![]() |
berbat bir gün yokluğunuza alısamadık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allahım Yarabbim adamların laflara bak.. Hepiniz akıllı olacaksınız bundan sonra aklınızı başınıza alacaksınız işte o kadar. Boşa yönetimi ve bizim gibi Beşiktaş taraftarlarına laf söylemeyen bugünün tek sorumlusu bi tarafları kalkan sizlersiniz.. |
Alıntı:
|
ALEM BUYSA KRAL BİZİZ ÇARŞI KAPANMASIN |
hayatımın en berbat günü heralde bugün:(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktasa destek vermeyi para olarak görüyorsan yazık yani .. SEN BESİKTAS İCİN CANINI ORTAYA KOYARMISIN ONU SÖYLE ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herşeyin değeri kaybedilince anlaşılır...o anti-çarşıcılarda anlarlar şimdi |
bu ş...siz basın ve yandaş gazeteler yüzünden oluyo bunlar.hani çarşı asi bir ruhtu.hani çarşı başkaldırydı.iki çapulcu gazeteci laf söyledi diyemi kapanıyo çarşı.çarşı bir başkaldırıysa iki üğç çapulcu yüzünden kapatılamaz... |
Alıntı:
Bu sözüm gerçek Çarşılı insanlara değil Çarşıcılık oynayıp delikanlılık yapan zihniyetedir. Örnek olarak bu arkadaş.... |
İnşallah bu sadece bir uyarıdır inşallah geri dönüşü olur yani...geri dönüşü olmazsa asıl beşiktaşı şimdi yarı yolda bırakmış oluruz.. |
CARSI KAPATILAMAZ KAPATANLARA BENDE KARSIYIM... |
Saçmalamayın ya ÇARŞI KAPATILAMAZ...KAPATTIRMAYIZ.... |
Zaten Çarşı kapndı bitti denince kapanacak bir şey mi allah aşkına yapmayın.10 larca yıldır var ve 10 larca yıldır Beşiktaşımız en büyük destek grubu.Bence olmaz yani öyle kapattık demekle kaptmak.. |
çarşızı beşi,ktaş düşünemiyorum beşiktaşı beşiktaş yapan çarşıdır...Bu haber doğru olamaz çarşının beşiktaşın önünü geçtiğini düşünenler bırakıp gitsin.. |
HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR BEKLEYELIM VE GÖRELIM... CARSIYI KAPATANLARA BENDE KARSIYIM... |
Ya arkadaşlar ne Beşiktaş Çarşı yı bırakabilir.Ne de Çarşı Beşiktaşı. Hem kapndı demekle olacak bişey değil bu bence.....?? |
Alıntı:
CARSICILIK OYNAYAN KİM ACABA .. |
Beyler Çok Üzüldüm çarşı olmazsa biz nasıl yaşarız sesimiz cıkmaz |
çArşısız beşiktaş düşünemiyorum...herkes çArşı olamaz. çArşı kendine karşı olma :( |
hayat biter, alem biter, ortam biter ÇARŞI bitmez...o bi ruhtur... |
YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRR... |
inanamıyorum 26 yılık bi efsane 2008 senesinde sona erdi. tüm fb veya gs arkadaşlarım çok şaşırdı onlarda istemiyor inanmak istemiyorum :( :( :( :( :( :( :( |
OPTİK ABİ NERDESİNNN :(:( |
gsli dövdüm kadiköyde joplandımm bıcaklandımm.içerde kaldımm .. CARSI nerdeydii ALEN NERDEYDİİ... karsılık bulmak için sevmedimmm ... BESİKTAS ULANN !!! |
et tırnaktan ayrılmaz sözde bitsede özde aynen devam... |
çArşı bitmezzzz ULAnNnNnN!... |
FORZA TOPLANIYORR....!!! Bİ KAÇ BİŞE YAZALIM ARKADAS GÜZEL Bİ KONU ACMISS . |
çArşı benim... çArşı sensin... çArşı o... hepimiz çArşıyız... sözde,görüntüde fesh edilebilir ama maneviyatta ASLA!... görüntü olarak olmasada manevi olarak yaşar hep çArşı ölmezz... |
biz bjk taraftarıyız diyen burda cok arkadas gördk bi deplasmana gitmemiş arkadaslar biz carsıyız diyorlarr hayatında inönüye 1 kere giden arkadas ben carsıyım diyorr bişeylere emek vermedn olmuyorrr ...!!! |
Alıntı:
|
TOPLANIYORUZ 31.05.2008 cumartesi gününde saat 19:00'da barbaros parkında forza toplanıyor..! |
HERSEY BESİKTAS İÇİN.! |
çarsı nın bu sekilde karar alması tabiki bizleri cok üzmüştür eğer büyüklerimiz böyle bir karar aldılarsada vardır bir bildikleri bizim için sevda beşiktaş üstüne kurulan bir sevda carsı biizm sevdamızın meyvesiydi umurorumki bizleri bu yolda bırakmazlar eğer öyle olursada bizlerin hepsi carsıyız hepimiz beşiktaşlıyız önemli olan bu olduğunu düşünüyorum herseye rahmen beşiktaşlılık bir başka dır |
burdan çarşı kapatılamaz dıyecegınıze böle sey olamaz dıyecegımıze birşeyler yapmalıyız forzada belirtildıgı cun 31 mayıs cumartesi barbaros parkında toplanılacak ver herkes çarşı polarlarıyla orda olsun bütün herşey artık lafta degılde çarşı zamanında kuran abilerımızın yaptıgı emeklerı aklımıza getirelım ve sımdı o emege saygılı olup onların bize bi nevi fasiatı oldugu u grubu bırakmayalım çarşı nın kapatılmaması ıcın yapılan bütün organızasyonlara katılalım. katılalımkı kım gerçekten çarşıdan anlayalım. |
Bu Hakkı Kendilerinde Nasıl Buldular ve Kime Sordular?!... Bu gün sanırım Bütün BEŞİKTAŞ Forumlarında aynı konu tartışıldı... çArşı kendi kendini fesh etmişti ve ileri gelen diye tabir edilen meşhur amigo Alen Markaryan "yorulduk,çekiliyoruz..." demişti... Peki çArşı neydi ve nasıl fesh edilirdi? Daha tanımı bile doğru düzgün yapılamamış bir grubun,Türkiye'deki ve Avrupa'daki hatta Dünyadaki taraftar standardını çoktan aşmış belkide uzayın derinliklerinde rakibi olabilecek bir taraftar grubu arayan bir grup hatta onlara sadece grup demekte az ve çok sıradan olur,bir fenomen,bir duruş,bir tavır... işte dedikya az öncede daha Dünya üzerinde tanımı yapılamamış bir taraftar grubu var karşımızda... Kimine göre sivil toplum örgütü,kimine göre sadece olağan dışı bir taraftar grubu olan çArşı FESH OLUNDU,OLUNDURTULDU,OLDURULDU VS... Peki çArşı için tanım olabilecek bir şey daha varki sanırım bu asıl tanımın içinde mutlaka geçmesi gereken bir kelime "RUH" Evet çArşı bir ruhtu... Ruhu insan fesh edebilirmiydi? Bu insan veya insan topluluğu bu kadar seveni olan bir "RUH"u nasıl fesh edebilirdi? Güç yetermiydi? Elle tutulurmuydu?Ya da ALLAH'tan başka kim muktedirdi bir "RUH"u fesh etmeye... Bu ilginç ve trajik,hatta sevenlarinde ve sevmeyenlerinde,dostunda ve düşmanında dahi ŞOK etkisi yapan kararı kim ya da kimler nasıl almıştı? Bu kararı veren ya da verenler kime sormuştuda,veya kimden izin ve yetki almıştı da BİZİ FESH ETMİŞTİ?... Evet biz Erdem,Ali,Veli,Ahmet,Ayşe,Mustafa,Burcu vs...... Bizdik çArşı... Bizdik avaz avaza bağıran ve ses tellerini helak eden... Yalnız BEŞİKTAŞ için... Ölümüne ve AlAyınA... Sesi çıksada çıkmasada... Maça gelsede gelemesede... Sanki Alen ve bu kararda emeği geçenler tek başlarına mı çıkardılar uçak gürültüsünü bastıran o sesi?... O "RUH"u taşıyanlardık biz ve bu karar bizi fesh etmişti... Beşiktaş'ın kendi kadar meşhur taraftarı fesh edilmişti... Peki yarın birgün BEŞİKTAŞIMIZIN Başkanı da çıkıp "Hakem hatalarından usandık dinleneceğiz,Beşiktaş taraftarı da takılsın bu sezon böyle canım ne olcak!?!?!!!!..." ve "Biraz dinlenelim topçular filan da artık baksın baının çaresine ,biz nadasa çekiliyoruz,BEŞİKTAŞ'ı Fesh Ediyorum!..." derse ne olacaktı?... Sanki grup Alenin Kulüpte Demirörenin tekelindeydi! Demezmiydik o zaman "sen kimsin BEŞİKTAŞ'ı fesh edicen,sen mi kurdun bu kulübü yada senin mi ULAN!"... Umarım bu yazdıklarımdan birşeyler anlarsınız da ne olduğunu ya da ne anladığınızı bir daha gözden geçirirsiniz... Hadi BEŞİKTAŞ'ı fesh etseler Camianın Ağır topları çıkar ağzının payını(o da belki,Seba kesin derde kalpten gitmezse diğerlerini bilemem!..." verirler... Ama çArşı\'ya kim sahip çıkacak?... Cevap yukarıda yazılıdır hemde her soru işaretinin,ANLAYAN ANLADI... |
Türkiye`de Saat: 13:06 . |