![]() |
Flash Flash!!denilson Kampanyasi Yapalim HADI ARKADASLAR DENILSON GUNDEMI YARATALIM ALDIRALIM BU ADAMI YILLARDIR ARADIGIMIZ CALIM USTASI BU ISTE BREZILYALILAR DUNYANIN EN KOLAY VE EN IYI CALIM ATAN FUTBOLCUSU OLARAK DENILSONU GOSTERIYORLAR SIZCE HADI DENILSON KAMPANYASINA BENCE INANILMAZ TURKIYEDE COK IS YAPAR http://www.youtube.com/watch?v=p1tIf...earch=denilson http://www.youtube.com/watch?v=VJG5g...earch=denilson |
muhtesem futbolcu. yattara'nin bir kac kat daha iyisi |
bence sol taraf için aranan kan bu hemde brezilyalı yönetim lütfen al:D |
aimar a kampanya yapacaktik bu hic etik deil :D denilsona karsi deilim , hatta gelsin ama herkes sirasini bilsin kardesler :D:D |
Bence Besiktas Italyan Takimlarin Küme Düsmesini bekliyor. Oradan isimize yarayacak adam yok mu? |
Juventus'tan Camoranesi'yi koparabilsek? |
Bir kere daha olmustu bu olay, bekledik bekledik sonra acilisa süpriz diye getirdiler: Müslüm Baba'yi (Amaral di heralde adi) saygilarimla |
imkansiz camoranesi , ya juveden kapo , legrrotaglie , zalayeta , mutu , milandan : serginho , ambrosini , inzaghi laziodan : tare , couto , dabo , liverani , rocchi fiorentinadan : jorgensen , jimenez , ujfalusi , fiore bence bunlari alabiliriz , ha tabi buyuk starlarda gelebilir ama ben cok umitli deilim ... |
:eek: Abi bu Aimar hangi mevkide oynuyor ve Kac yasinda:confused: |
abi cevap verecek yok mu |
DENILSON mevki : orta saha yas : 28 boy : 1.77 ayak : sag/sol degeri : 6 mılyon dolar oynadıgı takım r.betıs |
sadece denilson degil brezilyalı herkes calimı kolay atıyor |
Alıntı:
ofansiv orta saha |
Alıntı:
hee yanyana oynar lar diyorsun...bilmem niye ama aklima serge tümer ikilisi geldi.... aimari unut kardes...iki canmbaz bi telde oynamaz.. saygilar |
üstelik aimarin ismini yanlis yazmisin...pabo cesar aimar olacakti... juan pablo sorinle karistirdin herhalde |
bencede delgado geldikten sonra aimar a gerek kalmadı ama denilson a kim hayır diyebilirki fakat biraz sorunlu bi futbolcu diye biliyorum o yüzden tigana istemiyor.... |
Alıntı:
|
denilson kaliteli bir futbolcu ancak eskisi gibi değil ancak yinede tecrübeli ve sol kanadı iyi kullanıyor ancka ben yinede daha büyük bir yıldız isterim ! |
bence biraz bencil i. üzülmezden farkı yok gibi kafasını kaldırıp pas atamayan adamlarla ne işimiz var ama Milanlı serginho olabilir veya gilberto. |
Arkadaşlar adamın videosunu izlemediniz galiba herif yattaranın yaptığının 5 katını yapıyo siz hala konusuyosunuz biz sol tarafa adam aramıyormuyuz alın size sol kanadı işletecek adam adamın asistlerine biraz dikkat edinde ondan sonra bencil olup olmadığını konusun |
Alıntı:
|
bu adam i.üzülmezden iyi..ama bence de denilson eskisi kadar ii deil..daha iyi birilerini bulup getirebilsek çok daha iiyi olur.. |
böle adamlar için yaş falan önemli deil.muhakkak alınmalı |
denilson bende tuttum gelsin ancak çalım atarken kaptırdığı toplar iş açabilir |
kleberson bize denilsonu getir |
Alıntı:
|
denilson çok iyi topçu ama. hocalarla anlaşamadığı ve avrupaya uyum sağlayamadığı için kendini gösteremedi. betise rekor parayla transfer olmuştu. ama bi hayrını görmediler. ama gelse kral olur kle ile. kle nin de performansı katlanacaktır bu sihirbaz bize gelirse hadi yönetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm al şu adamı |
bnce denilson gelsinn şov yaparrr gcn sene kotu bi performans vr diolardi izledim heriff dokturmuş bea bnce tam istedigimiz adam ***DENİLSON*** |
denilson sola çare olacaksın |
Alıntı:
birde site yöneticileri topic kirliliğine çözüm bulurlarsa seviniriz.(önüne gelen birilerini transfer ediyor,uçan uçana.) |
Alıntı:
|
denilson sorunlu adam bence ze roberto daha akıllıca olur hem top çalan hemde hücüm yapan biri |
vıdeo ların cogunu ızledım hareket ıyı ama sonunu getırememıs ya faul yapmıs yada kaptırmıs ayrıca bu vıdeolar eskı sımdı o kadar kıvrak degıl...muhammed zıdan var dı bır ara gundemde onun vııdeosunu da ızleyın en az denılson kadar ıyı ayrıca ucuzdurda ama denılson besıktasa gelırse onada hayır denmez tabı |
evet böyle adami görmek isterim ben takimimizda isallah gerli :D |
bana gore aimar besiktasa uyar |
sorry arkdslar ben dustu dıye bılıyordum |
Alıntı:
|
kimi istiyorsak ona kampanya yapalım anasını satayım herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bize kalsın... |
Benim Hayalimdeki futbolcu DENİLSON. Tam aranan kan olur sola.yönetim getir şu adamı da alalım formaları |
bence gilberto denılsona acıkcasi cok begenmıyorum. |
Türkiye`de Saat: 02:04 . |