![]() |
Nuri Şahin Transferi (Tek Baslık) Chelsea ile Arsenal’in peşinde koştuğu ve her iki ayağını kullanabilen milli futbolcu, "Özlemini çektiğim Beşiktaş formasına kavuşacağım için çok mutluyum" dedi. TRANSFER döneminde savunmasını güçlendiren Beşiktaş sürpriz bir atak yaparak kadrosunu gurbetçi Nuri Şahin’le zenginleştirdi. Başkanı Yıldırım Demirören, yeni sezonda başarıya ulaşmak için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla takımda görmek istediği Nuri Şahin’in işini bitirdi. Beklentilerimiz çok Chelsea ve Arsenal’in peşinde koştuğu, B.Dortmund’un alt yapısında yetişen genç futbolcu geçen sezon Hollanda’nın Feyenoord takımında kiralık olarak forma giymişti. Alman Milli Takımı’nda forma giymesi için astronomik rakamları ve cazip teklifleri geri çevirip Türk Milli Takım formasını sırtına geçirdiği maçta Almanya’ya gol atan Nuri ’nin orta sahada büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Ertuğrul Sağlam "1.81 boyundaki orta saha oyuncusu her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Taraftarların sevgilisi olacak Nuri Şahin’den çok beklentilerimiz var" dedi. Nuri Şahin ise, "Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden İlker Özbilek beni 16 yaşında Beşiktaş'a getirmek istemişti ama o dönemin teknik direktörü Rıza Çalımbay istememişti. Şimdi çok özlemini çektiğim formaya kavuşacağım için çok mutluyum" yorumunu yaptı. Kaynak : hurriyet.com.tr |
allah allah pekte ciddi yazmışlar haberi ama. |
Bomba değildir inşallah bu haberde |
gerçeğe benziyor ama hadi Allah Kerim |
NURİ ŞAHİN KARTALDA Beşiktaş Yıldırım Demirören geçtiğimiz sezon Feyenoord'da forma giyen borusia Dortmund'un genç yıldıızı Nuri Şahin için Alman Kulüübü ile anlaşma sağladı. Başkan yıldırım Demirören önceki gün gittiği Almanya'da Borusia Dortmund'lu yöneticilerle masaya oturdu. Dün İstanbul'a dönen Demirören'in Nuri Şahin için Dortmundlu yöneticilerle 2 milyon 550 bin euroya el sıkıştı. Ardından Nuri'nin ailesiyle bir bir görüşme yapan Demirören Şahin Ailesini'ni ikna etmeyi başardı. 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Nuri'nin yıllık 2 milyon euro alacağı belirtildi. |
sıkma portakal suyu gibime geliyo..ama doğruysa ilk defa doğru bi iş yapmış olur yönetim.. |
insallah doğrudur |
Yaw böyle güzel bir transfer beklemiyordu kimse galiba...Herkesin şok geçirdiğini görüyorum..Yalan olmasa bari.. |
valla insallah doğrudur..bende öyle umut ediyorum ama yapılan transferlere bakınca da sanmıyorum böyle bi isim alacaklarını ne biliyim gider hüdaverdi diye bi adam alirlarda bunu almazlar gibime geliyo.. |
umarm doğru bir haberdir bu beşiktaş içinde en hayırlısı olur |
Ne oluyor ya kartalhaber haberin detayına giriyor hürriyet kaldırıyor. |
dogru galiba arkadaslar basimiza tas yagacak hayret nasil oldu da yerinde bir transfer yapti bu adamlar? |
tüm transfer haberleri yalanlanıo nerdeyse bu iş. dorudur |
oh be ortasaha için çok iyi oldu bu transfer alınabilecek en iyi bikaç türk oyuncudan biri... |
geçen sene de aynı haber verilmişti. hemde aynısı. ama olmamıştı. inşallah bu sefer olur |
Yönetime tebrikler. İlk defa doğru bir iş yaptılar. |
aynı haber sabah ve milliyette de var pazarlıklar sürüyor deniyor... |
ihşallah bu haber balon değildir bu habere çok sevindim |
Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, ön libero arayışında B.Dortmund'lu Türk oyuncu Nuri Şahin'e yöneldi. Transferi bir Türk ön liberoyla kapatmayı amaçlayan siyah beyazlı ekip, Manisaspor'lu Uğur İnceman'ın bonservisini fazla buldu ve bu transferi askıya aldı. Bonservisi B.Dortmund'ta bulunan ve geçtiğimiz sezon Hollanda ekibi Feyenoord'ta kiralık olarak oynayıp başarılı bir sezon geçiren genç yıl yıldızın B.Dortmund'ta kadroda yer bulamadığı için Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Spor3.com |
umutlanmak için çok erken |
Son dakika... Nuri Şahin Beşiktaş'ta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tribünleri ayağa kaldıracak dev bir transfere imza attı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Yıldırım Demirören geçtiğimiz sezon Feyenoord'da forma giyen Borusia Dortmund'un genç yıldıızı Nuri Şahin için Alman Kulübü ile anlaşma sağladı. Başkan Yıldırım Demirören önceki gün gittiği Almanya'da Borusia Dortmund'lu yöneticilerle masaya oturdu. Dün İstanbul'a dönen Demirören'in Nuri Şahin için Dortmundlu yöneticilerle 2 milyon 550 bin euroya el sıkıştı. Ardından Nuri'nin ailesiyle bir bir görüşme yapan Demirören Şahin Ailesini'ni ikna etmeyi başardı. 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Nuri'nin yıllık 2 milyon euro alacağı belirtildi. Beşiktaş Nuri Şahin transferinin perde arkası Kartalhaber.com özel haberi... Yılın transfer bombasını Nuri Şahin transferiyle Beşiktaş patlattı. İşte bu transferin perde arkası gelişmeleri: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Nuri Şahin Türkiye'nin yetiştirdiği müthiş yetenekli bir oyuncu... Her fırsatta Beşiktaşlı olduğunu belirten genç futbolcu Beşiktaş'ın transfer listesinde olmasına rağmen 4 sezon önce Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay beğenilmemişti. Ancak bir yıl sonra 17 yaş dünya Şampiyonası'nda gösterdiği performansla parmak ısırtan genç futbolcu Chelsea Başkanı Abramoviç'in de gözdesi durumuna gelmişti. Nuri geçtiğimiz sezon da hollanda'nın Feyenoord Takımı'nda forma giydi. Hollanda Ligi'nde de adından söz etterin genç futbolcunun transferi için Başkan Yıldırım Demirören gizlice harekete geçti. Geçtiğimiz salı günü Almanya'ya giden Demirören bu futbolcunun transferi için Dortmundlu yöneticilerle masaya oturdu. demirören kıran kırana bir pazarlığın ardından Nuri'nin bonservis ücretini 2 milyon 750 bin euroya kadar düşürdü. Başkan Demirören oğullarının futbol yaşantısına Avrupa'da devam etmek isteyen Şahin Ailesi'ni de ikna etmek için bir hayli uğraştı. Nuri'nin aile fertleriyle bir araya gelen Demirören'in beşiktaş ile ilgili sözleri genç futbıolcu ve ailesini bir hayli etkiledi. dün akşama doğru ise Borusia Dortmund 200 bin euro daha indirim yaparak bu futbolcunun bonservisi için son fiyat 2 milyon 550 bin euro olduğunu vurguladı. Demirören ise hem Alman Kulübüyle hem de Nuri ile anlaşarak dün öğle saatlerinde İstanbul'a döndü. Gelişmeler kartalhaber.com'da... galiba haber doğru hayırlısı olsun |
kartalhaber sitesi her sene bize Nuri Şahin'i transfer ediyor, ama ne hikmetse hiç başarılı olamadı. en son geçen sene Collin Kazım Beşiktaş'ta diye haber yapmışlardı, o haberin ertesi günü collin kazım başka bir takıma imza attı. o yüzden de umutlanmak için erken diyorum.... |
beşikaş ve doğru bi trsnsfer.... yıllardır yan yana kullanamadığım iki kelime.. hele hele sinan engin hala bizimleyken inkansız gibime geliyor ya nese. inşaallah doğru bi haberdir SEVGİ/SAYGI/DOSTLUKLA |
yıllık alacağının 2 milyon euro olarak verilmesinden haberin doğruluk payının olmadığı anlaşılıyor... |
öteki ajanslar yıllık kazancı 1 miyon diyor.. |
güzel bir tercih olmuş bence.. |
alla alla daha neler inanmıyorum nasıl olur ....... |
İnşallah doğrudur.Çok iyi transfer olur Nuri. |
İnşallah doğrudur..Faydalı olur bir de düzgün forvet alın tamamdır bu iş...Yönetimden açıklama bekliyoruz bugün içinde kırk yılın başı kaliteli transfer olacak heyecan basmış açıklayın durumu... |
Siyah-beyazlılar, yankı uyandıracak bir yerli futbolcu transferi yapmak üzere gözünü genç yıldız Nuri Şahin'e çevirdi. Hollanda ekiplerinden Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki milli oyuncu için başkan Yıldırım Demirören'in, menajer Sinan Engin ile birlikte bizzat devreye girdiği belirtildi. Demirören'in, Nuri'nin bonservisini elinde bulunan Borussia Dortmund ile sıkı bir pazarlık içinde. Dortmund'un Nuri için 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş'ın ise 2 milyon euroda ısrarcı olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların genç yıldıza da yıllık 1 milyon euro teklif etmeyi planladığı bildirildi. "İlk"lerin adamı 2005 yılında Almanya ile oynanan özel maçta A Milli Takım forması giyen ve attığı gol ile hem 'A milli formayı giyen en genç oyuncu' hem de 'milli forma ile gol atan en genç futbolcu' unvanlarını alan Nuri Şahin, 17 yaşına gelmeden Bundesliga'da oynayarak bu ligde ilk 11'de maça başlayan en genç oyuncu olup Almanya'da da tarihe geçmişti. |
geliyo gibi hadi hayırlısı :) günler sonra güzel bi haber |
biz de yedik dii mi? |
hayırlı olsun dielim ne dielim:D |
yaa abi ben taransfer die buna derim işte.al sana adam gibi tıpçu.inş. alırlar yaa gerçektende. bizimkiler bu adamı getirilerse büyük iş yapmış olcaklar şimdiye kadar aldığmz adamların en iyisi bu işte.hem genç yetenkli geleceği çok parlak eğer gelirse bizde çok iş yapar uzun yıllar. haber umarım doğrudur |
allahım senden başka bişe istemiyom şuan nuri gelsin yeter bu adam geleceğin lampard ı ya süper bi adam yönetim alırsa süper bi iş yapmış olur inş almışızdır |
haber doğru sinan engin DHA.ya açıklama yapmış |
böylesi alalade bir transfere bile ne kadar çok sevinir hale geldik |
alalade bi transfer değil bu bunun yerine 20 milyon verip yıldız alsak bu kadar sevinmezdim çünkü nuri geleceğin yıldızı o yüzden bu kadar seviniyoruz |
kolpa haber galiba, baksanız ya yıllık 2 milyon euro diyor... bu kadar vermezler en azından bu kısmı kesin yalan.. |
hadi bakalım senin dediğin gibi olsun.iyi bir oyuuncu ama artık yönetim ve teknik heyete hiç güvencim kalmadı |
Türkiye`de Saat: 20:55 . |