne kadar deneyimsiz bir antrenör olsda, ilk kupasını Beşiktaş'ta aldı, kendini kanıtlamak için çok çalışacaktır ve bence başarılı olma ihtimali hayli yüksek..yani patlam yapmasını bekliyorum.........Dolayısıyla Tigana'nuın üstüne gitmek yanlış olur....ancak bir konuda çekincem olduğunu belirtmek isterim: o da Tigana'nın oyuncularala iletişimi....sanki biraz kopukluk var...Bence bu konuda Ali Gültiken mutlaka devreye girmeli.......Yoksa Tigana patlamaya hazır bomba........ http://www.sport24.com/photos/1130761482.jpg |
arkadaş dalgamı geçiyorsun |
acikcasi ben az da olsa korkuyorum, ya bizim güvendigimiz tigana basarili olmazsa?ama transferlere bakarsak, bence (nobre haric..hehe)sahane transferler yaptik, yani genc yetenekli oyuncular aldik...yinede tedirginim...bence simdiden tiganaya yüklenmiyelim, yani bekliyelim, basarisiz olursa yargilariz, ama bir mac bile oynamadan bence yanlis...sabir arkadaslar sabir, eh beklerkende biraz duva edin..hehe.. |
Vizyondan Kastınız Televizyon mu ? Olur mu Yaw Adamın Plazma Televizyonu Var Ben Gördüm :D Şaka Bir Yana Scolariyi Getirseler Size Yaranamazlar.. |
bence tigana bisi bu sene sampiyon etcek ! ben cok güveniyorum tigana ya |
Alıntı:
Almanyadan saygilarimla |
Tigana'ya inanalim arkadaslar takimi genclestirdi sonuna kadar destek olalim benim kendisine sampiyonluk konusunda guvenim tam. |
tigana bizim için büyük bir şans dünya futboluna hem futbolculuğuyla hemde henrylerle trezeguetle damga vurmuş biri adam çok ileri görüşlü size şunu garanti ediyorumki bu sene en azından 2.olacaz seneye ise kesin şampiyonuz yeterki desteğimizi esirgemeyelim beğenmeyenler ezikmi ne yoksa onlarınmı vizyonu yok ama bu sözlerinizi sezon sonu yutacaksınız ezikler defolun |
tigana o vizyona sahip , bizi sampiyon yapacak |
tigana türkiyey gelmiş geçmiş en ii yabancı teknik direktörlerdendir.beşiktasımıza cok yakısıoo hersey kariyer deil tiganayla cok basarılı olacagız yaptıgı transferlerde yerinde bnce kndi takımını kuruoo vee daha 2-3 transfer yapılcak gormeden eleştirmeyin |
Tigana hemen lucescu gibi şampiyon yapmaya gelmedi hala analmadınız galiba adam öyle bir takım kurmak istiyor ki belki 1-2 sezon şampiyon olmayacak ancak daha sonra Lyon gibi 5 sene veya senelerce şampiyon olacak bir takım oluşturmak.yani nasıl Lyon Fransanın avrupadaki lokomotfi ise Beşiktaşımızıda Türkiyenin avrupadaki lokomotivi yapmaya çalışıyor Tigana bilmiyormu 30 yaş üstü 6 tane yabancı alıp 1 sezon şampiyon yapmak ! |
bence bu adam iş yapacak yeterki istediği oyunculaarı alsınlar |
istediği transferler yapılırsa neden olmasın |
tiganaya dokunan eller kirilsin!!! |
adamın en büyük düşüncesi bu gençlerle en fazla 2 sene şampiyon belki olamaz ancak o 2 seneden sonra üst üste şampiyonluklar ve avrupada zirve ! |
Ama bir sey diyim, Besiktas bir kac sene sonra Chelsea, Lyon, Porto, Celtic Rangers gibi olursa türk futbolunun zevki kacar. Hep rekabet kalmali, alsinda biz bir numara olalim da ama Barcelona gibi, bizim lig de ispanya ligi kader kaliteli olsun!! |
bu konuda nerden çıktıya. Bizim medyayı geçtiniz canınız sıkıldıkça dedikodu arıyorsunuz. Unutmayın bir şampiyonlukta hocanın payı%15 taraftarın %35 kalan %50 futbolcularındır. Futbolcu oynamazsa hoca istediği kadar yırtınsın kenarda ne olacakki. aksini iddia eden varmı.Bari bu adamın kariyerini tartışmayın |
yeterli bence adam kac yildiz cikartmis bence türkiyedede bunu uygulamak istiyor ve basarili olcegine inaniyorum themadpol arkadasim hocanin katkisi futbolcularinki ile esittir bence onlari calistiran taktik veren hocadir ( riza calimbay kafa topunda gs ye iki kafa golü attirdi bu taktikdir yenildik ama olsun hoca önemlidir bence ) |
bence çok iyi kadro kurdu hatta kurduğu bu kadro türk miilii takımının temelini oluşturuyo olması +++ avantaj değil mi? |
arkadaşlar önyargıya hiç gerek yok. ayrıca tigana eleştiriyi hakedecek bi teknik adam değil. bekleyip görelim. belki bu sene olmaz ama biz sabırlı dawranırsak seneye lyon gibi oluruz. |
Alıntı:
Arkada$a Katılıyorum O Zaman Sen Geç Yönet :) Birşey SöyLemek İstiyorum..! Arkadas Demiş ki: Tigana Bizi Şampiyon Yapacak Potansiyele Sahip DeğiL..! Benim Fikrimde Şu Jean Tigana Şuanda Türkiye'deki En Kaliteli Teknik Adam..! Şuanda Herşey Onun İstediği >Gibi Oluyor Transferler Vs... ve Bir Yada Iki Tane Daha Yabancı Transfer Edicek Takım..! Maçlar Başlayınca Tigana Hakkındaki olumsuz Düşüncelerinizi Aklınıza Getirip Pişman oLmamanızı Öneririm..!!!!! |
Alıntı:
Hoca Dediğin Oynamayan Futbolcuyu Oynatır.! Yinede oYnamayanı Takımdan AtaR..! Sergen Yalçın..! Ne Oldu ?? Canı Sıkılınca Antrenmanlara Çıktı Kendi Kafasına Göre Haraket Etti..!En Sonunda Tigana Tarafından Şutlandı..! Eğer Hoca Futbolcunun Ruhundan Anlayabilirse..! Bütün Futbolculara Bir Enerji GeLir ve Daima Oynamak İsterLer.! Bence O Senin Dediğin Yüzde 15 Yüzde 45 Falan OLması Lazım..! SaygılaR |
tartışmak bile saçma Tigana ya tabii ki güveniyoruz yaptıkları bunun kanıtı...(bilinen şeyler yazmaya gerek yok) |
sen kimsin de tiganayı yeterli bulmuyosun? otorite misin? saçma saçma konular açmayın. teknik direktör mü değişecek bu saatte! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:21 . |