![]() |
beşiktaşa dünya kupasından begendiklerim, ekvador:delgado,espinoza paraguay: kaleci bobadilla, ve santa cruz isvec:wilhelmson,kalströmialback,linderoth fildişi kıyısı: keita, portekiz:miguel,maniche,sabrosa sırbistan:zigic hollanda:kuijit,babel, cek cum:rosicky,plaisil,jankulovski avustralya:cahill fransa:abidal, tunus.cahidi, jaziri japonya: nakamura meksika osvaldo sanchez,bravo bunlara yeni dikkat cekdim, bunlar transfer edilemeyecek futbolcular degil gibi, ama rosicky asnırım arsenale ucmuş |
transfermarkt da santa cruz un degeri 3 milyon dolar , bence forvet olarak isimize yarayabilir hem delgadoya arkadaslik yapar |
http://images.google.com.tr/images?q...1208194926.jpg Giovanny ESPINOZA bu adamı tek gecıyorum tam bıze gore mevki : defans yas : 29 degerı : 750.000 dolar cok begendım bızım defansta cok ıyı ısler yapar |
Espinoza iyi gerçekten de. Fizikli mücadeleci ancak topu oyunu sokma konusunda biraz eksiği var bu da bizim defansın temel sorunu zaten... |
Alıntı:
|
Begendİklerİn Dunya Kupasina Ismini Vuranlar Da Guzell Ama Onlar Bu Satten Sonra Fİyatlari 2 Kat Artti |
zokora-persie ve meksikada kıvırcık saçlı 20 yaşında bir sol kanat oyuncusu vardı onu beğendim ! |
gurcan abi zokora gitti totenham e persie ide arsenal birakmaz , santa cruz gelsin |
japon milli takımında oynayan brezilya asıllı alex sol kanadımızdaki sorunu giderebilicek bi futbolcu bence transferi ii olur |
cok abartici ama Chelsedan LAMPARD gelse süper olur bize Defans lazim. Yada COLEde olur yani iyi Defans lazim bize. Bakalim. |
Türkiye`de Saat: 16:59 . |