![]() |
Le equippe gazetesi genel yayın yönetmeni geçen hafta Zaman gazetesine yaptığı röportajda Tiganayı Fransa milli takımının başına getirmek Domenech ten çok daha iyi bir tercih olurdu dedi, ve ülkede tiganayı isteyenlerde azımsanmayacak kadar fazla. Geçenlerde Lucescu da Beşiktaş ın en iyi transferi Tigana diye konuştu. E artık bundan sonra eleştirmeye hakkınız yok lig başlayıp tiganayı görene kadar. |
sapina kdr tiganaya guveniorummm |
gidin bşka konuyu acin yaa bole sacm bi bşy gormdm tigana şolelmi bolemi birakinn allah aşkina bundn sora bunlari dgll- bu takimin başarili olabilmesi icin nlr yapmayiliz die bşy konuşalimm yaa ya yonetim ya tigan ya futbolculr hepp birilerini eleştirioruzz..bizlere yakişmio kim gelirse gelsin her zmn destekleyelimm kardeşlerimm |
evet yeterli ama süper transferler yapiyor ;) |
hep destek tam destek. güvenimi kaybetcek bişi yapmadı tigana. şimdilik herşey iyi gidiyor |
Yaaa işte beşiktaşın başarısız olmasındaki en büyük sorun bu güvensizlik kardeşim bişi bilmeden vizyonu yok felan diosun bence tigana müthiş bi adam we bunu en kısa sürede kanıtlıycak ama sana diil YÜCE VE GERÇEK BEŞİKTAŞ TARAFTARINA!!! -TİGANAYA HEP DESTEK TAM DESTEK!!!- |
birisi kuyuya bir taş atmış 40 kişi çıkaramamış bırakın değerli beşiktaşlılar daha güzel konularda tartışalım bilgi edinelim, böyle saçma sapan konularda açmayalım cevapda vermeyelim. sebep yok neden yok bi açıklama yok tiganada tigana konuyu açan arkadaş sen sölesene delgado kaç yaşında hangi ülkeden veya tigana nereli yaşı kaç kaç çocuğu var ne mezunu bunları bil sen diğerlerini boşver... SAYGILAR... |
yeterli ulaaaaaaaan ! |
Tigana Türkiye Süper Liginde şampiyon yapacak kadar vizyonu yok mu diyosun :) Yapma arkadasım Marsilya istedi adam bırakmadı Beşiktaşı.Bence Tigana bu işi biliyor.Bazen sabır lazım.Ama yönetim için aynı şeyi söyleyemicem.Daha karizmatik Beşiktaş a daha yakışır bi yönetim lazım bence... |
hasbinallahhhhh... bu ne biçim bir soru böyle. bırak şampiyonluğu sen uefa kupasını düşün. şampiyonluk cepte zaten... |
Türkiye`de Saat: 11:35 . |