![]() |
valla doğrusunu söylemek gerekrse bana pek inandırıcı gelmedi |
''Ertunç Soğancıoğlu, "Hürriyet bu transferi nasıl öğrendi, anlayamadım" yorumunu yaptı.'' gazetesinin reklamını yapıyor aklınca umarım dogrudur |
doğru ise süper olur atak olarak takımı tutamalar NURİ NOBRE HOLOSKO DELGADO TELLO VAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
şu an itibariyle lig tv 2.5 milyona anlaşıdığı haberini flaş olarak geçiyor.... |
Alıntı:
|
Bu da DHA nın son dakika haberi (?): Beşiktaş, Nuri Şahin'in menajerini İstanbul'a çağırdı ÖVÜNÇ ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA) Beşiktaş'ın Nuri Şahin ısrarı bitmiyor. Siyah Beyazlı kulüp son 1 haftadır temaslarını sürdürdüğü genç oyuncunun transferini gerçekleştirmek için haftasonuna kadar girişimlere devam edecek. Menajer Sinan Engin, Nuri'nin kendi internet sitesinden ve Almanya basını aracalığı ile yaptığı "Türkiye'ye gitmek istemiyorum. Kulübümde kalıp kendimi ıspatlamaya çalışacağım" açıklamarına yorum yapmazken, görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Engin, genç oyuncunun menajerini İstanbul'a davet ettiklerini söylerken,"Nuri Şahin ile ilgili girişimlerimiz sürüyor. Ama bugünden transferin bittğini söylemek yanlış olur. Menajerini İstanbul'a davet ettik. Onunlu bir kez daha görüşeceğiz. Umarım her iki taraf açısından da hayırlısı neyse o olur" dedi. |
tüm bu gelişmelerden sonra bu transfer gerçekleşeceğe benziyor, tabii ki nuri şahin'in gelmesi çok hoş da yabancı sınırlamasının olduğu ve bu kadar fazla hücum oyuncusunun olduğu bir ortamda kadro seçimi nasıl planlanacak çok merak ediyorum, sivok'tan zaten şüphem yok, zapotocny'nin de tecrübesine güveniyorum, defansif olarak sorunlarımızı çözüp iyi bir takım ruhu oluşturabilirsek ilginç ve heyecan verici bir takım olabiliriz ama kadronun geniş tutulması, oyuncular arasında oynama problemi yaratmamalı ve kenarda oturanların da ödemelerinde sorunlar yaşanmamalı, takım belli bir noktaya kadar geliyor da sonrasında yönetimsel boşluklardan geride kalıyoruz, dediğim gibi nuri de alınırsa kağıt üzerinde ilginç bir kadromuz oluşuyor ama futbol kağıt üzerinde oynanmıyor, her yönüyle oyuncuların sadece işini düşünebilecekleri ve birlikteliklerinin sağlam olacağı bir ortam yaratılmalı, bu da işte yönetim ve teknik kadronun işi, bu konuda biraz şüpheliyim işte... |
yönetimin biraz aklı varsa bu transferi bitirir.son yılların en iyi transferini yapmış oluruz |
Alıntı:
|
bu transfer medyaya sızdırılmadan bitirilmeliydi. |
Türkiye`de Saat: 10:30 . |