![]() |
yavaş uçun beyler şu denilson veya ze robero bizm işimizi görür.ayrıca paraguaylı kaleci berbat bence nası beendiysen |
kallstörm isvecli cok iyi ama gecen sene rennes deydi lyon 8.000milyon euroya kaptı |
lampard gelsin tüm takımı satalım tek başına oynasın hüseyin çimşirle hasan ücüncüyü alalım milleti biçmek için bu takımı uefa da şampiyon ligde de şampiyon yapalım :D:D sataşmak gibi olmasın ama .. |
Alıntı:
|
lampard in okadar fazla buyutulecek biseyi yok , sadece isabetli sutlari var bana gore , forza GERRARD |
ingiltere orta sahasi iyi be lampard gerard joe cole daha ne olsun fransa n1n orta sahy1 da begeniyorum |
Lampard abartılacak değilmi? :D yarıldım abi herif dünyanın en iyi 2. futbolcusu seçildi Barcelona 35milyon Paund teklif yaptı alamadı |
bence alex japonyada oynayan top tekniği süper defansın soluna topu oyuna süper sokuyo onun önünde de ibrahim akın oynadımı sol kanat sorunu kalmaz |
Alıntı:
|
dünya kupasında olmayanlarda var hem göz önünde olmadığı için daha rahat ve ucuza alınır. RECOBA dan başkası olmaz |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |