![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çarşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir.Çarşı yüreğinde Beşiktaş aşkını hisseden kerkesdir.ÇARŞI BİR RUHTUR.Çarşı New Yorkda metro trenine yazılmış siyah beyaz grafitidir.Pragda duvara yazılmış bir yazıdır.Adanada bir derneğin duvarlarına boyanmış siyah beyazdır.Galatasaray Lisesinin duvarına yazılmış 'ÇARŞI ULAN' işaretidir.Bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır Çarşı.Zonguldakta maden göçüğünde çıkarıldığında ilk nefeste sorulan 'maç kaç kaç?' sorusundadır Çarşı.Hakeme kızdığında 'Stanist hakem'diye bağırıp gündemi takip edenlerdedir.Fenerbahçelilerin yalakalıklarına 'Tek adam ATAM' ya da 'Bir pankartta 'Verhaugen'e Aç Avrupa Şampiyonu Ol' diyen zekadır.Çarşı fenerbahçe lisesinde sarı lacivert kravat yerine siyah beyaz kravat takma cesaretidir.Beşiktaş aşkını pankartlarda 'Başka boyutların Tanrısı' diye ifade eden kalptir.Cezası gereği boş kalmış tribünlere 'RUHUMUZ YETER' yazan yüreklerdir.Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden ya da ellerine verdikleri 'Cobarde Gallina Ortega (Korkak Tavuk Ortega)'pankartıyla maymun edenlerdir.''Işıklar söndüğünde tüm fenerliler güzeldir' pankartıylataraflı tarafsız herkesi güldürendir.'Bizim taraftarımız daha fazla' diye böbürlenenlere 'en fazla sinekde b.kun üzerinde olur' ccevabını yapıştıranlardır.Futbolcusuna kızdığında 'Aşkımız renklere sizlere değil' diyen renk aşkıdır.2 km bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir,o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir.Tribünde bir doktordur,işçidir,iş adamıdır,okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur,profosörüdür.Bir F16 burnuna yapılmış Kartaldır.'SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM' diyen felsefedir.Nazım Hikmet'in 'ASLOLAN HAYATTIR'ına tribünlerin Hacı Babasıyla 'HAYATTA BEŞİKTAŞ' diye ölümsüzleştirenlerdir.'ÇARŞI MUSTAFA KEMAL HARİÇ HERKESE,HATTA KENDİNEDE KARŞI' diyen aykırılıktır.ÇARŞI ruhu BEŞİKTAŞ'ın uslanmaz asi ruhudur...BEŞİKTAŞ'ını taparcasına seven çılgın aşığıdır.... |
Bence hayırlı bir karar olmuş birde çarşısız görelim kendimizi zaten stadımızda yok mükkemel zamanlama alen tebrikler. Stadsız oynayacağımız bu sezonda hem bu abuk subuk yorumları dindirmek hemde yeni stad açılacağı zaman yeniden daha güçlü bir şekilde geri dönmek için yapılmış gerçekten hoş bir plan tebrikler |
bütün avrupa hatta dünya çarşı'ya hayran iken (düşünün liverpool'un herşeyi olduğu iddia edilen kop tribünü bile bize hayran kalmıştı) bir kaç çapulcu eleştiriyor, ekranlarda basın yayın organlarında saçmalıyor diye bu yapılır mı?? beşiktaş kaç senedir ne yaptı ki çarşı beşiktaş'ın önüne geçsin. çok aşikar ki bu da tüpçünün marifeti, kendi başarısızlıklarına sürekli kılıf buluduğu için bu da bir başkası ... ÇARŞI BİR MARKA ÇARŞI BİTMEZ, ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ |
Şoktayım Kına yaksın artık kolpa basın dünyaca meşhur taraftar grubu artık yok şaçmalık tabi bu duruma getirenlerde şaibe karıştıranlarda yaksınlar adamlar burada neredeyse davul zurna çalacaklar yazık |
bu mudur yani ?? her zman haklının yanında olan çarşı şimdi nie kendine haksızlık yapıyor ?? birileri istedi diye, tüpçüye ve sinan'a protesto oluyor diye çarşı bitirelemez, tüpçünün bu camiaya verdiği zararlar çok fazla olmaya başladı artık çarşı bitsede tüpçüye olan kin ve nefret bitmicek, eminim bu karar da tüpçü ve tayfasının başının altından çıktı yazık çok yazık |
Basın amacına ulaştı tebrikler bu kadar çok şaibeden ve dedikodan bu çıktı |
Beşiktaşı bu zor günlerinde yalnız birakanlar arasina birde siz eklendiniz hee ÇARŞI hll walla soylenecek soz bulamiyorum...Hiç yakışmadi ALEN abi ve diger CARŞI holiganlarina.... |
forz abeşiktaş şimiye akda rne yaptıki bu kada rüstüne geliyosunuz çarşının beşiktaş açrşısız çarşı beşiktaşsız olmaz diyoruz inanmıyosunuz beşiktaş çarşı o stada gitmesin bakalımne izliyeceksiniz... Maçın başlamasıyla başalyıp sonuna akdar bitmeyen bir tarafatrlık örneği gösterdiler hiç susmayan amrşlarla rakipler neye ugradıgını şaşaırdı ve söylediğinize bakın ve gelmiş hayla bi kaçkişi kına yakmalı diyor... yazık çok yazık......... |
şimdi seyredelim ve görelim bakalım basını. beşiktaş için başka ne söylemler ne yazılar çıkaracaklar çok merak ediyorum. bakalım bu sefer kime taş atacaklar.:( şoktayım hala soğuk duş etkisi yarattı |
Alıntı:
kim hainmiş kardeş beşiktaş çarşı tu maleme akrşı sen ne dediğin biliyonmu... Çarşıya laf söyleyeceğine diğer grupalra bak beşiktaş açrşı olmadan hangi maçı hangi stadı doldurdunuz.. Forza beşiktaş ada dieğr gruplar ne işe yarıyo çarşı olmadan... Beşiktaş açrş ıdışnıdaki diğer grupalrın hepsi izleyici.. Dilelrdne düşmeyen o marşların bestelerin hepsini yazna beşiktaş açrşı beşiktaşın yazdıgı marşalrla övünürsünüz yazanları endne tebrik etmiyosunuz.. Yılalrca beşiktaş çarşı bu takıma destek verdi forza genç beşiktaşlıalrdna daha öcne kurulan bir grup siz sornadan çıktınız bide gelmi şsöylediğiniz alfa bak biz yetermişiz siz hiçbi halt ayetmessiniz beşiktaş açrşı olmadan hiçsiniz beşiktşa çarşı sank ibeşiktaşl ıdeğilmi şgibi bide gelmiş biz beşiktaşlıalr yeterz diyosun beşiktşa çarşı beşiktaşlı değilmide ne bilyiosunki anca evindne televizyon izliyon burada knouşuyon git şu stadada gör bakalım inönünye gitte çalışan grubu gör beşiktşa açrş ıdışında diğer gurpalrın nası lmaçı izldiğini gör |
bu ve dier forumlarda carşının aleyhine yazan bjk lilikle alakası olmayanlaara seslenyorum hani çarsı tribünleri bölyo du yaa hani çarsı futbolcuda baskı oluştryodu yaaa şimdi istediiniz oldu gidin rahat rahat seyredin oturdugunuz yerden muhtesem futbolcularınızı 1 kere bile oraya gitmeyen o ortamı bilmeyen adamların yüzünden ne hallere geldik ....... daha neler yazcamda kendmi durduramamaktan korkuyorum... |
Herşeye ve herkese baş kaldıran Çarşı öle bi kaç kişi eleştirdi diye yok olmaz altında farklı şeyler var bence... |
yarınki gazeteler okuyucularına kına dağıtsınlar . kuponlada değil. hedefimize ulaştık diye |
Alıntı:
beşiktşa açrş ıdışnıdaki gruplar bir araya gelip iki marş ıdoğru duzgun beş dakka söyliyemiyo o inönü ahenki gidince nasıl şampiyon oalcak bu takım en buyu ktransfer beşiktaşın ehr zaman çarşıdır bunun bilnicini kaybetmiş insnaalr aşaşıyorum Liverpool maçında destan ayzan atrafatrda yine beşiktaş açrşıdır |
bütün haber sitelerinde gs liler fb liler bile üzülmüşler.hatta gs linin birinin yorumu şu en çok fbliler üzülsün her bestelerini çalıyorlardı şimdi napıcaklar_?diye... aslında şuan için çok üzgün değilim çünkü çarşı demiyormu:çarşı bir ruhtur,bitmez!!! geçici bir durumdur diye düşünüyorum,yada öyle düşünmek istiyorum... |
Çarşı Nereye Hani Asiydik!!! :frown: Hani kimsye boyun eğmiyorduk kimse bizi eğemezdi bükemezdi kolaymı bir günde bu büyük taraftar grubunun bitmesi Hani et tırnaktık kim sökebilirdi kimin gücü yetebilirdi Biz herşeye karşıydık! Basında bize karşıydı Ne yani basına yenikmi düştük Efsaneler hani ölmezdi bu sevda hani bitmezdi Bu karar çok ağır oldu ateşli bir taraftar topluluğu basit kimselerin baskısı ile kapanamaz herkesin dilinde gönlünde hayran olduğu ÇARŞI bitemez Kıskananları sevindirmeyin Belki yalnışlar vardı ama kapatmak doğru değil pire için yorgan yakılamaz:motz: Yıkılmaz dedikleri ÇARŞI bir günde bittimi Bu hallere getirenler ve buna izin verenler şaibe karıştıran ve fırsatçılar hepiniz bir olsanız ne ÇARŞIYI nede BEŞİKTAŞI BİTİREMEZSİNİZ ÇÜNKÜ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ ÇARŞI HANİ HERKESE KARŞIYDIK!!! |
Alıntı:
|
Çarşı bitmez bitemez giden en fazla ismi olur ama o sevgi ölümsüzdür... |
diğer grupların ksıkançlığı ve üç beş insanın satılık çarşı demesi bir çaşrıyı yo kedemez zaten ben bire bir gördüm bire bir yaşadım o stadın içnide dunya akda rmaç izledim beşiktaş çarşı dışnıda hiçbir grup zevk vermiyor o stadda |
Alıntı:
beşiktaş çarşı hiçbir zaman beşiktaşı bırakmaz stada gitmeme kararı aldıkları içni gelipte beşiktaşıda bırakacak gibi birşey yok bunu o stadda maç izleyen ehrkez bilir.. O atrfaatr bağırırken gözlerinden o aşkı rahatlıkla okuyabilir... |
iSİM BİLE DÜNYA MARKASI OLMUŞ NE İSİMİ NE KENDİSİ NEDE RUHU GİDEMEZ |
Bizler Demirören paf takımıyla çıkıcam dedikten ve paf takımıyla çıkmadıktan sonra BEŞİKTAŞ başkanı sözünü yemez diye bağırmadık mı bence ÇARŞIDA bu hataya düşmemeli ve aldığı kararın arkasında durmalı bir ÇARŞI aşığı olarak yazıyorum... |
katılıyorum mesajına ilhan bu tarafatr grubunu ben bire bir yuzunu gördüm yaa destek verdim onlarla hepsindeki aşkı gördüm biri bile off demedne sıkılmadan maç bitene akda rdestek veriyodu bu hiçbi grupta yok turkiyeyi bırak dunyada hiçbi grupta yok buakdar takı msevgisi... bunu görmeyen bilmeyen insanalrda açrşı kapanıyo diy ekına yaakrlar biyerlerine |
"Çarşı" grubu kendini feshetti Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu ''Çarşı'', kendini feshetme kararı aldı. "Ligtv.com.tr" adresli internet sitesinin haberine göre, "Çarşı" ile ilgili "Asi Ruh" belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'nde dün geceki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, "Çarşı"nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve türlü spekülasyonlardan yakındı. Markaryan, "Çarşı kendini feshetmiştir. Çarşı artık yok" diye konuştu. Bu arada "Çarşı" grubunun resmi sitesi "forzabesiktas.com"da, Alen Markaryan adına açıldığı belirtilen başlıkta da haberin doğru olduğu teyit edildi ve "Kanallarda ve internet sitelerinde geçen haber doğrudur. Çarşı ismi bitmiştir" ifadesi yer aldı. |
BEŞİKTAŞ'LA ÖZDEŞLEŞMİŞ BİR TARAFTAR GRUBUNUN KENDİ KENDİNİ BİTİRMESİNİ ANLAMIYORUM BİR DÖNEM TEZAHÜRATLARIYLA BEŞİKTAŞIMIZA DESTEK VEREN VE ÇOĞU KEZ BU TEZAHÜRATLAR BAŞKA TARAFTAR GRUPLARI TARAFINDAN BAŞKA TÜRLÜ UYARLANMIŞ BU GRUP BEŞİKTAŞ'A BENCE İHANET ETMİŞTİR NASIL Kİ " VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNÜP PARÇALANAMAZ " ÇARŞIDA BEŞİKTAŞ İÇİN ÖYLE OLMALIDIR................. |
"Asi Ruh" filminin galasında konuşan Alen Markaryan yaptığı açıklamada "Artık Çarşı yok" dedi. Alen sözlerini şöyle sürdürdü " Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle Çarşı kendini feshetmiştir" Asi Ruh'un gösterildiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) çarşı pankartlarıyla dolduğu gecede, taraftarlar duygu yüklü anlar yaşadı. Zaman zaman sloganlar atan Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman da gözyaşlarına hakim olamadı. Koray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarını ve Sergen'in İnönü'de Galatasaray ağlarını havalandırdığı goller salonda uzun süre ayakta alkışlandı! HABERTURK.COM'un verdiği haberle sarsılan Beşiktaş camiasıdan da tepkiler gelmeye başladı. "Forzabesiktas" sitesinde konuyla ilgili olarak bir açıklama yayımlandı. "Kanallarda, internet sitelerinde geçen haber doğrudur.Çarşı isim olarak bitmiştir" Forumlarda görüş bildiren taraftarlar ise şaşkın durumda. Alen Markaryan'ın yaptığı açıklamaya tepki gösteren taraftar sayısı bir hayli fazla ve Çarşı'nın bitmediği görüşü hakim! |
ÇaRŞı yı yok edenler şimdi rahat rahat uyusunlar...kendi kendime de kzıyorum aslında daha önceleri çarşıya bazu yorumlar yaptığım için.ama bunu yaşıma bağlıyorum..ve bazı şeyleri zamnla öğrendim bazılarının dolduruşu geldiğimi yazdıklarımı düşündükçe kahroluyorum...ama savunduğum tekşey ÇaRŞı nın yerine içerisindeki ASALAKLARIN YOK EDİLMESİ.... NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR UMUDUM VAR HALA...BİLDİĞİMİZ GİBİ ÇARŞI BİR RUHSA RUH EBEDİDİR...VE HİÇ BİR ZAMAN YOK OLMAZ... |
Tribün efsanesi Çarşı kendini bitirdi Tribün efsanesi Çarşı kendini bitirdi http://image.haber7.com/haber/119739.jpg Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu ''Çarşı'', kendini feshetme kararı aldı. Tribün lideri Alen Markaryan,''Çarşı kendini feshetmiştir. Çarşı artık yok'' açıklamasını yaptı. ''Ligtv.com.tr'' adresli internet sitesinin haberine göre, ''Çarşı'' ile ilgili ''Asi Ruh'' belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'nde bu geceki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, ''Çarşı''nın, Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve türlü spekülasyonlardan yakınarak, ''Çarşı kendini feshetmiştir. Çarşı artık yok'' açıklamasını yaptı. Bu arada ''Çarşı'' grubunun resmi sitesi ''forzabesiktas.com''da, Alen Markaryan adına açıldığı belirtilen başlıkta da haberin doğru olduğu teyit edildi ve ''Kanallarda ve internet sitelerinde geçen haber doğrudur. Çarşı ismi bitmiştir'' ifadesi yer aldı. |
BEŞİKTAŞ AŞKIMIZ,ÇARŞI DA BU PLATONİK AŞKI HİSSETTİĞİMİZ YÜREĞİMİZDİR. |
Alıntı:
|
sevinsin çarşı yı çekemeyenler! |
tek söyleyeceğim Çarşıyı bu duruma düşürenlere yazıklar olsun.... |
Alıntı:
|
Bölünüyoruz dedik hala devam ettik suc bizde arkadaslar suc bizde ve basında |
Alıntı:
ağzı kulaklarında gezen Beşiktaşlı taraftar arkadaşlarım var şirkette... birçoğu mutlu zaten merak etmeyin ! |
Alıntı:
o arkadaşalrın stadı artı kdoldururlar tabi unutmuşum bir iki maç gidecekelr yaa stada stadın eng zuel eyri çarşıya ait ve onlar izliyemicek yaa maçı ondans eviniyoalrdır.. çarş ıgitit artık izleyecez maçı diye tarafatr gitti izleyici geldi |
BU İŞİN ARKASINDA BİRŞEYLER VAR AMA DUR BAKALIM... |
beşiktşı çarşı olmadan hayal etmeye çalışıyorumda gerçekten inönü bana ço ksıkıcı geliyor çarşı varken maça 2 saat önce gelsende o taraftar zevk veriyodu sana maçı bırkaıp kendi showumuzu izliyoduk tam onikinci adamdı bu alemin en iyi onkinci adamı hatta |
Türkiye`de Saat: 07:36 . |