![]() |
Alıntı:
|
inşallah doğrudur |
kolpa haberr |
aslinda ben inanmiyorum ..ama artik haftaya kadar bekleriz.. ozaman görürüz Borsaya bildiriler belki...yada S.E. bi aciklama yapsa iyi olur ..kesin birsey söylese... |
yalan ya |
Fotospor... :D:D |
Yönetim bu işi eline yüzüne bulaştıracak, sonunda fiyatı artacak, alamıycaklar... |
olabilirmi acaba |
Alıntı:
|
Amma gündem oldu be gelecekmi gelmiyecekmi gelmez bu adam sanmıyorum |
beyler şu yalan dolan serefsiz basınamı inanıyorsunuz hala .. nuri kendisi gelmicegini söylemiş olayda bitti |
Cevap : Gelmiyorum o bi kere olur Adam zamanında gelmiş almamışlar |
Beşiktaş, Nuri Şahin'in fiyatında tıkandı! http://image.haber7.com/haber/18481.jpg Nuri Şahin, Beşiktaş'ın teklif ettiği yıllık 1 milyon euroyu az bulunca transfer zora girdi.. Beşiktaş'ın son bir haftadır yürüttüğü Nuri Şahin transferi para engeline takıldı. Peki Nuri ne istiyor? Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in gizli olarak çalıştığı ve dün SABAH'ın duyurduğu operasyonda çok önemli gelişmeler yaşandı. Genç yıldızın kulübü Borussia Dortmund'a 2 milyon euro teklif eden Beşiktaş, Nuri Şahin'e de 1 milyon euro önermişti. Ancak Nuri'nin bu rakamı az bulması görüşmeleri tıkadı. Bir yandan Alman kulübü ile bonservis pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, belirlenen transfer bütçesini aşmak istemedikleri için genç oyuncuya, "Bu rakamın üstüne çıkmamız mümkün değil" mesajını iletti. Tüm bu gelişmeler transferi zor bir noktaya sokarken Beşiktaşlı yöneticilerin, henüz Nuri defterini tamamen kapatmadıkları ve para konusunda ikna etmeye çalışacakları öğrenildi. KİMSEYLE ANLAŞMADIM' Bu arada transfer haberlerinin duyulması üzerine kendisine ait 'www.nuri-sahin.de' adlı internet sitesinden bir açıklama yayınlayan milli futbolcu, herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını belirterek, "Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor" dedi. (Sabah) |
Sinan Engin den Açıklama: Son günlerdeki en önemli transfer söylentisi olan Nuri Şahin'in Beşiktaş'a geleceği haberi, Sinan Engin tarafından dün doğrulanmış ancak Nuri Şahin tarafından yalanlanmıştı. Bugün MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin’le el sıkıştıklarını ancak tek problemin kulübü Borussia Dordmund olduğunu söyledi. Nuri Şahin’i çok istediklerini ve bu sebeple Uğur İnceman’dan da vazgeçtiklerini belirten Engin: “Nuri ile anlaştık. Bu konuda bir problem yok. Tek sorun kulübü Dordmund. Önümüzdeki bir kaç gün içinde Almanya’ya gidip kulübüyle masaya oturacağım. Ya kiralık ya da bonservisiyle bu transferi gerçekleştirmeyi umuyoruz” dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL |
4 yıldır o kadar çok şeyi söyleyip hiç bir şey yapamayan sözünün eri başkanımız taraftarda okadar güzel bir etki yapmışki kimse ona inanmıyor.Gerçekse iyi transfer. |
artik inandirici gibi geliyo |
SİNAN ENGİN SON NOKTAYI KOYDU!.. http://maraton.com.tr/img/print.gif http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0607134151.jpg Son günlerdeki en önemli transfer söylentisi olan Nuri Şahin'in Beşiktaş'a geleceği haberi, Sinan Engin tarafından dün doğrulanmış ancak Nuri Şahin tarafından yalanlanmıştı. Bugün MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin’le el sıkıştıklarını ancak tek problemin kulübü Borussia Dordmund olduğunu söyledi. Nuri Şahin’i çok istediklerini ve bu sebeple Uğur İnceman’dan da vazgeçtiklerini belirten Engin: “Nuri ile anlaştık. Bu konuda bir problem yok. Tek sorun kulübü Dordmund. Önümüzdeki bir kaç gün içinde Almanya’ya gidip kulübüyle masaya oturacağım. Ya kiralık ya da bonservisiyle bu transferi gerçekleştirmeyi umuyoruz” dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL |
1 milyon az ha yolun acik olsun |
Alıntı:
|
Alsak cok iyi olur bu adamı cok yetenekli... |
Alın şu adamı ya |
gelse ii olurdu ama neyse __ |
bekleyin acele etmeyin hersey belli olur bir kac gun icinde bence |
bu transfer haberide balondu söndü...neyse.biz zaten daha iyilerine layığız:Dmessi gibi:D |
yazıq geleceğini tehLikeye atıo bjkde oynamak warken..! |
yalan soylüyorsunuz sabah,fotomac, takvim,pasfotomac,fotospor ve fanatik arkadaslar nuri şahin bjk de azcık pürüzler kalmış kulübüyle bunuda halldecekler hepimize hayırlı olsn |
Nuride tek sorun bonservis! Engin akılları karıştırdı !.. Beşiktaş'ta Türkiye'ye gelmek istemediğini bildiren Nuri Şahin'le ilgili olarak Menajer Sinan Engin'den farklı bir açıklama geldi. Engin, Nuri'yle el sıkıştıklarını, tek probleminse kulübü Borussia Dortmund olduğunu iddia etti. Nuri Şahin'i çok istediklerini, bu nedenle Uğur İnceman'dan da vazgeçtiklerini belirten Engin " Nuri ile anlaştık.Bu konuda bir problem yok. bir kaç günü içinde Almanya'ya gidip kulübüyle masaya oturacağım Ya kiralık ya da bonservisiyle bu transferi gerçekleştirmeyi umuyoruz " dedi.. Fransız futbolcu Cisse ile ilgili "Takımdan ayrılacak" iddialarına ise Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu açıklık getirdi. Soğancıoğlu, "Cisse'den memnunuz. Onu göndermeyi düşünmüyoruz. Bu sezon geçen yıldan daha da iyi oynayacağına eminiz" diye konuştu. |
Biri diyor sorun Nuri'de, Türkiyeye gelmek istemiyor, diğeri diyor sorun bonserviste, ne iş anlamadım...Sallayıp sallayıp duruyorlar, bizimkilerde hata, sessiz sessiz halledecektin bu işi, adamlara malzeme verdin onlarında istediği buydu zaten, işin şeyini çıkarırlar artık... |
kaynak neresi arkadaşam |
nuri ile anlaşıldı diyor kulüple alakalı olan bi dostum... nuri kadromuzda rahat olun |
kaynak: lig tv |
Maraton ligtv diğer sitelerde gösterildi arkadalar ama ben bonservisin problem olacağını zannetmiyorum çünkü biliyorsunuz kübümüz iyi mi kötü mü bilinmez ama bonservis paralarından kaçınmıyor genellikte.Nuride de bonservis sorunu olacağını sanmıyorum ama gelir mi bilemem |
Alıntı:
Eger transfer gerceklesirse YD en iyi transferini yapmis olur!!! |
Delgado'yu mu kesecek...Kendisi önlibero değil ki... |
bu işi başarırlarsa bravo |
patlar yakında bomba |
yoq abi beşiktaş taraftarının hiç bir zaman yüzü gülmeyecek transferde neyse gelse iyi olurdu şampiyon olmayı bekliyez o zamn seviniriz o da ne zamn olur bilmem :biggrin::biggrin: |
nuri dün yalanlamıştı kimseyle anlaşma yapmadım dedi eger sinan enginin dediği gibi anlaşma varsa dortmunddan bonservisi almak için ne gerekiyorsa yapılmalı |
Sinan Engin'den 'Nuri Şahin' açıklaması Sinan Engin, "Nuri çok iyi bir futbolcu ve henüz çok genç. Chelsea ve Arsenal gibi kulüpler de bu genç kardeşimizin peşinde. Başkanımız Nuri'nin transferi için son aşamaya geldi. bu transferi en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz. taraftarlarımız sabırlı olsunlar. bomba gibi ekiple sezona başlayacağız" dedi |
Beşiktaş liderini buldu Fatih Terim, "Nuri, Türk futbolu için önemli bir markadır. Beşiktaş büyük bir iş başardı" derken Ersun Yanal, "Genç yaşta büyük başarılara imza attı. Sergen’in boşluğunu doldurur" dedi DEFANSINI ve orta sahasını yeni oyuncularla takviye ederek kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, önceki gece flaş bir transfere daha imza attı. Türkiye, Nuri Şahin'in siyah beyazlı takıma transferini ilk kez Hürriyet'ten öğrenirken son yıllarda adından söz ettirmeye başlayan genç yıldızla çalışma imkanı bulan teknik adamlar, "Beşiktaş liderini buldu" yorumunu yaptılar. Beşiktaş orta sahasında oyun kurucu olarak görev yapacak olan Nuri Şahin için görüşlerini aldığımız Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Metin Tekin ile Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ondan övgüyle bahsettiler. Teşekkürler başkanım Nuri Şahin'in çok yönlü bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Fatih Terim, "Beşiktaş, bu transferi gerçekleştirerek büyük bir iş başardı. Nuri, Türk futbolu için önemli bir marka. Ondan 2010 Dünya Şampiyonası'nda yararlanmak istiyorum" dedi. Nuri Şahin'i ilk kez 16 yaşındayken Milli Takım'a çağırdığını hatırlatan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Genç yaşta büyük başarılara imza attı. Çok iyi bir alt yapısı var. Nuri Şahin, Sergen'den sonra Beşiktaş'a gelen ilk lider oyuncu olacaktır" yorumunu yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Nuri Şahin'i uzun süredir takip ediyordum. Böylesine önemli bir transferi gerçekleştirdiği için başkanımız Yıldırım Demirören'e teşekkür ediyorum" dedi. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin transferiyle başkan Demirören'in büyük iş başardığına dikkat çekerken asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Hürriyet bu transferi nasıl öğrendi, anlayamadım" yorumunu yaptı. İsmail Er-Hürriyet |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |