![]() |
Juan Fran Gidiyor !!! juan fran zaragoza ile anlaşmış. Sıra Beşiktaşla anlaşmaya gelmiş. darısı ailton'un başına. kaynak: kartalhaber |
700.000 dolar verinsler gitsin |
Biz Üstüne Para Verelim Canım Kardeşim 700 Binin Lafı mı Olur Zaten Bu Adama Yıllık 1.3 Milyon Euro Para Ödüyoruz :) |
valla Uçak Biletini Ben Alirim Söz Hemen Yollayalim Ispanya Ya Adamlar Vazgeçmeden.. |
benim anlamadigim tigana bu futbolcuyu niye hic denemedi. bu adam besiktas'ta kac mac oynadi? ben ceske biraz denenseydi diyorum bukadar paramisi yedi ama karsiliginda hic oynatilmadi. sonucta adam ispanya milli takiminda oynamis. |
bakalım kac para verecek ıspanyollar ve bu transferden ne kadar zararlı cıkacaz |
Alıntı:
|
Tigana savasan oyuncu istiyor juhanfran savasan bir oyuncu deyil ! ondan istemiyor tigana onu ! |
Darisi Ailton'un basina! Parayi basan alsin arkadasim! Juan ve Ailton sadece bedavaya gitmek istedikleri icin daha bekliyorlar! Cünkü bedavaya gidince kendi alacaklari para artiyor! Aslinda simdi güzel bir pazarlama ile, yani balon haberlerle onlarin piyasa degerini artirabiliriz! (Mesela: Besiktas Yunan takimlariyla Ailton transferi icin görüsüyorlar! Ismi bizde sakli bir Yunan takimi Ailton icin Besitasimiza 1.000.000 Euro önermis ama Besiktasimiz bu parayi biraz daha yüksege cekmeye calisiyor. Eger Yunan ekibi Besiktasla anlasirsa sira Ailtonla gelecekmis. Ama Yunan ekibi Ailtonun bir sorun cikarmayacagini diyorlar! Eger Yunanlar olmazsa sirada bekleyen Katar takimlarida varmis!) saygilarimla |
Ohhhh be kurtulduk ondan |
Türkiye`de Saat: 04:15 . |